Merhaba
Söyle başlayalım ben napıcağımı bilmiyorum artık ablasının nişanı olduğu gün gün sonunda tartıştık eşimle ben hep kendimi ellerimle anlatırım öğünde annesinin bir hatası vardı bunu kendi de dahil herkes ona söyledi oda hal verdi ben sen parmağımı sallayıp ama bak senin annende böyle…. Diye cümlemi bitirmeden arabadan çıktı ev aşma hayalimiz vardı aileside 500-600 bin yardım edecekti bana yolda ailemden istemiycem değmez diyip ilerdedi ben ilk defa kendimi değersiz hissettim ben. Ailesinin vereceği parada değilim bende çalışırdım evimiz için ama bunu söylemesi beni yerle bir etti neyapmalıyım?
Söyle başlayalım ben napıcağımı bilmiyorum artık ablasının nişanı olduğu gün gün sonunda tartıştık eşimle ben hep kendimi ellerimle anlatırım öğünde annesinin bir hatası vardı bunu kendi de dahil herkes ona söyledi oda hal verdi ben sen parmağımı sallayıp ama bak senin annende böyle…. Diye cümlemi bitirmeden arabadan çıktı ev aşma hayalimiz vardı aileside 500-600 bin yardım edecekti bana yolda ailemden istemiycem değmez diyip ilerdedi ben ilk defa kendimi değersiz hissettim ben. Ailesinin vereceği parada değilim bende çalışırdım evimiz için ama bunu söylemesi beni yerle bir etti neyapmalıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bizde aynı sorunları yaşadık çıktık gittik eşimle kendi basımıIn çaresine baktık. Evimizde oldu arabamızda.
Ama sorun şurda beni sürekli değersizleştiriyor anne konu olunca ben hiç birşekilde eleştiri yapamıyorum
Benim eşim daha önde. Asla alta vurmadım vurdurtmadım
Ben hep alttayım bunu artık kaldıramıyorum
Dertleşmek ister misin?
Dertleşecek bir şey kalmadı benim saygım kendimde bile bitti
Öyle düşünme hadi belki toparlarsın fikir alış verişi iyi gelecektir.
Öyle düşünmeyin lütfen. Yuvanı zarar görür
Hayatın zor dönemleri olur. Her ilişki içerisinde yaşanır bu durum. Üzülecek bir mevzu değil.
1.5 senelik evlilik içersinde hep sabrettim üzülecek bir duygu kalmadı ki
Kalmıştır. Hayat bizi şaşırtmakla mükellef.
Şu zamana kadar kaldı ama artık bende bi anadan doğmayım
Biz taştan çıkmadık efendim. :)
Kuyruğu dik tutmakta fayda var. Bir anlık gafletle dahi olsa küçük görünmemek gerek. Dik durun, güçlü görünün. Kralı cesaret edemez. Kocanız dahi olsa bir gün el olabilir. Örneği çok.
Kuyruğu dik tutunca da ruh hastası oluyorum
Hepimiz gibi :)
:) bu dünyada olmasa bile öbür dünyada umarım hepimiz yaşadıklarımızın adaletini buluruz..
Öbür dünya yok. Kendimizi kandırmayalım. Burada düzüldüğümüzle kalıcaz.
Bu beni üzer çünkü buna tutundum ben.
İşte bu yüzden öbür dünyadan bahsediliyor :) kendine tutun. Aklın, mantığın var. Yapman gerekeni bulacaksın ve yapacaksın. Güçlü olmak zorundasın. Kendimizden başka kimsemiz yok inan bana. Öbür dünya diyip kural koyucular adaleti geciktirmekle meşguller.
Nesi değmez mis ne oldu yani
Ben değmezmişim ailesinden yardım almaya
Hehj işte onu diyorum ne gördü de yani onasil laf öyle insan eşine onu niye söyler
Hep öyleydi ben kendim ettim aslında annesi hep benden 100 adım öndeydi bunu bile bile gittim
Üzüldüm cidden yaa insan eşine nasıl böyle davranıyor tamm annn annedir ama eş de es olmalı onunda mutlu olmak hakki biraz dertleşin cevrenizdekilerle belki kafanız biraz rahatlar
Bende ayıp etmişsin gibi duruyor
Ben ağır cümle kurmadım cümlemi bitirmeme izin vermedi senin annende hatalı diyecektim burada hatam parmak sallamakla beni yıllardır tanıyor ben hep öyle konuşurum
O zaman pimi çekilmiş bomba gibi duruyordu en ufak bir hareket kırmasına neden oldu
Aynı şeyleri yaşadım çünkü
Herkese haklısın derken neden bende patladı o bomba
Bilemem o kadarını
burada ben değil ozaman kendi de dahil herkes ayıp etmiş ben boks torbası değilim ki