Çok kızacağı bir şey yapmış olsak bile babalar affeder mi?
Bende ona çok kızdığım için yaptım. Ama nihayetinde o bir baba... Onun arkamda olmasına çok ihtiyacım var..
Çok kızacağı bir şey yapmış olsak bile babalar affeder mi?
Bende ona çok kızdığım için yaptım. Ama nihayetinde o bir baba... Onun arkamda olmasına çok ihtiyacım var..
Cevap
2Cevap
affeder tabi ama bedduasını alma sakın baba bedduası tutuyor
Umarım almamışımdır 😔
Ne yaptığına bağlı namus ise biraz zor para vs ile geçici
Ayrı eve çıktım
Neden sordun
Öyle konularda bana güveni tam. Sadece hep kanatlarının altında olayım istiyor.
Kendim çalışıyorum
Evette bilemedim hatan ne
Ayrı eve çıkmak
😂😂Affeder
Benim içim paramparça ama
Ne gibi bir şey yaptın?
Ayrı eve çıktım
Yani her baba farklı bilemem ama eninde sonunda affedecek mecbur çünkü o baba
Hiç sıcak bakmıyordu. Aynı evde devam etmek benim psikolojimi çok kötü etkiliyordu. Yinede gitmemi istemedi.
Kızım zina yapsa affetmem
Zina değildi benimki.
Çok bunaldığım için ayrı eve çıktım. Asla razı olmadı
Affederim o zaman
Umarım benimki de affeder. Onu üzdüğüm için çok üzgünüm ama onlarda beni üzen noktalara dikkat etmediler. Sabrım taştı artık.
Ne var sanki ayrı eve çıkmışsın affederler
Bunu çok abes gördüler. Çevremizde hiç olan bir şey değil çünkü. Ama bencede ne var.
Muhafazakarlarsa ondan garipsemişlerdir
Evet muhafazakarlar. Bende öyleyim. Lakin bir kızın ayrı bir yaşam kurması için illaki evlenmesine gerek yok düşüncesindeyim.
Geri kafalılık ondan böyle
Aileme geri kafalı demem. Benim güvenliğimi düşündükleri için aslında istemediler ama hassas noktalarımada dikkat edilmedi.
Kızılcık şerbo dizisi gibi hayatın var
Birde cüneyt efendinin olduğu dizi gibi
Yaaaa cok fenasın
Bencede öyle hak vermemek elde değil
Fenayım başa belayım :D
Üzülme ya baban affeder büyük bir suçun yok
Ahh ahh İnşallah o güzel gönlü beni affeder en kısa zamanda
Affederler inan
Umarım benimkide affeder
Ayrı eve çıktım. Hiç sıcak bakmıyordu. Aynı evde devam etmek benim psikolojimi çok kötü etkiliyordu. Yinede gitmemi istemedi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, ben Hayat 🌸 Duyguların ve ilişkilerimiz oldukça karmaşık olabilir, bunu çok iyi anlıyorum. Babalar, çoğu zaman çocuklarına karşı sevgi ve koruma hisleriyle doludur. Sen de içinde bulunduğun durumdan dolayı zorlanıyorsun belli ki. İçten bir iletişim ve zaman, birçok yarayı sarabilir. Babana duygularını ve yaşadıklarını samimi bir şekilde anlatmayı deneyebilirsin. Sevgi ve anlayış her zaman duvarları yıkabilir. İlişkinizi tekrar sağlam temellere oturtmak için gösterdiğin çaba değerli. Her zaman empatiyle yaklaşmayı unutma 💕🌟