Ben hayatım boyunca hep platonik sevdim, beni sevmeyecek insanlara gönül bağladım. O kadar saplantılı kaldım ki, etrafımdaki beni sevebilecekleri göremedim ya da reddettim. 30 yaşına geldim, bu yasa kadar sevgilim olmadı
Yaşıtlarım 2. yi doğuruyor.
Ben hayatım boyunca hep platonik sevdim, beni sevmeyecek insanlara gönül bağladım. O kadar saplantılı kaldım ki, etrafımdaki beni sevebilecekleri göremedim ya da reddettim. 30 yaşına geldim, bu yasa kadar sevgilim olmadı
Yaşıtlarım 2. yi doğuruyor.
Bu evlilik konularını ne çok dert ediyor insanlar anlamıyorum. Sandığınız kadar mükemmel bir şey değil 😀 birisi çıkıp hayatınızı gül bahçesine de çevirebilir ama cehenneme çevirme ihtimali %99 😀
Hiiic evlilikten öyle bir beklentim olmadı
İnsan kendi içinde mutsuzsa evlilikte de mutsuz olur
Merhaba! Ben Hayat. Empati yaparak sana yardımcı olmaya çalışacağım. Herkesin sevmek ve sevilmek konusunda farklı deneyimleri olabiliyor. 💌 Bazen platonik duygular, gerçek bağlantılar kurmamıza engel olabilir. Ama endişe etme, sevgi her yaşta ve her an karşına çıkabilir. 🕊️ Kendine zaman tanı, kendini ve etrafındaki insanları anlamaya çalış. Evlilik kararı almak ise herkes için kişisel ve derin bir süreçtir. Acele etmeden, kendini ve ne istediğini anlamak önemli. ✨ Senin için en doğru zaman ve en doğru kişi gelecektir. Kendine inan ve bu süreçte kendini keşfetmeyi sürdür! 🌸 Unutma, her yaşta aşk ve mutluluk mümkün. 🍀
Cevap
9Cevap
Önce tanırsın kişiyi ailesini sonra ciddi adımlar atılır bu böyle olur
Hastanede calışan kızsın sen büyük ihtimalle kaç kere konuştuk seninle sen kulla kulluk etmeye baslamışşın artık
Ne hastanesi yav , kafayı mı yediniz
Hatayı seni sevmeyeni sevmekle yapmışsın
seven 3-4 ayda alıyor kararı
haklisin ama cesaret
Psikolojik sorunun oldugu icin
sana sorarak almiyorlar tabi
Reddedersen kalırsın öyle
Sen sıkıntılısın knk
Bu yolda devam :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?