Parti genel merkezinde CHP Genel Başkanlığı'na adaylığını açıklamış.Özel açıklamasında "Bu kendinde suç görmeyenlerin hikayesidir. Parti yönetimi yenilginin sorumluluğunu üstlenmedi" ifadelerini kullandı. Özel, "Güçlü ve umut veren bir değişim için partinin lideri, kadrosu, tüzüğü yenilenmelidir" dedi. Özel, "İttifaklar parti vicdanını yaralamamalıdır. 39 vekilin başka partilere verilmesi büyük yara açtı. Sorumluluk üstlenmeyen bir yönetim tarzı kabul edilemez" açıklamasında bulundu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Özel'i tebrik eden ilk isim oldu.
Özgür Özel, CHP'nin Genel Başkan adayı oldu! CHP'ye yeni soluk gelir mi sizce?
Aslında Özgür Özel konuşmalarıyla duruşuyla güzel aklı başında bir adam ama CHP'nin başına yakışacağını düşünmüyorum yani biraz böyle olgun konuşması güzel böyle nasıl söyleyeyim Bülent Ecevit gibi ya da Deniz Baykal gibi bir insanın olması gerekirdi kabul ediyorum Kemal Kılıçdaroğlu'nun artık değişim zamanı gelmiş de geçiyordur, Kılıçdaroğlu döneminde CHP diye bir parti kalmadı doğruya doğru CHP'ye gelmiş 3 adam vardır Mustafa Kemal Atatürk smet İnönü ve Bülent Ecevit, bundan sonraki gelenler hiçbir zaman iktidar olmak için uğraşmamıştır zaten Kemal Kılıçdaroğlu geldikten sonra da alevi kimliğini öne sürmesi doğulu olması ve bunun yanında ikide birde de Selahattin demirtaş'ı savunucu sözleri nedeniyle hiçbir zaman iktidar olamamış olamayacak bir insandır.
Sonuçta 13 seçim kaybetmiş bir insanın hatta daha yeni seçiminde kaybetmiş bir insanın hala parti başında durması saçmalıktır, ancak siyaset öyle iki yüzlü bir şeydir ki insanlar topluma karşı dürüst görünürken arka planda en büyük diktatörlüğü kendisi yapar.
Senelerce Recep Tayyip Erdoğan'a diktatör dediler evet ben de desteklemedim çoğu şeyine kızdım hala da desteklemiyorum ama adamlar millet ittifakı değil Cumhur ittifakı olarak devlet Bahçeli ile ittifak yaptılar adamların ittifakına ne bir çatırdama var ne birbirinin arkasından konuşma var, altılı masa diye bir masa oluşturdular seçimden sonra birbirlerini yediler demek ki bunları ülkenin başına gelseydi bırakın ülke yönetmeyi birbiriyle kavga etmekten hiçbir şeye zaman ayıramayacaklardı, o yüzden ben Özgür özel'in adaylığının da birazcık politik olduğunu düşünüyorum işte Özgür Özel aday olur seçimlerde Kemal Kılıçdaroğlu seçilir ondan sonra da derler ki bakın bir seçim yaptık biz adaletli seçim yaptık demokratik seçim yaptık ama Kemal Kılıçdaroğlu seçildi aslında Kemal kılıçdaroğlu'nu seçen örgüt zaten Kemal Kılıçdaroğlu'nun adamı o yüzden CHP'de de demokrasi yok sadece gösteriş başka bir şey değil emin olun yine bu seçimde de Kemal Kılıçdaroğlu seçilecek başka olarak hiçbir şey yok zaten bu saatten sonra CHP'den bir halt olmaz.
