Güncellemeler
+1 yıl
Başımıza ne geldiyse bu asalak takımı yüzünden geliyor. Hayır , bak akp li bir arkadaşım var neden oy veriyorsun dedim , ekonomi kötü diye başladı. , 10 tane birşeyler saydı ama tutarliydi , .. Başka bir AKP'li arkadaşım vardı neden oy veriyorsun dedim , kalktı dedi ben sola oy vermem 😅İşte bizi bitiren arkadaş en sonda ki. Bilinçli seçmen yok. Sonra neden dolar yükseliyor , neden Silivri şakası , Almanya bizi kıskanıyor , vs. v. v
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Muhalefette diktatör var, ona oy verenin böcek kadar aklı yoktur
Kusura bakmada akp nin icjne bakınca onlar pisirik kalır.
RTE ,, Süleyman soylu. , gibi isimler.
Ama ben iki tarafıda sevmiyorum o ayrı , ikisinin de seçmen grubu koyun. Ama akp liler daha çok koyun. .
Biri hizbullahçılardan medet umuyor biri PKK terör örgütü diyemeyejletdem. Akp artiklarini almışlar yanlarına. . .
Bu seçimde çare Muharrem İnceydi ama koyun sayısı çok olduğu iicn o adam alamaz. %5 alsa yatsın kalksın şükresin.
Gerçi adam napsin ülkenin %50 den fazlası koyun. Biri CHP koyunu biri akp koyunu meee diye gidiyorlar.
İktidar zaten tartışmaya kapalı, o yüzden sadece muhalefeti baz aldım. Muharrem hala tek seçenek, kendini seçilemeyeceği halde güç hırsı yüzünden zorla dayatan koltuk sevdalısı diktatöre oy veren, hükumet kanadına oy verecek kitleden daha koyundur ne olursa olsun. O karaktersiz herife oy verileceğine, seçmen kimseyi sîklemeyip Muharrem’e yönelmiyorsa seçmenin de âmk
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!