Sevgilim açık ceza evine girdi 1ay kalıcak ve telefonu bana bıraktı biz 4aydır birlikteyiz ailelerimiz biliyor hatta annesi babası beni onun yanına görüşe götürcek hep ailelerimiz birbirimize gider gelir o derece yakınız ve sevgilimin geçmişi pek güzel değil ama bana değiştiğini ve benimle ciddi düşündüğünü söylüyordu içeri girdikten sonra yani dün telefonu bana bırakmıştı bende akşam kurcaladım bi kaç bişey buldum eski iş yerinden bi kızla konuşmalarını okudum samimi konuşmalardı aynı zamanda yakın arkadaş gibi de konuşuyorlardı neyse sadede gelicem arama kayıtlarına baktığımda belli aralıklara telefondan arama kayıtlarını gördüm en fazlası 7dkydı biri 3 dk biri 2dk gibi O kız benim içime çok kurt düşürdü aralarında bişey olabilir mi ve ben bu konuyu ona açmak için gelmesini mi beklemeyelim yoksa ceza evinden arayınca tavrımı belli edip soğuk mu yapmayalım nolur yardım edin ya
Güncellemeler
+1 yıl
Seven sevdiği için her zaman dik durup onun yanında olduğunu hissettirmelidir her koşulda
Yazdığını tekrar oku, anlamıyorsan bir daha oku. Başka biri yazmış gibi oku. Değiştiğini söyleyen hiç kimse asla değişmemiştir. Sadece çok iyi yalan söylemeyi öğrenmiştir.
Ama değiştiğinin bende farkındayım herkes beni biliyo bütün ailesiyle kendi tanıştırdı hesaplarını kapadı benim için yeni hesap açtı rahatsız olduğum kişileri hesabına almadı bile sevgisini bana çok fazla hissettiriyor sürekli benim yanımda iş yerine bile götürdü oradakiler bile biz seni tanıyoruz zaten ismini çok duyduk falan diyorlar
Bana güvenilir biri değil gibi geldi. Tabii anlattığın kadarıyla bu çıkarımda bulunuyorum. En doğru kararı sen vereceksin. Eğer zihnin, kalbine ters düşüyorsa kesinlikle zihnini dinlemelisin.
Onunla alakalı canını sıkan durumlar olduğunu söyle. Çıkınca konuşmak istediğini belirt. Eğer ısrarla ne olduğunu sorarsa anlatırsın. En azından içindeki şüphe cevap bulmuş olur.
Ben senin yerinde olsaydım ve içime kuşku düşen bir şeyler görseydim madem ayrılmıyorum 2 dakikada sorar, diğer 2 dakikalık sürede cevap vermesini isterdim.
Hem şöyle bir durum daha var. Senden bir şeyler gizleyen telefonunu neden sana versin ya da telefonu verirken bunları neden silmesin.
Bende onu düşünüyorum benden saklasaydı çekinceği bişeyler olsaydı mesajları veya aramaları silerdi veya telefonunun bende kalmasını hiç teklif etmezdi ama bi taraftanda diyorum belki bu kadar detaylı bakacağımı düşünememiştir falan diye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Aynı cezaevinin kadınlar bölümüne aldır kendini kafan rahatlasın
Bana ciddi bi cevap verin lütfen çok sıkışık durumdayım arayınca belli etmelimiyim yoksa susup gelince açık açık açık mı konuşmayı bekliyim
Ben baya ciddiyim seven sevdiği için cinayet bile işemeli bence hep öyle değil mi
Müge anlıya haber olur burdan
Soruma cevap verirsen daha iyi olur benim için :(
Olacak olan belli ilerde gelecekte başına gelecekler bunlar bugün başkasına zarar verir yarın sana
Koşarak uzaklaş.
Neden öyle diyorsun
Yazdığını tekrar oku, anlamıyorsan bir daha oku. Başka biri yazmış gibi oku. Değiştiğini söyleyen hiç kimse asla değişmemiştir. Sadece çok iyi yalan söylemeyi öğrenmiştir.
Ama değiştiğinin bende farkındayım herkes beni biliyo bütün ailesiyle kendi tanıştırdı hesaplarını kapadı benim için yeni hesap açtı rahatsız olduğum kişileri hesabına almadı bile sevgisini bana çok fazla hissettiriyor sürekli benim yanımda iş yerine bile götürdü oradakiler bile biz seni tanıyoruz zaten ismini çok duyduk falan diyorlar
4 aydır birliktesiniz. Toplam ne kadar süredir tanışıyorsunuz?
Aynı memleketliyiz uzaktan akraba
Bana güvenilir biri değil gibi geldi. Tabii anlattığın kadarıyla bu çıkarımda bulunuyorum. En doğru kararı sen vereceksin. Eğer zihnin, kalbine ters düşüyorsa kesinlikle zihnini dinlemelisin.
Sadece bana şu konuda fikir versen içerden çıkmasını beklemelimiyim yoksa ilk aradığında ters davranıp belli mi etmeliyim
Şu an ters davransan ne olur ki. Bekle bence.
Çünkü bunu bile bile ona sıcak davranmak istemiyorum en azından tepki koysam mı diye düşündüm
Onunla alakalı canını sıkan durumlar olduğunu söyle. Çıkınca konuşmak istediğini belirt. Eğer ısrarla ne olduğunu sorarsa anlatırsın. En azından içindeki şüphe cevap bulmuş olur.
Telefon hakkı çok kısa 2 dk anca konuşabiliyoruz anlatmam biraz zor ama en azından canımı sıkan konular var gelince konuşmamız lazım derim
Zaten bir ay değil mi? Hemen geçiyor günler.
40gün aslında bunları gördükten sonra saatler bile geçmiyor içimi çok kötü his kapladı
Onun yüzünden ağlıyorum ama yinede ona sığınmak ona dert yanmak istiyorum çok saçma biliyorum
Ben senin yerinde olsaydım ve içime kuşku düşen bir şeyler görseydim madem ayrılmıyorum 2 dakikada sorar, diğer 2 dakikalık sürede cevap vermesini isterdim.
Hem şöyle bir durum daha var. Senden bir şeyler gizleyen telefonunu neden sana versin ya da telefonu verirken bunları neden silmesin.
Bende onu düşünüyorum benden saklasaydı çekinceği bişeyler olsaydı mesajları veya aramaları silerdi veya telefonunun bende kalmasını hiç teklif etmezdi ama bi taraftanda diyorum belki bu kadar detaylı bakacağımı düşünememiştir falan diye
Bu detay değil ki :)))
Günaydın.
Günaydın nasıl yani