MHP Liderinin Öcalan Hakkındaki Açıklamasını Nasıl Yorumluyorsunuz?

Açıkçası ben Devket aklı diyorum. Ülkede PKK zaten bitmiş durumda iken Bahçeli neden bu açıklamayı yapar? Çünkü onlarca yıl sürebilecek bir savaşı gördüğü içindir. Ülkede PKK bitti ama Suriye’de neredeyse Devlet kurdular. 100,000 den fazla milisleri var. Türkiye’yi yemek isteyen ülkeler için inanılmaz bir güç. Hava savunma sistemi verdiler, militanlara uçak eğitiminden tutun bütün eğitimleri verdiler. Silahlandırdılar. Bugün 8 milyonluk İsrail neyse aynı günde bir güç yaratıyorlar. Sanırım Sayin Bahçeli bu durumun farkında ve ülke içindeki terörün bittiğini Suriye’deki oluşumun , Iraktaki Oluşum gibi Türkiye ile iyi ilişkiler içinde olmasını ve kontrol edilebilmesini istediği için böyle bir adım attı. Güçlü ve düşmanlar tarafından silahlandırılan bir komşu düşman yerine bin yıldır birlikte yaşadığı bir halk olarak görüp iyi ilişkiler kurmak ve ülkenin bekasını tehdit etmeyecek bir güç olursa bir düşmanlık yapmayacağını söylemek istedi , benim düşüncem bu , siz ne düşünüyorsunuz
Güncellemeler
1 yıl
1299 yılından beri Anadolu’da hüküm sürdüysek , bu devlet bey gibi Devlet liderlerinin sayesindedir. Zamanında Devlet Bey gibi düşünen insanları dinlemeyenler , Halen Çin Esareti Altındadır.
MHP Liderinin Öcalan Hakkındaki Açıklamasını Nasıl Yorumluyorsunuz?