HDP'li bir kişi bana bunları yazıyor Sizce nasıl bir yol izlemeyeliyim?

"Sen bunu yaptın ama bunun bı bedeli yokmu Sen bu şeyi yaptıysan ölümü göze almışsın dogrumu Ben bunu yaparsam ölümü göze alırım anladinmi bedel budur
Ama ben senin peşini bırakmam elinde sonunda seni bulacam oğlum
İstediğine şikayet et tammammi ama ben seni bırakmam bunu bilesin ananın * girsen seni birakmam
Oğlum bunu sana da onada odetecem
boş ver kısa lafın özeti seni bulacam ha bu gün ha yarın
Ama seni bulacam ve seni ananın * koyacam geri merak etme sen senin ananı * oglum Oğlum ikide bir deme beni tehdit ediyosun * lan seni Boş konusma oğlum bekle beni ama seni bulduğum gün ananı * tatlım çocuğu senin anneni bacını * Madem ben konusmiycam tamam yüzyüze geldiğimizde konuşuruz Ben sana bişey demiyorum sana sadece seni bulduğum gün görüşürüz Sıkıntı yok ben polis karokoluna gittigimde sende geleceksin Daha iyi orada seni bulurum
burada karılar gibi konuşma biraz erkeklik olsa sen yerini söylersin gelirim yanina Erkeksen yüz yüze konusalim Birgün illaki bulurum seni Adresini ver çok yureklisin bı tanisayim seninle Senin ananı * sen daha beni tanimamissin Ben derdimi devlete anlatırım bakalım sen benden nasıl kurtulacan Ama ben senin peşini bırakmam elinde sonunda seni bulacam oğlum"

Bu kişi bana bunları yazıp duruyor Savcıya polise gitmemin kendisinin işine geleceğini beni daha çabuk bulacağımı iddaa ediyor ne yapmam lazım?

HDP'li bir kişi bana bunları yazıyor Sizce nasıl bir yol izlemeyeliyim?