- Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılBenim nacizane fikrim, hem kazanmış hem kaybetmiş olacağın yönünde. Büyük oranda senin ve çevrendekilerin bakış açısına da bağlı. Bir şeyler kazanmak istiyorsak genelde bir şeyler feda etmemiz de gerekir. Bedelini ödemelisin yani. Sebebine gelecek olursak kaybediyorsun çünkü yaşıtların işlerinde tecrübe kazanmışken sen işe yeni başlayacaksın, (ama bana sorarsan bu o kadar da büyük bir kayıp gibi görünmüyor, neticede ileride sen de tecrübe sahibi olacaksın) kazanıyorsun çünkü belki hiç meslek sahibi olmayacakken bir şevkle okursun ve bir mesleğin oluverir. Çalışırsın çalışmazsın bilemiyorum artık o sana kalmış biraz ama artık geç kaldım, bu saatten sonra okusam ne olacak falan moduna girme bence. Eğer evliliği dert ediyorsan kendine, evliyken dahi birkaç üniversite bitiren insanlara tanık oluyoruz. Hiçbir şey engel değil, hepsi ön yargılar ve toplumun dayattıkları ile ilgili. Boş konuşan insanlara aldırmayıp sadece yapıcı eleştiri yapan, fikirlerine güvendiğin insanları dinle. Kendi yolunu kendi çizmelisin aksi takdirde bitmek bilmeyen keşkelerin canını sıkar, hayatı sana siyah beyaz gösterir. Sağlıcakla...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılCinsel ilişki yaşayıp yaşamadığını bilemezsin, seni aldatan birinin bu dediğine inanma derim. Ayrıca aldatmış bir insanın sözüne ne kadar güvenirsin ki? Yani sana ve evliliğine saygısı olmayan bu adam seni yok sayıp başka kadın ile seni aldatmış. Ben olsam ne kadar seviyorda olsam bu yaptığı şey kabul edilemez. Tekrar diyorum sana aramızda cinsel ilişki olmadı dese bile buna inanma yani bunu nereden bileceksin ki, yaşanıp yaşanmadığını o yüzden bence bu ilişki burada bitmeli senin için daha fazla üzülme diye.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı. Bu soruya çok kafadan bi ses gelir ama maalesef bazen insanlar gaflete düşebiliyor kadının güzel olduğunu da sanmıyorum sırf eşiniz onla konuşmuş diye kuruntu yapıyorsunuz kendinize yazık bunu yapmayın öncelikle o kadını unutun tamamen eşinizden gerçekten emin olana kdar kendinizi salmayın eğer hemen affederseniz tekrarlayabilir nasılsa karım gitmedi yine gitmez der bırakın sizi kayb etme korkusu yaşasın bunun için esra ezmeci’yi takip edin bedel ödetin. Aldatmak ne olursa olsun bahanesi olmaz suçu size hiç atmasın atamazda
01 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Duygusal olması daha kötü. İlla aldatmak için cinsel beraberliğin olması şart değil ki..
Yine yapar mı, bilemem. Ama bundan sonra devam etsen bile eşinle bir daha hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Çok zor bundan sonra ona tekrardan eskisi gibi güvenmen.
Umarım her şey gönlünce olur..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
91Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 20,7b cevap paylaştı.
u +1 yılEşin tekrarlamasa bile, sen unutabilecek misin? Kaldırabilecek misin? Muhtemelen kadınla görüşmeye devam edecektir ama daha dikkatli davranacaktır, tekrar yakalanmamak için. Çünkü duygusal aldatma daha kötü bence.. sonuçta ona karşı bir şeyler hissetmiş
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Bu kafayla daha çok boynuz yersiniz..
Söz verdi ve inandınız mı hemde sizi aptal yerine koyan birine..
Bir kere aldatan her zaman aldatır.. affetmeniz ona daha fazla cesaret verecektir. Kaybetme korkusu yok çünkü adamın..20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 262,8b cevap paylaştı.
u +1 yılYine yapar.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu kadar kolay affetmemeliydin. Bence affedeceksen bile eşine gidip biraz ondan zaman istediğini söyle. "Ben bunu hazmedemiyorum beraberliğimiz hususunda bidaz düşünmem lazım" de ve yapabilirsen evini değiştir bir süreliğine ve sana ulaşamamasını sağla. Sonra onun birkaç defa pişmanlığını gördükten sonra affetmek istiyorsan affet. Ama bu şekilde dan diye affedersen bu işin tekrar etme ihtimali var.
Bunu ben değil bir psikolog söylüyor hatta yazısını ekleyeyim buraya mutlaka oku.
Dün denk geldim bu yazıya, aldatılma durumlarında affetmeyi tercih edersen nasıl bir tutum sergilemen gerektiğini anlatıyor
00 Yorumla
+1 yılIlişkilerde her şey affedilir Çünkü insanlarda huy ve karakter olmak üzere iki tane unsur vardır huylar değişir Ama karakter asla değişmez aldatmak veya ihanet gibi suçlar kişinin karakteriyle alakalı bir durum olduğu için yani değişmez bir özellik olduğu için bence affetmemen gerekir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Tabiiki unutur. Hep aynı kadınla aldatacak değil ya. Şunu unutma Türk erkeğinin cinsel hayatı evlenince biter. 100 erkekten sadece birkaç tanesi eşine sadık kalabiliyor çünkü yatak odasından içeriye girince salonda yüzü gülen kadın bir anda asık suratlı başı ağrıyan çok yorulmuş bir insan oluyor. Kolay kolay olmaz da hadi oldu diyelim sürat asmadan yatağa girdi bu seferde orama elleme burama dokunma yok öpme yok ben opmem vs vs. Haliyle yatak odası cenaze evi. Ne yapsın adam ilk aldığı ışığa doğru kanat çırpıyor. Bir iken iki iki iken üç oluyor. Eşin illaki o kadını unutur.. evli erkek birtek karısını unutamaz. Geri kalanını görür unutur. Rahat ol. Kesin unutur
10 Yorumla
+1 yılHayır, eşin asla o kadını unutmaz. Bak aldatan kişiden kimseye hayır gelmez. O seni gerçekten seviyor olsaydı başka kadınlara mı bakardı, başka kadınlarla mı konuşurdu? Aldatsınlar aldatsınlar sonrasında ise yalan yere pişmanım bir daha olmayacak desinler. Bir defa aldatan on defa da aldatır. Onu affetme, o sana değer verseydi başkasına gitmezdi. Onu affedersen o yine seni aldatmaya devam edecek bak bunu çok net bir şekilde söylüyorum. Aldatan insan net olarak şerefsizdir aldatan kişiler akıllanmaz, pişman olmaz inanma yalan sözlerine. Yol ver ayrıl gitsin
11 Yorumla- +1 yıl
Kadının şeyini bana verebilir misin?
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldatan erkek te olsa kadında olsa affetmek tam anlamıyla enayi ce. yani insan evde karısı varken veya kocası varken bir de elalemin kutusuna dalına göz atıyorsa kadından da adamdan da hayır gelmez , bir adam ömür boyu bir gülü koklamıyor , kadında bir adamın dikenine tutunmuyor sa ozaman o ilişkiden hayır gelmez...
Karım beni aldatmaz çünkü, ben daha bir gün bugün yorgunum sırtımı döneyim yatayım yapmadım. Yapmam da, karını on kez reddet gider karşı komşu ya o yüzden bir erkek muhakkak kadına düşkün olmalı ama hepsine değil birini alana kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende de tam tersi. Çocukla yaşıtmışız merhaba falan dedi merhaba derken konu uzadı. Ben dürüstlükten bahsedince de ya biz konuşuyoruz ama bilmediğin bir şey var benim hayatımda birisi var dedi hatta sen beni rahatsız etmiyorsun müsait oldukça yazıcam sana hep dedi. Sonra ben şüphelendim bundan nette araştırdım. 1 ay önce evlenmiş. Şimdi yazmıyorum diye 1 defa o kızı koymuştu şimdi dün akşam yine koydu. Tam unutuyorum storylere baktıkça kötü hissediyorum. Tam uyuyorum aklıma geliyor birden uyanıyorum gece hiç uyuyamadım ya. İçim yanıyor uyku tutmuyor. Ama evlendiği kız instasında yok sadece annesi babası ekli birde bir kaç kız. Fakat arada kendi fotoğraflarını atıyor ve imalı şarkılar paylaşıyor. Onu takmıyorum diye elini koydu hani bak demiştim var diye der gibi yine baktım takmayınca 1 2 hafta geçti kızı koymuş dün akşam yine bu seferde takmadım
00 Yorumla
+1 yılAga şu eşlerinizi aldatmayın artık... Aldatacaksanız niye evleniyorsunuz? Sizin yüzünüzden "tüm erkekler şöyle böyle" oluyor. Ya abazanlık ya aldatma hikayeleri dolu her taraf. Tamam hatunlar da az değil onlar da milleti suya götürür susuz getirir de yine de sizler daha çok yapıyorsunuz. Çavuşu eşinle tokatla yoksa ne demeye evlendin gecelik takıl.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. ''cinsel değil duygusalmış'' kısmını olumlu bir şey gibi yazmışsınız, ama duygusal olan çok daha gurur kırıcı ve çok daha tehlikeli. Meraktır, hormondur der geçersin cinselliğe belki, ama adam başkasına karşı duygu beslemiş. O kadını unutur mu bilmem, ama senden çoktaaan geçmiş.
10 Yorumla
+1 yılAldatanın söz veripte bir daha yapmayacağına inanmıyorum ben. Bana yapılmış olsaydı ilk olsa bile böyle bir aşağılık hareketi katiyen affetmezdim. Bi kere aldattın mı? Bitmiştir
00 YorumlaGüven bir kez yıkıldığında yerini şüpheye bırakacak Şüphe İnsanı kemiren bir şey. Bir kere yaptıysa ikinciyi neden yapmasın.
Aynı koşuları tekrar yasarsa yapmayacağını bilemezsin.
Esas Soru geliyor.
Sen yakalamasan iliş Ibicyitirecek miydi?
Sen yakaladığın için yapmayacağım dedi mecburen10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılDuygusal olmasi daha uzucu bence. Bitti mi, tekrarlanir mi orasini bilemeyiz tabiki cunku kocanin karakterini daha oncesinde aranizda neler yasandigini bilmiyoruz fakat sen ikinci bir sansi verdiysen uzerine fazla gitme derim. Yuzune vurma affettiysen affettin gibi davran ama elinide uzerinden cekme. Terapiste gitmenizde fayda var cunku iliskiniz baya darbe almis bu olayla icinde hep bi supheyle yasayamazsin. Iliski terapisti ile duzelirseniz duzelirsiniz yoksa yollar ayrilir gibi.
00 Yorumla
+1 yılOnunla bitse başkasıyla başlar aldatanin duzeldigini görmedim komşumun kocasida bırakıyordu hep kadın 20 yıldan fazla evli kaldı düzelir diye adam düzelmedi en son genç kadın getirdi üstüne.. yani haramı tadan Allah korkusu olmayan naparsan yap düzelmez
00 YorumlaSeni bir kere yüzüstü bırakan bir kere daha bırakacaktır. Seni bir kere satan yine satacaktır. Bir kere seni kıran, seni defalarca kıracaktır.
Bir defa aldatan kişiyi affedersen, seni yine aldatacaktır. Çünkü ihanet bir ruh hali değil, karakterin dökülüş biçimidir...00 Yorumla
+1 yılSize sunu net soyleyeyim, esinizin gecen hafta sizi aldattigini ogrenseydiniz su anda burada bu soruyu soruyor olamazdiniz. Lutfen artik troll sorulardan vazgecin.
