Merhaba arkadaşlar,
Ben bir iktidar partisinin vaatte bulunmasını komik buluyorum.
Şimdiye kadar neden yapmadınız demezler mi?
Ekonomik krize ülkeyi sokup da vaat vermek neyin kafası?

Merhaba arkadaşlar,
Ben bir iktidar partisinin vaatte bulunmasını komik buluyorum.
Şimdiye kadar neden yapmadınız demezler mi?
Ekonomik krize ülkeyi sokup da vaat vermek neyin kafası?

bunu ona oy verenler cevaplasa çok daha iyi olur ama benim cevabım açık ve net köylerdeki okulları kaldırıp köylüyü imama teslim edersen cahil bırakırsın!!! halkın cebinden alıp kendi yandaş ve çevrene dağıtırsan fakirleştirirsin eh cahil ve fakir halk sana teba eder sorun burada açık ve anlaşılır dille köylere kadar gidip tek tek anlatmak
Hay ağzına sağlık. Köylere gidip tek tek anlatmak. İşte seçimin kazanma anahtarı bu
ben muhalefet taraf değilim ben sadece Atatürk silah arkadaşları ve gazilerimize şehitlerimize karşı bir vicdan borcum var diye düşündüğümden bu yönde oy kullanıyorum (çalan çırpan kendi yandaşlarına yediren değil)2018 seçimlerinde yaşadığım şehir de (başka şehirdeydim o zaman) CHP il yönetiminden bir ricada bulundum"lütfen köyleri ihmal etmeyin"tam 576 köy var o şehride ve seçim sonrası bu 576 köyden 400 tanesine girememişler bile ne sandık görevlisi ne başka bir görevli girememiş
işte dava budur
Aynen öyle
Vaad verip verdiği vaadi yerine getirmekte en başarılı parti açık ara Erdoğandır. Arasan didiklesen elbette getiremedikleri olmuştur. Ama sözünü tutma konusunda sözünün eri olduğunu ispat etmiştir. Togg yalanlandı yapıldı doğalgaz yalanlandı yaptı Maaşlara yüksek zam vaadinde bulundu yapıldı Ayasofya yı açma vaadini yerine getirdi. Suriyede operasyon yapamaz mal mal bakarlar dedi girdi pyd yi afrinden attı Daha sayayım istersen He sen şimdi komik buluyorum diyorum.
KK henüz nerdeyse hiçbir vaadini yerine getirmedi Aynı zamanda Ekrem imamoğluda dahil hemde bunların arasında Namus sözü dedikleri vaadlerde var. Kimsenin işine dokunmamak atmamak gibi ekliyorum. KK nın işsizlik sorununa çözümünü dinle gülmekten altına sı, çarsın :D yani adamın oy almasının başlı sebeplerinden biri Verdiği vaadleri çoğu zaman yerine getirebilmesidir Zaten Fakat sürekli halk tv ve türevlerinden kafasını kaldırmayanların haberi yok tabi
Sevgili dostum KK zaten bir işe yaramaz onu kimse savunmasın. O köprüyü geçene kadar sadece...
Erdoğan yaptı bitti. Artık yapamıyor. Yani Erdoğan 5 sene önce enflasyon inecek dolar inecek dedi daha çok çıktı.
Ülkede adalet yok, getirdiği bakanların hepsi sülalesini zengin etti. Erdoğan yönetmiyor, yaşlandı. Yönetiliyor. Yani şu Melih Gökçek i bilirsin Ankara 'yı batırdı borca soktu gitti Erdoğan görevden aldı şimdi de oğlunu MV yaptı. Bu nasıl iş abicim ya.
Devlet birilerinin babadan oğula. gectigi saltanat olmamali
Son seçim vaatlerinin kaçı tuttu gözüm
Bak.
www.birgun.net/.../yapmadiklari-yapamayacaklarinin-teminati-akpnin-2018-secim-beyannamesi-kagit-ustunde-kaldi-428811
Başka kaynaktan bak,,
medyascope.tv/.../
Tamam bu kaynakda aynı bo, kun laciverti zaten oda tv nin açıkladığı abd den fon aldığı söylenen kanalların arasında ve bu kanallara bak baya ağır şekilde taraflı haber yapan kanallar Siz muhaliflerle tartışırken neden hiç şaşırmıyorum acaba :D gece gündüz buraları izlersen kafanın bulanmaması imkansız. Adamalar seçim günü ve öncesi yayınladıkları anketlerle beraber göz göre göre seçmenini kandıracak kadar ileri gitti daha nediim
Azizim ben oyumu Sinan Oğan'a verdim.
şu an savunduğun Erdoğan, Sinan Oğan'ı davet etti Dolmabahçe ye bugün.
Neden acaba?
Oğan a muhtaç mı
Cevabı burada saklı.
www.memurlar.net/.../...yacagimiz-bir-sey-yok.html
Sorgulama yok, Erdoğan söylediğin arkasında durmayan adam. Bak oku.
Sana daha öncede dedim didikle bul getir :D sonuca bakarsan bak orada demişim ki ( OLASI ! ) parantez içine alıp bide ünlem koymuşum dikkatini çeksin anla diye diğer tarafda vaaad namına bir şey yok Ama bu tarafda vaadlerin çoğu yerine gelmiş Doğal olarak insanlar gerçekleştirebileceğine inanıyor diyorum. Öyle olduğu için zaten adam en dezavantajlı seçimini yine birinci olarak bitirdi. Yine az çok güven veriyor demektri bu + meclisde elinde
Dostum bunların hiçbiri babamın oğlu değil.
Fanatik gibi futbol takımı tutar gibi tutmuyorum, ısrarla birilerini savunmuyorum.
Benim siyasi görüşüm Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu ile aynıydı. O da yok maalesef.
Allah hayırlı sonuçlar versin. Her toplum hak ettiği şekilde yönetilir
Çünkü gene seçilmek için vaat yapar vede akp dışında chp çeşme dışında ne yaptı ha dicen kemal kılıçdaroğlu cb olmadı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul belediye başkanı iken neler yaptı izle taraflı olma
Dostum Erdoğan bir şey yapmadı denilmiyor. Yaptı, hatta ilk 10 güzel gitti ama son 10 yıl bozdu. Biz de oy verdik güzel zamanlarında ona. Ama artık görüyorsun ki adam bozuldu
Bozulmadı gene yapılanları gör iha siha köprü yerli araba Deprem bölgesinde 2 ayda dev hastane yaptı ha bu chp nin sahra hastanesi değil bro
Dostum İnsansız Hava aracı yapmak çok zor şey değil. Tüm gelişmiş ülkelerin var. Zaten olması gerekiyor yani 20 sene ülkenin başında durup da hiçbir şey yapmamak olmaz.
Yararı zararı tartıldığında şu son dönemde inanılmaz zarar verdi.
1. zararı Suriye politikası sonucu ülkeye milyonlarca mülteci almak. Bunun sonucu görüyorsun barınma krizi, kiralar, işsizlik v. s.
Erdoğan'ın çevresinde düzgün adam yok ki.
Allah aşkına şu Maliye Bakanına bir bak. Nebati midir nedir, doları 20 TL yapmak üzereler 20 kuruş kaldı.
Yani Erdoğan'ı tek kurtarıcı olarak görmemek lazım. Sinan Oğan gibi Yavuz Aliağıroğlu gibi çok güzel insanlar var.
KK kukla.
Recep Tayyip Erdoğan suriyeliler nasıl göndersin gönderdiği anda hepsi ölecek
Suriye sınırında güvenli bölge yapıp hepsi oraya gidecek
Vallahi dostum bayramda gidip geliyorlar, benim öğrenci vardı canı isteyince gezmeye gidip geliyor.
Yani kendi vatandaşları. şu an Suriye'de yaşayanlar gibi bunlar da yaşar
Hayır bugün Rte dedi 1 milyon gidecek diye yakında gider
Sizin döneminizde Kurbağalıdere b*k kokuyordu. Şimdi kokmuyor. Üsküdar sahilde denizle kara birleşiyordu, şimdi öyle bir sorun yok. Onun dışında sizden daha fazla metro hattı yaptı adam. Hadi farz edelim Tayyip süper belediye başkanıydı. Bu ülkede mülteci krizinin varlığını, Hizbullahçılara vekillik verdiğiniz gerçeğini değiştirmiyor. Ayrıca Dinazor heykeli de sizde
Bu ülkede heykel deyince milyon dolar harcayan Chp var her taraf put oldu atatürk heykeli
Kesinlikle haklısın. Temmuz ayında pazarlık sonrası verilecek zammı şimdiden verdiler.
20 yıl işe alımlarda mülakat vardı. Şimdi kaldıracaz diyor.20 yıl aklınız neredeydi?😃😀😉
Cevap
3Cevap
Bıktım artık kaç sene olmuş yaomamis hala vaat yapsaydin bunca zamandir
Adamda öyle bir kibir var ki, Sinan Oğanı muhatap bile almıyor
Biz bataklığa soktuk demiyor da bu ülkeyi bataklıktan kurtaracağını vaad ediyor :D
😀
2012de iktidara gelmeden onceki vaatlerinin cogu gerceklesmedi simdi de verdigi vaatlerin cogu muhalefetin fikriydi eytyi de kaldirmasi icin chp mecliste yasayi sundu bunlar da herseyi bastaki sahis yapiyor zannediyor tekniken dogru cunku kafasina gore takiliyor ulkeyi tek kisiymis gibi yonetiyor
Plavra sıkıyor masaya işte.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?