Şu kuranda olan ayetleri okuyamıyorum (internettekilerde dahil) dilim varmıyor böyle bir titreme oluyor mide bulantısı ağlama krizi felan basıyor uzun zamandır var 4-5 yıldır, yani dua et felan demeyin çünkü işe yaramıyor hiç bir şekilde, 7-8 ay önce cin davetleri ile uğraşırdım (sadece çok kolay olan davetler ile) hani musallat felan olsa belirtiler yok, zaten gelen cinide göremediğim için anlayamadım, içimde böyle s*distlik duygusu var, dini konuları ciddiye almıyorum. hani cehennemde yanarım diye umursamıyorum, o ayet okuma konusunda uzak durmaya çalışıyorum aklıma sürekli o çağırdığım ifrit geliyor ayet okumaya çalışınca, bilirsiniz ifritler ilk önce dinden soğutur. Ama ne gelen ifrit belli nede çağırdığım varlık, ifrit mi yoksa başka bir şey mi göremediğim için bilmiyorum, bu konularla ilk ilgilenmeye başladığımda o zamanlar davet felan yapmıyordum. bilgi topluyordum, Ben bu bilgileri geceleri öğrendiğim için sürekli olarak varlıklarını her yönde hissettirdiler bana... çağırdığım o varlığa sanki git gide bağlanıyormuş gibi hissediyorum bazen...
(Küçük Bir Not: Namaz Kılan Biri Değilim Başlamayıda düşünmüyorum açıkcası)
(Küçük Bir Not: Namaz Kılan Biri Değilim Başlamayıda düşünmüyorum açıkcası)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer