Yaşımin gelmesi bir yana artk evlenmk istyorum fakat ten uyumunu yakalayamayan ve hayatıma alacağım kişiyle bu konuda sıkıntı yazmaktan korkuyorum goruyorm ki evliliklerin bir çoğu aslında cinsel iliskide birbirlerine karşı olan yetersizlikten bitiriyor ve üstelik tanıdığım birileride yok çok teklif eden oldu ama nazikce bir çok kez reddettim o zmnlar hazır hissetmiyordm şimdi 26 yaşındayım evlenmek istiyorum ama bu seferde evlenecek biri yok ☹️☹️
Cevabın nedir?
- +1 yıl
Bir evlilik cinselliik yetersizlikdenn bitmiyor
.. erkek kadına sadece kendi zevki için bencil davrandığı için kadın mutsuz oluyor
Erkek cinselliğin ne olduğunu bilmiyorki kadına nasıl davranılır onu bilmiyor
Cinsellikk yapılırken sevişme olur sevişme olurken erkek kadına sevgisini verimeli gül gibi koklaması lazım duygusal olarak kadını moda sokmalı çok basit
Kadının görevi var ama erkek duygularını vermez ise gül zaten açmaz
.. evlilik de her şey konuşma ile çözülür03 Yorumla- Soran+1 yıl
Bu konuda haklısınız sanırım çoğu sevgisini nasıl aktaracagini bilmediği için kaybediyor olabilir
- +1 yıl
Onun için evlilik de her şey aklı başındalık saygı insanlık
Oldu da kaza geçirdi insan o zaman ben cinsellikk yaşamadığı için aldadır hemen boşanır insan - +1 yıl
Teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 29,2b cevap paylaştı. Bulursun birini bol bol ortam yap illaki biri cikar
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Çok arkadaşım yok hatta hiç yok 😔 aslında güzel bı kızım fakat arkadaşlarımın bir çoğu evlendi ve bende uzun süredir ise adadım kendimi sürekli iş ve ev arasında gidip gelmekten üstüne pandemide eklenince asosyal biri gibi oldm diyebilirim
- Soran+1 yıl
☹️☹️ şansız bı zmandayim kesinlikle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
10Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 819 cevap paylaştı. iste onlari reddetmicektin 😁 hazir hissedince adam da hazirda beklemiyo yani doğal olarak.
12 Yorumla- Soran+1 yıl
Kalbim isinsaydi zaten reddetmezdm bu konuda pişman değilim
- +1 yıl
Hep öyle olur hazır olursun birisi olmaz dersin
Hazır olmassin teklifler gelir alakası yok01 Yorumla- Soran+1 yıl
Kesinlikle
- +1 yıl
Evlenmedense yaşamam asla yaşamışlada birlikte olmam
00 Yorumla Arkadaş edinebileceğin bir ortamın var mı?
04 Yorumla- Soran+1 yıl
maalesef yok bi ofiste çalışıyorum insanlar sadece ise odaklilar genis insan iliskilerinin olduğu bı ortamda değilim kesinlikle
- Soran+1 yıl
Okul dönemlerimde falandı ve bı kaç tane görücü nasip açanim galiba ki görücü gelmek isteyenlerin hepside bı kaç ay içinde evlendi Şu an aklıma gelen 3 tanesi var ve hepsinin çocuğu var 😂
- +1 yıl
Ne yani deneyipmi evleneceksin
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Hayır tabiki ama ya sectigim kişiyle bu konuda sorun yaşarsak korkusu var anlatabildim mi
- +1 yıl
20yıllık evliyim o zaman çok şanslıyım.
- Soran+1 yıl
Bnce de şanslısınız
- +1 yıl
Dedipin gibi ya uyuşmasaydık
- +1 yıl
Nafaka ve tazminat lazım
00 Yorumla Hımmmm demek ten uyumu 🧐
00 Yorumla- +1 yıl
Kader de ne varsa o. Gereksiz tasaya lüzum yok
00 Yorumla - +1 yıl
Ekonomik olarak alınmalı
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Bu da günümüz gerçeklernden biri 😂
- +1 yıl
e yoksa sürekli kavga gürültü çıkıcak
- Soran+1 yıl
Benden yana sıkıntı yok ama karşı tarafıda biraz durumu en azndan maaşı olan biri seçmeliyim galiba ☺️
- +1 yıl
Evlenip boşandım ben konuşmak istersen beklerim
00 Yorumla istemelisin
00 Yorumla
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar