AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İlk başta çok sinirlendim sonra TUSAŞ'a yapılan saldırı, Devlet Bahçeli'nin bir gerçeği ortaya çıkardığını kanıtladı. PKK'nın artık Apodan bağımsız hareket ettiği gerçeği.
Sence bunlar tesadüf mü açıklamalar üzerine Ankaralıların göbeğine elini kolunu sallayarak gelen teröristler ve kimsenin ruhu duymuyor
Tesadüf değil planlı bir saldırı olduğu açıkça ortada. Saldırının gerçekleşme biçimi Rusya'da ki terör olayı ile birebir aynı.
Aynı yere hizmet ettikleri aşikar. Hatta Cumhurbaşkanı'nın bu sırada Brics görüşmeleri yapıyor olması Batı'nın ve Amerika'nın olay içinde parmağının olduğunu bizzat gösteriyor.
Yani terörist serbest kalsın diyorsunuz
O serbest kalmaz, kalamaz. Siyasi bir oyun olarak değerlendiriyorum yani
Aponun netenyahudan ne farkı var ikisi de bebek k#tili k##tilin hakkı ö****ümdür söz hakkı verilmez verilmesi teklif edilemez çıkacağı tek yet de idam sehbasıdır Türkiye Büyük Millet Meclisi değil
Aynı şeyi kılıçtaroğlu ya da iyi partili birisi söylese aynı tepkiyi verir miydiniz hayır! Belki de geçen sene kk kavala serbest kalacak derken siyasi oyun oynuyordu sizin mantığa göre güldürmeyin Allah aşkına bunu oyunu da lafı da olmaz
O da benzer şeyleri söylüyordu ne oldu asıldı mı? Boş konuşuyorsun.
Tunceli'de özerklik sözü verdim diyen Kemal Kılıçdaroğlu değil mi? Yolunu mu kestik, boğazına ip mi geçirdik?
Benim için muhalefet ve hükumet danışıklı dövüşüyor asıl siz boş konuşuyorsunuz ortada kocaman bir gerçek var her iki tarafta kürt oylarını yanlarına çekmek için ülkeyi bölecek fikirler sunuyor a kişisi veya b kişisi fsrketmiyor desteklememek gerekiyor tek yol zafer tek milliyetçi zafer partisi
Ne kandil dağı ne domuz bağı
İki bakanlığa ülkeyi Kılıçdaroğlu ve Dem'e teslim eden Zafer parti mi?
Önce neyi neden savunacağına karar ver ondan sonra konuş. Bomboş kafalar ülkede oy kullanıyor yazık.
Kim kimi meclise sokuyor a haber izlemeyi bırakmalısın apoyu meclise çamurdan hüda parı meclise sokanlar değil kim siz kime teslim ettiniz ülkeyi p**nın kollarına bıraktınız
Gerçi kiminle konuşuyorum ki ben arkada hamas lideri fotoğrafı önde mc maskotu ile fotoğraf bu cahillikten rabbim ülkemizi korusun
Senin yaşın yetmiyor olabilir kardeşim ama ben unutmadım. Sizin gibi yeni yetmelerin siyasetten öğreneceği çok şey var.
Merhaba ben 30 yaşındayım ve biz kavga ederek bir yere varamayız o yüzden üslubunuzu koruyalım ve birbirimizi ezerek fikirlerimizin doğruluğunu ispatlamaya çalışmakla da bir yere varamayacağız Peki bugün neden terör saldırısının araştırılması MHP ve AKP oyları ile reddedildi Peki Bunun amacı nedir sizce
Bakın ben size demiyorum ki gelin de CHP'ye destek verelim Özgür Özel de benim gözümde aynı o da Devlet Bahçeli'ye el kaldırdı O da Devlet Bahçeli'yi destekledi yani zamanında Kürtlerden hükümetinde neler yaptığını biliyoruz
Zaten 8 savcı ve 1 başsavcı vekilinin görevlendirildiği, devletin bütün organlarının üzerine çalıştığı bir konuda ülkeye gram faydası dokunmayacak bir komisyonun kurulması ne işe yarayacak açıklar mısın?
Yani bu senin için bu kadar basit küçük veya büyük bütün olanaklar bu durum için seferber edilmeli hatta milli yas ilan edilmeli benim için olabilecek en küçük şey bile benim için önemli çünkü durum vahim 5 tane şehit verdik elde ne imkan varsa seferber edilmeli İsrail'e bak mesela kendine tehlike gördüğü en küçük unsuru bile yok ediyor tüm imkanlarını seferber edip bu yüzden güçlü bu durum azımsanmayacak kadar önemli
Hükümet savunma sanayine herhangi bir siyasi oluşumdan daha çok destek vermektedir, aktif olarak Kuzey Irak'ta ve Suriye'de terör yapılanmaları bombalanmakta ve özel kuvvet güçleri ile temizlenmektedir. Yani Hükümet sanki pek umursamıyormuş gibi konuşman kusura bakma ama saçma.
Öteye dönersek; Daha dün savunma sanayi için 750 TL kesilecek diye yaygara koparanların herhangi bir şekilde olaya üzüldüğü görüşünde değilim. Kurulacak komisyonun DEM parti vekilleri iştiraki ile gerçekleşeceğini de ekleyeyim, yani TBMM'den bu komisyon için ayrılacak bütçe milletvekillerinin midesine gidecek hepsi bu.
Sen vatansever bir kızsın seni anlıyorum lakin arkasında durduğun insanlar düşündüğün kadar masum değiller. Selçuk Bayraktar için 'Dokunacağız' diyen bir parti başkanının az kalsın Cumhurbaşkanı yardımcısı olacağını sana hatırlatırım.
Beyin olsa mhp'ye oy atmazlar
Orası ayrı ama işte kararları bizi de etkiliyor
Benim görüşlerimi yansıymıyor