8 aylık evliyim. 4 aylıkken eşimden şüphelendim telefonunun şifresini buldum gece girdim baktım beni aldatmış. Biriyle ünlü bir restaurantta yemek yemişler ve daha nicesiyle yazışmış. Birinin faturasını ödemiş telefonun. Ben daha işi düzelsin aman masraf yapmayalım derken. çok ağladım çok zor günler geçirdim. Çok özür diledi. Sebebini sordum söyleseydin düzeltirdim dedim. Bana boşluktaydım dedi. Çok pişman olduğunu söyledi. şimdi normal her şey ama ben unutamıyorum. Aklımdan çıkmıyor atamıyorum çünkü fotoğrafları bende kilitli bir programda saklıyorum bakmıyorum ama içim acıyor. Unutmalı mıyım?
Cevabın nedir?
sabret tekrar öyle bir şey yaparsa gereğini yaparsın ama sizi anlıyoruk evli bir kadın aldatıldığını bile bile onunla sevişmesi , onunla yatması size ızdırap verir ama eğer özür dilediyse ve size karşı iyi davranıyorsa devam edin derim bunlar uzun konuşulması gereken şeyler inanın pek çok demeyim ama bir çoğu altatıyorlar hatta travestilere giden bile var , kusura bakmayın ama bazen eşlerinded kaynaklanıyor bu durum size bir şey anlacağım inannamazsınız gül gibi eşi var ama anlatamıyorum buradan ancak özelden olur tabi isterseniz
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
o düşünce seni esir almış maalesef yapacak bir şey yok. İyi bir psikologdan yardım alıp hayatına devam edebilirsin veya boşanıp hayatına devam edebilirsin ya da benim tavsiye etmeyeceğim 3. şıkkı seçip sende onu aldatıp ödeşirsin kendi vicdanınla.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbekara bosanmak kolay. resimleri silme, unutmaya calis ama ona hemen güvenme. o resimleri garantin olarak sakla. eger olurda tekrar aldatirsa, yeni ispatlarla onun donuna kadar herseyini al. simdiye kadar az masraf etmissin, degis masraf et, baska kadinlara harcaya biliyosa sana dahada fazla harcamali hele bu yaptigindan sonra tüm ayligini harcasan hakkindir.
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır fotolar bende zaten silmyrm
+1 yılŞimdi nasıl güveniceksin yeniden yapmadıgı ne malum , için hiç rahat etmicek devamlı gözlerin kalbin gerçek ne diye arıcak çok yıpratıcı, bu erkekler ne kadar canım bir dürüst olmayı ögrenemediler. sana bir tavsiye veremem, inş. kıymetini bilir ama hissetdiklerini paylaş içinde büyümeden yoksa başka sorun olarak meydana çıkar
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
48Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılBir kere yapan bir daha yapmaktan cekinmez diye dusunuyorum. Senin affedecegini de bildigi icin kolaylikla yapar bence.
Sahsen dunyayi ayagima getirsin ben boyle birini affedemem. Ve sen de unutamayacaksindir. Elbet evliligin boyunca onune cikacaktir.12 Yorumla- +1 yıl
Ayrica sunu da soylemek istiyorum. Onun seni aldatmasi senin hatandan kaynakli degil. O bosluk dedigi seyi de isteseydi seninle atlatabilirdi.
Kendini suclu gorme. Senin degil onun duzeltecegi bir cok sey var.
Soran+1 yılBilmiyorum Şu an aslında kotu gitmiyor ama ben cok mutsuzum çok
+1 yılilk boşluğa düşünce sana sarılmak yerine
gidip başkasıyla o boşluğu dolduran adamdan hayır gelmez
bence boşanmalısın40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. canım yani tanımıyorum esını ne desem boş fakat tahmınımce eşin bekarlıgını hızlı yasamıs bırı ve bu alıskanlık yapmıs yanı bı anda bırakamaz bu alıskanlıgını.. yani boşan demek kolay fakat önemli olan şu eşini gercekten tanıman gerekıyor eger benım dedıgım olay var ıse omur boyu aldatılcaksın o yuzden ıyıce ölç tart.. onun soledıklerıne deıl yptıklarına bak bı anlık hata mı yoksa karakterımı karar ver ona gore gerekenı yap
00 Yorumlanasıl bir boşluksa 4 ayda aldatmış seni zaten tekrarda yapacak bence boşan gitsin zaten aklından cıkmayacak unutamayacaksın hep acaba diyeceğine kendini yıpratacağına boşan daha iyi.
20 Yorumla
+1 yılUnutman gerekiyo gerekirse psikoloğa git fotoğraflarıda sil koz olarak mı saklıyorsun kalması sana acı verir unutmak zor evliyken bide böyle bişey yapması çok kötü ama unutman gerekiyo
02 Yorumla
Soran+1 yılKoz olarak değilde ailesi ogullarının sütten çıkmış ak kaşık sanıyor. saklıyorum sadece
- +1 yıl
Ozaman psikologa git her psikoloğa giden deli degildir yardımcı olur bu duruma en azından
+1 yıl4 aylıkken evli bir adam boşluga düşüyorsa ve aklı hemen diger kadınlara kayıyorsa sizin boşanmanız çok sürmeden gerçekleşir çünkü bu adam yıllar içinde kaç kere boşluga düşücek
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYok yakınken boşan. Burda çocuklu olan kadınlar var aynı durumda. Onlara biraz daha düşün tavsiyesi veriyorum. Ama seninki daha yeni evlisiniz. Bu neyin hırsı arkadaş aldatıyosun. O adamı hiç haketmiyorsun. 4 ayda boşluğa düşülmez
110 Yorumla
Soran+1 yılBende dedim hemen ne oldu da sana ne yaptımda bunu yaptın bana bide unutmuş o zaten
Cevap sahibi+1 yılŞöyle ki erkekler için evliliğe alışmak zordur. Ben de evliyim ordan biliyorım. Bekarken görüştüğün ettiğin bir sürü kız olabilir. Onlarla irtibatı koparmak gerekir. Eski hayat bitmiştir. Ama koparamazsan sonu böyle olur. Bazı kızlar evli erkekle yatmayı daha çok sever. Burda sizikinde yatma olayı var mı
Soran+1 yılHayır sadece gorusmusler
Cevap sahibi+1 yılUcuz yırtmışsın yine. Boşan demekten vazgeçtim. En azından şu anki tavrınl önünü aldın diyebiliriz. Seviyor musun gerçekten onu
Soran+1 yılTabii eşimi seviyorum ama çok değil. sadece sevgi. içim ona pek el vermiyor
Cevap sahibi+1 yılÇılgınlar gibi aşık olmadan evlendim diyosun yani? Çılgın gibi aşık olmak nedir bilmem mi diyeceksin arkasından
Soran+1 yılHayır cok fazla severek evlendim ama evlendikten sonra değiştim
Cevap sahibi+1 yılNeden oldu bu değişiklik. Umduğunu bulamadın mı
Soran+1 yılYaptıkları yetmez mi
Cevap sahibi+1 yılYaptıkları yeter. Ben sandım ki yaptıklarından önce azalma oldu. Peki neden farklı kadınlra hala ilgi duyuyo. Nası savunuyo kendini
+1 yılBöyle insanlarin lafina inanma sakin senin icin en dogrusu onu bosaman sakin kalbim hala onu seviyo diye dusunme insan her zaman kalbini dinlememeli bence o adamı kesinlikle bosamalısın senin fikrin ama bir daha soyluyorum kalbini dinleme aklını kullan aklın sana dogru yolu gosterecek boyle insanlardan hayir gelmez.
00 YorumlaEvlenmişsin işte daha neyin aç gözlülüğüdür bu yaa? Sinir oluyorum böylelerine. Aldatmanın arkası kesin gelir. Ortada çocuk yokken hemen boşanmalısınız.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı. bence yol yakınken ve eğer hamile değilsen başının çaresine bak. bu adam iflah olmaz bir dahakine yakaladıklarını koz olarak sakla ve mahkemede kullan nafakanı falan yüksek alırsın. üzüldüm gerçekten.
00 YorumlaHayır kesinlikle unutmamalısın. Boşanmaktan neden korkuyorsun?
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 858 cevap paylaştı.
+1 yılAmamn cocuk falan bağlamak icin yapmaya kalkma sonra hamile kaldkm diye uzulursun. Neden evlenmis ki
20 Yorumla
+1 yıloha ya. bir de daha yeni evlenmişsiniz. neyin boşluğundaymış daha yıl olmadan. çocuk filan yapma bu adamdan. 2-3 yıl bekle
00 Yorumla
+1 yılBen olsam boşardım. Karakter düzelmez senin kocan tam bir güzel insan. Sen affetmeye devam et her boşlukt boynuzu takar bir dahakine yatakta basarsın.
00 Yorumla
+1 yıl8 aylik evlisin daha yenisin 4. Ayinda aldatmiş yazik boşluktayim ne ya? Bir sorun varsa seninle konuşup halledebilirdi başka karilara gitmeye gerek kalmazdi!
10 Yorumla
+1 yılAllah yardım etsin sana. Yol yakınken dönmeni tavsiye ederim, yoksa bu şekilde verem olursun.
05 Yorumla
Soran+1 yılOlurum zaten. o yetmiyor birde eşimin aileside sorunlj
- +1 yıl
Kusura bakma da evlenene kadar hiç mi tanıyamadın?
Soran+1 yılBana cok iyiydi cok sadıktı evlendikten sonra cok süphe uyandırdı
- +1 yıl
İyi olması sadık olacağı anlamına gelmez.
Ben ailesini kastetmiştim?
Soran+1 yılAilesi iyiydi nişan zamanı kotu değillerdi
Gizli Üye(30-35)+1 yılYol yakınken iyi düşün derim. Daha hamile olmadan aldatmış. Bunun hamilelik dönemi de var. Acı ama daha başta aldatan boşluğa düştüğü her seferde aldatacaktır.
03 Yorumla
Soran+1 yılO affedildi baska affeder miyim
Cevap sahibi+1 yılBekara koca boşamak kolaydır belki herkes ben de dahil olumsuz diyoruz ama. Şapkanı önüne koy düşün.
Soran+1 yılTabii bekarken bende oyle derdim ama evlenince dusunceyi bırak hayatın değişiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılUnutma bugün affedersen yarın karım zaen birincide affetti yine affeder diyip yine yapacak
10 Yorumla
+1 yılKardeşim saçmalama tabikide unutmayacaksın basacaksın davayı. Unutulur mu ihanet dediğin ya? Kendine nasıl yedirebiliyorsun böyle birşeyi bir kere yapmış daha nicelerini yapacak. Yol yakınken hemen vazgeçmelisin. Çok sinirlendim şu an gerçekten.
16 Yorumla
Soran+1 yılOyle olmuyor işte
- +1 yıl
Neden olmuyor?
Soran+1 yılYeni evliysen biraz dusunmen lazım yani ben bilen birine danıstım bir şans vermem gerektiğini ama asla devamında kabul etmemem gerektigini soyledi
- +1 yıl
Bak ben yaklaşık 1 yıl önce 2.5 yıllık bir ilişki bitirdim. Çok sevdim çok fazla değer verdim. Beni aldattı bir şans daha verdim beni aldattı. Sonra bir daha bir daha. Bak ilk defa seni aldatmış ve sen nasıl üzülmüşsün. Bir şans daha verirsen bir daha aldatacak yine üzüleceksin? Bu sefer daha dikkatli bir şekilde aldatacak telefonlara dikkat edecek belki çaktırmadan yeni hat çıkartacak.
Soran+1 yılİşte bekar olsam bende bitiririm. inan bittiği için şükret iyi ki evlenmemişsin
- +1 yıl
Aynen öyle. Ama kardeşim sana tavsiyem kesinlikle bu ilişkiyi ilerletme.
Nasıl başlarsan öyle gider. Daha şimdiden boşluğa (!) düşüyorsa...
10 Yorumla
+1 yılevet seni alip senide aldatıyorsa unutma sil direk asla affetme
00 YorumlaNeden unutmak yerine ayrılmayı denemiyorsun gizli? Sorunu kökünden halletmiş olursun.
00 YorumlaAh be yazık. Tekrar yapıp yapmayacağının garantisi yok ne yazık ki
00 Yorumla
+1 yılUnutmamalısın, şöyle ib. neleri tepenize çıkarmayın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılNeyin boslugu bu? Bir kere yapan yine yapar emin ol suana kadar duzelcem diyip duzelen yok bacim