Bunu gercekten yasadiginizda bakalim neler yapacaksiniz. Aileleyle alakali sorulan tum troll sorular insanlari daha fazla etkiliyor. Birileri gelip bunlara inaniyor. Dalga gectiginiz seyle sinanirsiniz yapmayin. Lutfen.!
00 Yorumla
+1 yılaldatan birdaha aldatır kardeşim, gözün üstünde olsun, şartlarını koy bence, eğer telefon kilitli ise, ters çeviriyor, uçak moduna alıyor ise kesinlikle affetme. Başta canın yanar ama zamanla alışırsın. Şartlarını kabul ederse ve terapi almanız şartı ile affedebilirsin
00 Yorumla
+1 yılArkadas artık milletin kafalar iyice gitti.. eskiden bari savunmalar "hayatim vallahi tek gecelikti bi kere yattık hata yaptim affet"ti.. hani altı çizilen nokta uçkuruma sahip çıkamadım ama valla billa sana aşığım kısmıydı.. simdi yatmadik ama duygusal anlamda ona kapıldım yani zaten sana artik bisey hissetmiyorum ama bedenen temizim en son bana sen dokundun muhabbeti.. başlarım öyle işe, hala unutur mu diyen aklı da bi sorgularim adam boşlukta bacım boşlukta duygusal anlamda ergen gibi yeşil ışık yakana welcome diyor anla 😳
00 Yorumla
+1 yılFarkındayım kalbinde kırıklar var ama Onun gözünü dışarıya çıkmayacak şekilde, yatak odasında daha agresif daha ateşli ve daha geyşa ruhlu olmanı tavsiye ederim. Yatak odasındaki değişimi net görmeli, maalesef erkekler bunu bekliyor sanki kendimiz muhteşemmişiz gibi :/
01 Yorumla- +1 yıl
Biz sanki büyük bi haltmışız gibi, hem aldatıyoruz hem pişmanız yalanları... ( pişmanlık var ama yakalanmış olmaya karşı bi pişmanlık ) Hemde kadından 2 katı daha fazla ödün vermek istiyoruz... Dövülecek varlıklarız biz erkekler var ya;
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Muhtemelen bitmiştirde anlamadığım şey duygusal cinsel değil demesi. Bu daha kötü değil mi? Yani ben olsam yakalandığımda muhabbetine görüştüm sadece telefon derdim ki zaten de öyledir büyük olasılık. Duygusal demek ona aşık olmuş demek. Ama en kötü cinsellik derdim ben. Özelliklede eşimle cidden az oluyor ya da olmuyorsa açıkça derdim yetmedi bana bende gittim yaptım diye. Ama duygusal tehlikeli
00 Yorumla
+1 yılDuygusal bir şeyse kolay biteceğini, unutacağını sanmıyorum. Benim aklım almıyo böyle şeyleri ya. Hayatında seni seven, senin de sevdiğin birisi varken başkasıyla nasıl duygusal bir şey yaşarsın? Bir kalbe kaç kişi sığar? Nasıl bir devirde yaşıyoruz biz ya. Gel de güven sonra, pes vallahi..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSizin gibi bu durumlari affeden sineye ceken kadinlar yuzunden erkekler cok kolay kadin harciyorlar ve cok kolay aldatiyorlar. Nasil olsa affeder illaki kadinlar duygusal diye. Ama ayni pisligi kadin yapsa affeden erkek gordunuz mu? Cok nadirdir. Direkt kapinin önüne koyar o kadini kaldiramaz. Cocuk, yuva falanda demez. Erkeklik gururu daha önemlidir cunku. Ama kadinlarin ne yazik ki bu kadar, erkekler kadar gururu yok, yazik.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlayı algılama şeklin bi kere problemli. Adam demiş ki birlikte olmadım sadece duygusal.. sülalene sövse gitse o kadınla sadece cinsel ilişki yaşasa daha iyi.. duygusal ne demek!
Aşık mı yani o kadına? Seni değil, onu mu seviyor?
Hala gelmiş burada kadınla beraber olmamış diyorsun saf mısın sal*k mı?
Belli ki seni sevmiyor istemiyor kandırma kendini. BOŞAN!11 Yorumla- +1 yıl
Aynen duygusal demiş adam yani bunu sevmiyor oda var 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar bitti dese de bitmez aslında. Unutma bir yapan yine yapar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçmalama ya birde duygusalmis diyorsun marifet gibi... Duygusal olması daha kötü farkında mısın bilmem ama BASKA bir kadına duygu beslemis.. Ona artık geri dönmese bile sana olan duyguları ölmüş artık bu adamın... Ayrıca 1 kere yapan tekrar tekrar yapar lütfen sevgiyi aşkı bir kenara bırakıp mantıklı bir gözden bak sevginin gözünü kör etmesine izin verme.. Affetmemelisin...
00 Yorumla
+1 yılCinsel olsa belki biterdi ama duygusal ilişki bitmez geri döner
02 Yorumla- +1 yıl
@dogan22 doğru
Gizli Üye(36-45)+1 yılben aldattığına şahit olmadım ama benden önce imam nikahlı bir birlikteliği olmuş birde benle evlenmeden önce bir escotla eski yazışmalarının ekran görüntüleri bilgisayarımızda saklamış bana unuttum dedi inanın onu bile hazmedemiyorum benden sakladı yazışmaları silmedi diye buz gibi soğudum erkekler bir kere yapınca hep yapar inanma çocuğun yoksa boşa gitsin siliyordur belki aramaları mesajları nereden biliyorsun nasıl emin olacaksın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKeşke cinsel bir şey yaşasaydı o zaman anlık bir gaflet hormonlar der avuturdun kendini duygusal aldatma bende ilk affedilmemesi gereken en çok koyan.
en mantıklı karar boşanman bundan sonra tekrarlar ve tekrarlamasa bile bu aklından çıkmaz tüm hayatını güven duymadığın bir adamla mı geçireceksin?
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hay Allah. Unutamamış, bırakamıyor, bununki artık bağımlılık derecesinde anlaşıldı. Yapacak bir şey yok onunla ayrılma zamanın gelmiş. Kopamıyorsa salıver gitsin. O da özgür olsun, sen de özgürce yeni maceralara yelken aç. 😎
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu kolay aşılacak bir durum değil. Cinsel belki de duygusal olarak yetersiz gelen neymiş? Senin ona hissettiremediğin neleri hissetmiş onunla? Gerçekten can sıkıcı bir durum, benim affetmem zor olurdu belki de affetmezdim.
00 Yorumla
+1 yılEşine güvenmen yeterli…. Bir daha yaparsa o zaman ne yapacağını düşünürsün bence.
sen rahat ol derim… zaten içinde varsa yine yapmak isterse yapıcak.