Türkiye’de siyaset topyekün değişmeli bürökrasi topyekün değişmeli görevini iyi yapanla iyi yapıyor gibi görünenler ayrılmalı her kurum için gereken insani ve yeni nesil kanunlar gündeme alınmalı başta eğitim olmak üzere tüm kurumlarda liyakat sahibi olan insanlar göreve getirilip gerçekten dinamik genç bir kadro oluşturulmalı Örnek : tapu dairesine gidiyorsun arka kadro eski yaşça bilgisayar kullanmaktan aciz insan beş dk lık işi 25 dk bitiremiyor insanın zamanı çok değerli bunun bilincinde olup gerçekten dinamik işimi layıkı ile yapan çaycısından cb na kadar tüm kadro değişmeli Türkiye de ikinci sorun şu 65 yaş üstü insan imza atarken noter onayı isteyen kanun 75 yaşında birini ülke yönetebilir diyor :) Ülke de insan hakları doğrultusunda liyakat kanun değişmeden boştur Motoru arızalı arabaya siz istediğiniz kadar sıfır lastik takın iyi şöför geçirin motor arızalı o araba yürümez
CHP iktidar olmak için çalışmıyor ki zaten Rahmetli Necmettin Erbakan demişti zaten partilerin hepsi AKP için çalışıyor bu ülkede yeterli ve becerili muhalefet olsaydı AKP güçlenemezdi muhalefet güçlü falan değil ittifak yapmasına gerek yok partilerin bunun sebebi milleti uyutmak için bu seçimi AKP kazanmadı siyonistler tarafından seçildiler kusura bakmasınlar ama gerçek oy oranları açıklandığında tarihteki yerini alacaktır ve bu hayat şartlarına rağmen oy verenler Türk falan değil içimize sızmış ajanlardır ülkede hiçbir şey yolunda gitmeyip Türkiye Yüz Yılı diye geçinenler akıl hastanesine muayene olsunlar önce
Demokrasi ve Cumhuriyet böyle bir şey. Kazanır, kaybeder. Kazanırsa başarılı olur veya olamaz. Kaybederse partide kalır veya kalmaz... Bunlardan daha çok, bu tür bir adımın atılmış olması önemlidir. Kendisini bu medeni cesaretinden dolayı tebrik ediyor ve tüm adaylara başarılar diliyorum.
CHP'yi Kürtçü Alevici lobiden, yetmez ama evetçilerden, liboş tayfadan, ılık gö. tlü Cihangir solcularından temizleyebilirse, partiyi tam bağımsızlık yanlısı Atatürk'ün kurduğu partiye yaklaştırabilirse olur. Yapmazsa ben bu kez oy vermeyeceğim.
Sivri dilini göreceğim ben şimdi özgür efendinin hele bir de başkan olsun başlar hepimiz kardeşimsiniz diye önemli olan başkanken de vekil gibi davranabilecek mi yine gte gt diyebilecek mi?
Chp li değilim ama tebrik ediyorum partninin başındaki isim çok gülünç her haliyle. Değişim şart muhalefet güçlü ve güvenilir olmalı yolu çizgisi olmalı.
Bu adam 2. kılıçdaroğlu. Hatta "Sosyal medyada Kılıçdaroğlu istifa etsin diyenlerin altını kazıyın ya AKP'li ya Cumhur ittifakı trolü çıkar." diyerek kılıçdaroğluna destek çıkmıştı.
Chp ye chpnin içinde durmuş kişiyi aday yapmayacan chp den çıkmış kişiyi yapıcan mesela muharrem ince ya da daha önce chp de olmasa da ümit özdağ ya da chp de olsa da tunju özcan olsun en iyi ihtimalle
@Besiktas256 hayır yanlış anladın. Ben sadece eksikliğini söylesim yoksa bilgili biri ama bu yetmiyor işte. Lider duruş halk ve dünya için bilgiden daha önemli maalesef. Bataki malum şahıs yıllardır seçimi bilgisiyle kazanmıyor diploması bile yok.
Hicte önemi yok. Amerikayi yöneten adam ayakta zor duruyor. Almanya'nin baskani 70 yasina geliyor.
Öyle artist artist hareketler ile seni kimse ciddi almaz. Millet senin Ekonomik gücüne bakar, ülkendeki egitim kalitene bakar ve askeri gücüne bakar, kimse senin nasil dikildigine bakmaz.
Ben istemiyorum artık yıllardır piyasada olan bu gürültülü siyasetçileri... Değişim istiyorum değişim!!! Ve değişimden kastım Kemal'in yerine Özgür Özel değil!!