00 Yorumla pardon birader özür dileyerek kafana sçayım senin ve hala evlisin ilginççç...
00 YorumlaHiç bir zaman unutamazsınız. Ya da ömür boyu başına kakarsınız ve sonuç mutsuzluk.
00 YorumlaUnutulamaz sen unutmaya çalışsanda gözünün önün e gelir sürekli
00 Yorumla
+1 yılOff çok acı birşey bende unutamazdim hep önüne surerdim başka kadınla yatip benim yanıma gelicek ve bana karim benim diyecek allah bu durumu düşmanıma bilr yasatmasin
00 Yorumla4 aylikken ve herseyin basindayken ayrilsaydin keşke
00 Yorumla
+1 yılYa affedeceksin tamamen unutup ya da boyle yapmayip direk bosayacaksin. Birine karar vermelisin. Yoksa sadece kendine zarar verirsin
00 Yorumla
+1 yılunut desek unutabiecek misin, istesen unutabilecek misin? bir kere yapanı bir daha durdurabiecek misin? cevapların varsa unut kardeş
06 Yorumla
Soran+1 yılUnutmayacagım tabii ama bir öneri
- +1 yıl
unutamayacağın bir ilişki evlilik sürdürebilecek misin
Soran+1 yılYeni evliyim bir şans vermem lazım silip atamam
Soran+1 yılAma bunun devamınfa süphe duyarsam bile affetmem
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun
Soran+1 yılTesekkurler
Aşk İlişkileri konusunda 367 cevap paylaştı. o boşluk degil ya erkek olman gerekli anlaamakk için sevgiylede alakalı degil. yakalayınca yapıyoruz nedense bızde bılmıyoruz nedenınıı
02 Yorumla
Soran+1 yılAma insanı bitiren bişey ben bunu sevgiliyken yapsaydı asla affetmezdim
kesinlikle inanma devamı gelecektir, masum ayağına yatar sadece
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı. Ya unut geçmişi ya da ayrıll baska yapıcak bişi yok
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen boşanmayarak bu acıyı haketmişsin kusura bakma.
20 Yorumla
+1 yılBir kere aldatan her zaman aldatir yol coluk cocuk dusunme sakin
02 Yorumla
Soran+1 yılCocuk yok zaten
- +1 yıl
Yani dusunme zaten buyuk skinti cekersin
+1 yılYa bırak git adamı ya da yak o fotoğrafları at gitsin temiz bir sayfa aç
10 YorumlaDaha 4 aylıkken başlamış pe. zvenk. Bu ne acele. Ben olsam unutmazdım.
00 Yorumla
+1 yılGercekten zor bir durum unutamazsın umarım herşey düzelir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen önce o fotoğraflarını sil sonra eşini sil kesin ve net pişmanmış pişman olacağı birşeyi niye yapıyor ay kızdım şimdi he
00 Yorumla
+1 yılUnut sil yapacak bsey yok affetysn bidaha yprsa blemem
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAcikcasi bu isler beni asiyor asiyor yani daha o olgunliga erisemedim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyani bir şans vermen lzm belki öncekin den iyi olur
00 Yorumla
+1 yılBosluklara itecen onu apartman boslugu falan
22 Yorumla
Soran+1 yılSen erkek olarak ne olursa olsun yapar mısın
- +1 yıl
Yapmam demem ama 8 aylikken yapaninda mazeretini anlamam
+1 yılaldatmanin aciklamasi ve geri donusu olmaz.
00 Yorumla
+1 yılÇok kötü. Allah yardım etsin.
00 Yorumla
+1 yılUnutmamalısın kabul edilemez
00 Yorumla
+1 yılHayat bu bence o zaman affetmemeliydin
00 YorumlaVe hala onunla evlisin !
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı. Unutamazsınız bir destek alın iyi gelecek size
00 YorumlaNe gibi bir boşluktaymış soraydın
00 Yorumla
+1 yılşerefsiz ya yemin ederim şerefsiz
06 Yorumla
Soran+1 yılSorma
- +1 yıl
yemin ederim benim bile zoruma gitti
Soran+1 yılBenim bile derken?
- +1 yıl
senden kısıp ona para yedirmesi
Soran+1 yılAynen faturasını ödemiş 😔
- +1 yıl
bunu unutamazsın gibi
+1 yılYapan...
Bir daha yapar...
Açık ve net..00 YorumlaDaha unutamazsin ki hala yeni evli sayilirsin.
00 Yorumla
+1 yılBen olsam dava açarım donuna kadar alırım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılmak en güzel çözüm hanımefendi
02 Yorumla
Soran+1 yılAyrılınca mutlu mu olacam?
- +1 yıl
Devamı gelecek hanımefendi merak etmeyin bu aldatmalarin
Gizli Üye(25-29)+1 yıladi s. erefsiz 4 aylikken bir de
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılSenin koca durmaz artik
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı. Bunu yapan yine yapar
10 Yorumla- Devamını Gör (24)
Devamını Gör(69)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri