Kendi görüşümü ekleyecek olursam : Bu kötü yapılı depreme dayanıksız yapıyı yapan ve sonrasında yurt dışına kaçmaya çalışan müteahhit için vizyon sahibi bir insandı diyen bu adam görevinden alınana kadar CHP'ye oy vermeyeceğim
Kendi görüşümü ekleyecek olursam : Bu kötü yapılı depreme dayanıksız yapıyı yapan ve sonrasında yurt dışına kaçmaya çalışan müteahhit için vizyon sahibi bir insandı diyen bu adam görevinden alınana kadar CHP'ye oy vermeyeceğim
Kesinlikle haklısınız şu an devlet burada akıllara zarar yardımlar geliyor ayrıca gönüllüler maden teknisyenleri termik santral çalışanları Türkiye nin dört bir yanından insanlar var ama nedense muhalefet veya diğer partiler yok. Canlı yayında konuşmasını biliyorlar icraat lazım icraat
CHP benim için bitti zaten artık. O HDPli kadın başkan ile yan yana konuşunca. Cumhurbaşkanına çektiği resti o kadına da o çekse ya.
Vizyon sahibi neden yurtdışına bir sürü parayla kaçarken yakalandı. Bence vizyonsuzluğundan :D vizyon sahibinden kastı başka bir şey de çıkabilir. Bazıları için para vizyon anlamına da gelebiliyor :)))
Tabikide öyle :D hepsi paragöz bunların ben CHP liyim ama bu adam gidene kadar oy yok
Ben Atatürkçüyüm ama ne CHP'li ne de AKP'liyim. Millete düzgün hizmet ettiğini düşündüğüm insana veririm. Yolsuzluk ve usulsüzlükler var diye karşıya saldırıp sonra kendisi yapanın gözümde zerrece değeri yok. Belediye nasıl göz yumdu :)))
Yumarlar bu çürük elma temizlenene kadar hiçbir partiye benden oy yok.
o da iyi bir şey değil o oylar paylaşılıyor diye biliyorum
Yapacak bir şey yok hiçbirisine oy vermem nereye paylaşılırsa paylaşılsın.
İşte birine gidecek illa ki istemesen de 🙃
Cevap
2Cevap
Bence vizyonsuzluğundan
Aynen öyle :D
dimi :D
Evet:D Para sahibi olan herkes vizyon sahibi olamaz :D
Kesinlikle ama anlamıyorlar işte :D
Neyse tutuklandı umarım hakettiği cezayı alır.
@cileksarisi yine aday yapılmış hataya ve neden mi başka birini bulamadık açıklamasını yaptı partiniz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?