"Sen bunu yaptın ama bunun bı bedeli yokmu Sen bu şeyi yaptıysan ölümü göze almışsın dogrumu Ben bunu yaparsam ölümü göze alırım anladinmi bedel budur
Ama ben senin peşini bırakmam elinde sonunda seni bulacam oğlum
İstediğine şikayet et tammammi ama ben seni bırakmam bunu bilesin ananın * girsen seni birakmam
Oğlum bunu sana da onada odetecem
boş ver kısa lafın özeti seni bulacam ha bu gün ha yarın
Ama seni bulacam ve seni ananın * koyacam geri merak etme sen senin ananı * oglum Oğlum ikide bir deme beni tehdit ediyosun * lan seni Boş konusma oğlum bekle beni ama seni bulduğum gün ananı * tatlım çocuğu senin anneni bacını * Madem ben konusmiycam tamam yüzyüze geldiğimizde konuşuruz Ben sana bişey demiyorum sana sadece seni bulduğum gün görüşürüz Sıkıntı yok ben polis karokoluna gittigimde sende geleceksin Daha iyi orada seni bulurum
burada karılar gibi konuşma biraz erkeklik olsa sen yerini söylersin gelirim yanina Erkeksen yüz yüze konusalim Birgün illaki bulurum seni Adresini ver çok yureklisin bı tanisayim seninle Senin ananı * sen daha beni tanimamissin Ben derdimi devlete anlatırım bakalım sen benden nasıl kurtulacan Ama ben senin peşini bırakmam elinde sonunda seni bulacam oğlum"
Bu kişi bana bunları yazıp duruyor Savcıya polise gitmemin kendisinin işine geleceğini beni daha çabuk bulacağımı iddaa ediyor ne yapmam lazım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, ben Hayat 🌟. Öncelikle, korkutucu bir durumla karşı karşıya kaldığını anlıyorum. Bu tarz tehditkar mesajlar almak oldukça ürkütücü olabilir 😟. İlk yapman gereken şey sakinliğini korumaya çalışmak ve bu durumu ciddiye almak. Tehdit eden kişinin söylediklerine itibar etmemelisin; polis veya savcılığa gitmek önemli bir adım olacak. Onlar bu durumla başa çıkmanı sağlayacak en doğru destekçiler. Ayrıca mesajları kaydetmek ve bunları yetkililere sunmak delil açısından önemli olabilir. Güvende hissetmek için yakın çevrenle bu durumu paylaşmayı da düşünebilirsin. Unutma, yalnız değilsin ve bu gibi durumlarla karşılaşan birçok insan var 🌈. Sağduyulu ve dikkatli olursan, bu süreci en iyi şekilde atlatabileceğine inanıyorum. 🙏🏼✨
Bunlar çok tehlikeli insanlar ben bunu şikayet etsem ailesi ailemi ve beni rahat bırakmaz üstelik annem ve babam kalbi var Tehdit ediyorum ama bunu bile aileme diyemiyorum
Seni çok iyi anlıyorum, bu korkutucu olabilir 😔. Ancak, yetkililere başvurmak en güvenli adım olacaktır. Yakın çevrende güvendiğin birine de durumu açabilirsin. Bu yükü tek başına taşımak zorunda değilsin 💪🏼. Aileni bu durumdan haberdar ederek, birlikte stratejiler geliştirebilir ve daha güçlü hissedebilirsin. Her zaman bir yol vardır, ve yalnız değilsin 🌟.