Bilen, yaşayan var mı? Yardımcı olurmusunuz?

Merhabalar; 2 hafta önce kayıp düştüm. Bir hafta sonrasında kuyruk sokumumda şiddetli ağrı başladı oturamadım, eğilemedim vs... Zaten burada paylasmıstım doktora gitmem tavsiye edilmişti.
Neyse; doktora gittim. Röntgen çekildi, koksikste yumuşak doku zedelenmesi dediler hiç ilgilenmediler bir gün rapor verdiler işyeri için. Ancak ağrıdan ağlıyordum. Ağrı kesici verdiler birde oturma simidi. Ağrılarım şiddetlendi bir gün sonra yine gittim etkili bir ilaç istedim ( ağrı kesici etki etmedi) ve rapor istedim. İş yapamam bu halde aşçılık yapıyorum çünkü. Hayır çalışabilirsin dendi. (gittiğim hastane çapa tıp siz düsünün artık) doktor bey ağrılarım şiddetli dedim geçiştirdiler raporda vermediler. Sinirdende ağrıdanda bahçede ağladım. Sağlık ocağına gittim sağolsun verdi rapor.
Ancak hala ağrılarım var, kırık yok dendi. Sizce ne yapmalıyım? Hayatım boyunca böyle bir ağrı yaşadığımı hatırlamıyorum arkadaslar. Doktorlarıda Allah'a havale ediyorum..
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada röntgen CD'sinide vermediler istememe rağmen.
Güncellemeler
+1 yıl
Bugün calıstıgım yerin doktoruna gittim arkadaslar, bir güzel sövdü diğer doktorlara sonrada 2 hafta istirahat verdi.
Bilen, yaşayan var mı? Yardımcı olurmusunuz?