Kadının gözünün önünde kuması kocasının şeyini yalamış. Bu acı hikayeyi nasıl unutayım ya ben de aldatılırsam?

Hem de kadının kuması kadının kuzeniymiş onun kuzeni olduğu için cinayet suçu işlediğinde ben emmimin kızının evine giderim demiş bunlar da hemen kuma olarak kabul etmişler o iğrenç 4 çocuklu 8 koca değiştirmiş kadını. Üstüne kuma gelen kadın ise sarışın yeşil gözlü bir de. Adam temiz karısı varken elin 8 koca değiştirmiş dört çocuklu pis kadınını ona tercih etmiş kuması kadını ahırda bağlamış ahırda ksdının çocukları da varken adamın şeyini yalamış oh kurban olurum demiş. Daha sonra adam devamlı aldattığı için kumayı da aldatmış kuma da adamın başına keser ile vurup yarmış adam ölmemiş kuma 6 sene hapis yatmış o sırada bile adamla telefondan konuşmuşlar adam karısına git demiş kovmuş karısını ve kuma 6 yıl sonra hapisten çıkınca yine kabul etmiş şu an o üstüne kuma gelen kadın 58 yaşında o adamla kuma hala beraberler ve bu masum kadın sonra biriyle evlenmiş o ölmüş daha sonra 3. kocası ise kadın kısmından midem bulanır demiş hadım çıkmış. Yaşlanınca çocuklarının evinde kalmış tüm çocukları dövmüşler oğlu yüzüne yumruk atıp güzel olsaydın 3 kocadan gelmezdin demiş ve ben bu kadını sığınma evinde kaldığımda gördüm orada dinledim ve bu acı hikaye kafamdan çıkmıyor Allah neden o kumayla adamı gençlikten yaşlılığa kadar beraber ediyor o kuma kazanıyo üstüne kuma gelen masum kadın ise 58 yaşında 3 kocadan gelmiş çocuklarından dayak yemiş rezil bi halde
Güncellemeler
1 yıl
En garibi de kadının kumasının kuzeni olması kuzeninin onu ahırda elini kolunu bağlayıp önünde kocasıyla ilişkiye girmesi ve hiç utanmadan oh kurban olurum demesi üstelik çocukların da gözü önünde
Kadının gözünün önünde kuması kocasının şeyini yalamış. Bu acı hikayeyi nasıl unutayım ya ben de aldatılırsam?