Lütfen cevap kafayı yicem?

Size dün Ahmet’ten bahsetmiştim beni bir önceki evime motorla bırakışında samimi olmadığın insanların motoruna binince bacaklarını sıkıştır demişti ya hani dokunma omzuna falan demişti ya önceki soruda bahsettim işte erkek güvenlik onun sağ tarafında ona çok yakın bense kapıya yakınım bana söyledi klüsi gösterir misin diye neyse bende gösteremem bilmiyorum dedim nasıl gidiliyo neyse gösterdi falan nasıl bilmiyorsun dedi güldü bende ona ama sen klüs dedin konser alanı ya da sahne demedin ki dedim falan öyle tatlı tatlı bi atıştık neyse bunlar artık çıkışa yakın konuşmalarımız çıkta beni arabala eve götürecek yakın oturuyoruz geç bitiyo işimiz ben ona beklermisin pantalonumu giyeyim bi dedim tamam dedi neyse koştur koştur gittim nefes nefese yanına yorduldum dedim koşturdun mı falan dedi gün içerismdede o varmıydı hatırlamıyorum sagopa kajmer sevdiğimi söylemiştim arabaya bi bindik arabayı çalıştırdı falan o çalıyo hazırlanamadım bi dedim şey dedi işte kadınlar falan filan geç hazırlanır neyse sonra anneme ses kaydı gönderdim anne dedim erken çıktık bugün geliyoruz dedim ona sonra sonra bugün sakin geçti falan dedim ses yok konuşmadı hiç sonra bende kuzenimle konuştum erkek arkaşım vardı onunla konuştum ses kaydı falan attım birşerler dedim hiç cevap bile vermedi neyse geldik şarkı açtıkı ve yoluda uzattı sonra neyse sonra bi iç çekti teşekkür ettim rica etti yarın geliyomusun dedim evet geliyorum dedi yarın görüşürüz dedim sonra köşeden baktım orada mı diye ya eve girmemi bekledi ya da öyle telefonla oynuyodu bilmiyorum
Güncellemeler
7 ay
Deymez dediğine göre evet beni önemsemiyor
Lütfen cevap kafayı yicem?