10 Yorumla
+1 yılboynuz yemeye devam edersin midesizsen kabul et ya da açık ilişki yaşa ikinizde yeni heyecanlara bakın
210 Yorumla- +1 yıl
midesiz diye yakındığına iğrenç olduğunu şu sözlerinde gösterdin
(ya da açık ilişki yaşa ikinizde yeni heyecanlara bakın) Yahudi' gibi yaşarım sözde Müslümanım dersiniz Çok kötüsün bu ülkenin bu toprakların örf adet gelenek kültürüne yakışan bir yorum olmamakla beraber yeriniz de yok bu toplumda. - +1 yıl
asıl senin toplumda yerin yok düşüncelerim seni ilgilendirmez
- +1 yıl
kendi hem cinsini haklı çıkarmaya çalışma sende aynısın
- +1 yıl
ayrıca Müslüman olduğum ne mâlum öyle bişi demedim
- +1 yıl
Müslümanlık taslıycağına aldatan cinsine haddini bildirseydin bunun dinde hükmü ölüm
- +1 yıl
burası islam ülkesi değil git dinini başka yerde yaşa
- +1 yıl
düşüncelerim seni ilgilendirmez
- +1 yıl
sorularından belli zihniyetin
- +1 yıl
onlara bakmakta günah
- +1 yıl
safffff
benim eşimde eşin gbi bı daha olmayacak dedi ve bnd affetme canım yaptm ve 5 defa dan sonra saymayı biraktm ve bosuyrm affetme
22 Yorumla- +1 yıl
1 kere yapan gene yapar. 5 af nedir ya
adamın aklını almışın
kolay beri tekrar etmez bence
popo korkusu bu başka şeye
benzemiyo
benim karıda yemeğe zehir koyduğundan beri tövbeliyim
on sene oldu yapmıyom
hastaneye zor yetiştim
midem yıkanmasaydı bay bay olmuştum
karıyıda başkası yırtıyodu00 Yorumla
+1 yılDuygusal bir ilişki değilse kocan sadece şehvet hissediyorsa bunun için boşanmaya kalkma bence. Duygusal bir ilişki varsa sen istesen bile zaten o evlilik devam etmez.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmayı göze alan kişi zaten her şeyi göze almış demektir ve yalan söylemekten geri duracağını düşünmüyorum.. Kuşku ile yaşamak da cidden düşman başına yani.. Keyifli geceler..
00 Yorumla Duygusal olması daha kötü değil mi? Bilmiyorum ya hakkında hayırlısı ne ise o olsun. Boşanmak doğru geliyorsa çok düşünme boşan. Aldatmak affedilecek bir şey değil bence
00 Yorumla
+1 yılSen yakaladın diye mi bitti yani bu mudur, kendi bitirmeyi düşünmemiş mi hiç? Duygusal olarak aldatmak cinsellik olarak aldatmaktan bin kat kötüdür bence
00 Yorumlasen kaç yasındasın peki
bazen biter ama cogunlukla bitmez kesin birsey yok bitecegine veya bitmeyecegine dair o yuzden takippp ett onu surekli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılVe de siz buna inandiniz yani..
Bu vermiş olduğunuz cevapla benim az olan evlenme ihtimalimi de bitirdiniz.
Teşekkür ederim Allah sizden razı olsun.00 Yorumla
+1 yılBitmemiştir. Sen nasıl bir kadınsın. İlgi göstermiyor muydun? Se. KS konusunda orgazm olabiliyormusun?
06 Yorumla
Soran+1 yılAma aramamış aklında kalırmı onunla seks yapmadığı için
- +1 yıl
Yapmışsa da kalır tatlım kendini yıpratma fazla düşünme ve bu konuyu ciddiye aldığını asla belli etme umursamaz davran olgun kadinlar umursamaz davranır her erkek aldatır kaç yaşındasın
- +1 yıl
Demiştim ama dimi. Birde ekşi vermişsin olmadı 😒
- +1 yıl
Sen ne hissediyorsun?
- +1 yıl
Bana mı dedin
- +1 yıl
@Elcincannnn yok kocası aldatmış ya soranin. Oyuzden sordum. Sen bekarmisin?
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılNeden o kıza ilgi duyuyor sence hiç sordun mu? Bence rahat davran o endişelensin biraz kaybetme korkusunu hissetsin seni
00 Yorumla Kirlenmiş ilişki, her daim buluşarak devam eder. Çubuk... batınca önceki çubuk gibi temiz olabilir mi...
00 Yorumla
+1 yılYemin etsede bitti diye iyi bir ceza verki unutmasın, uzak dur yeniden sevgililiğe başlıyor gibi yap yine başa dön yalvarsın ara ara görüş
01 Yorumla- +1 yıl
Kadın ince uzun seksi diye unutamıyor galiba senin fiziğin nasıl peki boy ve kilon kaç?
