Evlilik problemleri?

Merhabalar benim eşim ne zaman ailemden birisi bizim eve gelse onların yanında benimle konuşuyor ama onlar evdeyken baş başa olduğumuz yerlerde yani mutfakta veya yatak odasında bana soğuk davranıyor onlar gidince de bana küsüyor ve 2 gün küslüğün ardından kavga ediyoruz. Ben gitsem de aynı şekilde ben ailemin yanındayken telefonlarıma mesajlarıma doğru düzgün cevap vermiyor gelince de o kadar tavır yapıyor küsüyor yine aynı şekilde kavga ediyoruz hatta genellikle kavga etmezsek küslüğü uzuyor neden bi türlü anlamıyorum ve bu 2 yıldır devam ediyor

Güncellemeler
1 yıl
Ve yani son 1 yıldır toplasanız 7 ya da 8 defa gelmişlerdir ama her ne zaman gelseler küsüyor ve kavga ediyoruz hatta daha doğrusu gelme ihtimali olsa yani köyden Merkeze geldiklerini öğrendiğinde mesela hastane düğün falan bize gelme ihtimali varsa bana tavır yapmaya başlıyor tavırla karışık küslük bazılarında kavga bazılarında da ucundan dönüyoruz küslükten sonra kavga ediyoruz çünkü küsünce de saatlerce yerinden kalkmıyor konuşmuyor yemiyor içmiyor gece ayrı yatıyor
Evlilik problemleri?