Lğtfen cevap verin kafayı yicem?

Ben 19 yaşında üniversite öğrencisiyim ve ister istemez akşamları geç geliyorum 10 11 gibi sırf ailem istediği için kendi şehrimde okuyorum başlarda sorun yoktu ancak arkadaşlarımla beraber üniversite ortamı bilirsiniz dışarı çıkıyoruz okuldan sonra ve ister istemez eve geç geliyorum otobüsüm geç geliyor artık ailem bunu sorun etmeue başlamıştı hayatımda birisi var ve annem bunu biliyor halam dün bize gelmiş bizde kalmak için büyük ihtimal birbirlerini kışkırttılar ve dün eve 11 gibi geldiğimde üstüme kapıyı açmadı kimse sonra ben ısrarla zile basıp cama vurunca kapıyı açtılar ve halam bana vurmaya başladı benim kardeşim senin yüzünden hastanelik olacaktı yok bilmem ne diye babamın kalp rahatsızlığı var neyse ben çok sinirlnedim lavaboya giricektim arkamdan babam geldi sırtıma çok sert şekilde vurdu o sinirle allah belanızı versin dedim kapıya yumruk attı gitti sabah annemin yanına gittim okula gideceğimi söylemek için hiç bir yerw gitmiyorsun dedi ve bırakmadı okula gitmeme başladı ağlıyor bağırıyor yaptığım tek şey eve geç gelmekti anneannem annem halam üçü üstüme yürümeye bana bağırmaya başladılar halam diyor yaptıklarının sonucunda kardeşimin başına bişey gelirse sorumlusu sensin bu evde birine bişey olursa sen sorumlusun diye hepsi bağırdı bana ben defalarca özür dilememe rağmen devam ettiler anneme lafım yok ama diğerleri cok zoruma gitti arkadaşlar size sorum şu benim yaptığım çok mu yanlış hani bu kadar tepkiyi hakediyor muyım ben veya bir yurda mı gitmeliyim artık
Lğtfen cevap verin kafayı yicem?