+1 yılBir kere yapan yine yapar. Zaten aklı kalbi bir kere kaymış tekrar güvenebilecek misin? Sevsen bile şüphe içini kemirir
00 Yorumla
+1 yıl1 kez yapan bir daha yapar.. derler...
sadece bundan sonra siz de dikkatli olmalisiniz. Tabi alttan almaniz olaylari unutmaniz guzel ama emin olun aldattiysa bu ilk olmayabilir.
01 Yorumla- +1 yıl
Ve duygusalnolmasi daha tehlikeli...
bakin erkeklerin kadinlari aldatmasi cinselse gecicidir kadin vucudu aramistir sadece ama duygusalsa bu dHa buyuk tehlike olabilir.. ama bir erkek aldatilirsa kadini asla affetmez cunku erkek beyninde kadin dogurganlik sembolu oldugu icin baskasinin cocugunu tasimaktan korkar aldatilan erkekler bu yuzden daha cok buyuk tepkiler verirmis kadinlara gore.. bu sizin en buyuk silahiniz olsun
Aşk İlişkileri konusunda 539 cevap paylaştı. bir şey diycem aldatıldıgında otomatik olarak hissizleşmiyormusun, ben şüphesini bile duyunca sevgim nefrete dönüşüyor.. anlayamıyorum sizi
00 Yorumla
+1 yılDemekki sende bulamadıklarını buluyor duygusal yatak yaşam giyim bunlar seçenek zor ama oladabilir..
01 Yorumla- +1 yıl
150 kadar insan fikir verdi daha ne istiyorsun anlamadım kiralik katilmi anasını satayim
+1 yılBence önce bir nedenine de bakmak lazım işin. İlişkiniz nasıldı da gözü dışarıya gitti, ergen kalmış bir adam mı vs ya da sadece saf kötüdür
00 Yorumla
+1 yılBen olsam kesinlikle güvenmem. Ona da boşancam eşimden demiştir belki 🤔 aldatmanin affi olmaz benim nezdimde
00 YorumlaDuygusal olması daha kötü değil mi sence yani cinsel bişey olsa o an istemiş olmuş der kendini avutursun duygusal olması bence daha kötü
00 YorumlaBir kere yaptım bir şey olmadı bir daha yapsam yine affeder diye düşünerek aynı hatayı tekrarlama olasılığı oldukça yüksek
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılkumda yürür izini belli etmez.
senin arizona kertenkelesi artık daha dikkatli olacaktır.
00 Yorumla
+1 yılben de eşimi ilk seferde affetim. ama aynı hatayı yineledi ve boşadım.
diyeceğm, her şeye hazırlıklı ol affedeceksen00 Yorumla
+1 yılDuygusal bir şey olması daha sıkıntı sanki? Bir kere yapan bir daha yapar gsrantisi yok bunun sadece artık daha tecrübeli olur yakalanmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılSen o kadınla kendini kıyasladığın zaman ki illa ki kıyaslıyorsun kilolu musun o kadının yanında
01 Yorumla- +1 yıl
geçmiş olsun o zaman giden gitmiş
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılMesajları silmeyecek kadar aptal bir adam. Belliki ilk seferi. Senin tavırlarına bağlı her şey
02 Yorumla
Soran+1 yılİlk evet
- +1 yıl
Önce neden bu duygusal boşluğa düştüğünün sebebini bulman lazım
Aşk İlişkileri konusunda 414 cevap paylaştı. İradende bitiyor senin ilişkinin devam etmesini istoyorsan unutacaksın. yok bu bana fazla geliyor diyorsan boşan yipranma bosa
00 YorumlaBence o kadını cinsel ihtiyaçları için seçti. Gönlü sende.
03 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum mesajlar cok duygu yüklüydü
- Devamını Gör (130)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler