18 YAŞINI DOLDURMUŞ DOĞUŞTAN TÜRK VATANDAŞI HER İNSANIMIZA 10.000 EUROVATANDAŞLIK PARASI.
100 MİYAR EURO ROBOTİX, SILICONCHIPS, AI YAPAY ZEKA, SOLOR PANEL - GÜNEŞ PANELLERİ, YÜKSEK DAYANIKLI PİLLER. TÜRKİYENİN GENÇLERİNE 100 MİLYAR EURO YATIRIM.
TARIM VE HAYVANCILIĞI AYAĞA KALDIRACAM TÜRKİYE DÜNYANIN EKMEK SEPETİ OLACAK. BENİM ÇİFTÇİME VE KÖYLÜME 100 MİLYAR EURO DESTEK VERİLECEK.
ASGARİ ÜCRET EUROYA ENDEKSLİ OLACAK VE 1000 EURO OLACAK.
18 YAŞINI DOLDURMUŞ DOĞUŞTAN TÜRK VATANDAŞI HER İNSANIMIZA 10.000 EURO VATANDAŞLIK PARASI. BU PARA 29 EKİM 2023 GÜNÜ, CUMHURİYETİMİZİN 100. YAŞ GÜNÜNDE VATANDAŞLARIMIZIN BANKA HESAPLARINA YATACAK. CEM UZANI, GENÇ PARTİYİ MECLİSE GÖNDER. VATANDAŞLIK PARASINI AL.
Genel olarak vaatleri bunlar tabi bir kaç vaatleri daha var sizce gerçekçilik payı nedir bunun
100 MİYAR EURO ROBOTİX, SILICONCHIPS, AI YAPAY ZEKA, SOLOR PANEL - GÜNEŞ PANELLERİ, YÜKSEK DAYANIKLI PİLLER. TÜRKİYENİN GENÇLERİNE 100 MİLYAR EURO YATIRIM.
TARIM VE HAYVANCILIĞI AYAĞA KALDIRACAM TÜRKİYE DÜNYANIN EKMEK SEPETİ OLACAK. BENİM ÇİFTÇİME VE KÖYLÜME 100 MİLYAR EURO DESTEK VERİLECEK.
ASGARİ ÜCRET EUROYA ENDEKSLİ OLACAK VE 1000 EURO OLACAK.
18 YAŞINI DOLDURMUŞ DOĞUŞTAN TÜRK VATANDAŞI HER İNSANIMIZA 10.000 EURO VATANDAŞLIK PARASI. BU PARA 29 EKİM 2023 GÜNÜ, CUMHURİYETİMİZİN 100. YAŞ GÜNÜNDE VATANDAŞLARIMIZIN BANKA HESAPLARINA YATACAK. CEM UZANI, GENÇ PARTİYİ MECLİSE GÖNDER. VATANDAŞLIK PARASINI AL.
Genel olarak vaatleri bunlar tabi bir kaç vaatleri daha var sizce gerçekçilik payı nedir bunun
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Şeyy bu paralar nereden gelecek de bizlerin cebine girecek
Melek yatırımcıları varmış cem uzan zaten çok büyük onlarca fabrikası olan bir milyarder bu paralar onun için çerez diyebiliriz
Hiç duymadım bir bakayım buna ama güvenilir değil gerçekçi değil bunun hakkında bir kaç şey diyorlar
Evet geçmisine baktım hatta türkiyeyi zengin ediyormuş ama bir firma ile anlaşmışlar hat sayısınca telefon verilecek diye ülkeye fazladan hat üretmiş o da bu yüzden RTE onu dolandırıcı ilan edip ülkeden sürgün etmiş
Sürgün edildiğini duydum ama bu hat olayını duymamıştım
Komik kısmı surda bu olay tamamiyle ülke için asırı yararlı bir anlaşmaydı ve yasa dısı hiç bir yani yoktu Erdoğan bunu sürgün ettikten sonra mahkemede tüm mal varlıgına el konulan cem uzan mahkemeyi kazanıp hem malını geri aldı hemde çok ciddi miktarlarda bir tazminat ama adam o halde bile malından çok ülkesine dönmek için ugraştı ama asla bu haksız sürgün kararı iptal edilmedi çünkü dönerse seçimleri kaybedeceğini biliyordu RTE şimdi meclise girme çabasıda bu sürgünün bitmesi için aslında eğer meclise girerse sürgün kararı otomatik kalkıcak ve yoluna devam edebilecek bu adam tefeci değil ayrıca bir iş adamı hemde ciddi bir iş adamı maddi olarak bunları vatt edebilmesininde sebebi bu adam için bu vatt edilen miktarlar bir gecelik çerez parası sadece türkiye bazında güçlü değil yurt dışında tüm dünyada güçlü biri sayılıyor bu kişi
Cem uzan hırsız dolandırıcı onar hep yalan uzak durun
Bilemiyorum geçmiş te dolandırıcılıkla suçlandıgı konularla baktım bence bu dolandırıcılık sayîlcak bir konu değil ülke için yararlı bir adım gibi geldi bana
Yararlımı tam tefeci zaten izin vermezler ona
Yani tefeci bir yanını görmedim onun dısında yabancı firmaları ve ülkeleri akıl oyunu ve ticari anlaşmalarla ülkemiz için işe yarayacak Halle getirecekse benim için pek bir sorun olmaz
O tip adamlar ülkesi için hiç bişey yapmaz başarmak için vaad verir yalan vaad
Mesala hakan şükür futbolcuydu Fetöcü cıktı
İyide hakan şükür ile ne alakası var bu konun konu futbol ya da feto mü
Düşüncen yanlış Yaşın küçük sanırım
Yaşım küçük değil ve düşüncem gayet doğru bence ama siz bilirsiniz ek olarak ben Sakarya siyasal bilimler üniversitesinden 2020 yılında mezun oldum yani konuya hakimim
Parayla oy verilmez.
Neden ki
Para anı kurtarır, gerçekçi ve planlanabilir politikalar ise yılları
Atatürk ten bu yana atatürk hariç o gerçekler bir boka yaramadı
Sen parayla oyunu ver dostum, senin tercihin
Aynen asgari ücret 1000 Euro olunca sende verirsin sonra zaten
Yersen
Yılardır kemal beyin'kini yiyoruz zaten azda onunkini yiyelim
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!