Bu akşam dersten dönerken metrobüse bindim ve aşırı kalabalıktı zaten iş çıkış saati olduğu için boş olan gelmez dedim bindim arkama hemen bir adamda bindi yol boyu bana arkadan sürtündü ilkin dedim ben yanlış anladım emin olmak için bende popomu bastırdım hafif sonra dahada bastırdı camdan gördüm bazen kafası benim saçlarımın arasındaydı sanki 2,3 cm daha yakınlaşsa ensemi boynumu öpücek gibiydi. Benıı perpa durağında binmiştim oda bindi incirli durağına kadar sürtündü 1 kez uzun süre elini belime sırtıma değdirdi. Ne yalan söyleyeyim adamın tipi çok iyi olmasada çok kötüde değildi o yüzden biraz hoşuma gitti bir kaç durak sonra bende popomu bastırmaya sürtmeye başladım zaten. İncirliye yaklaşmaya doğru belimde kıyafetimin kumaşında biraz nem hissettim adamınki sepsert olmuştu. En son bi teyze geçti dedi kızım sen buraya gel ben oraya geçtim teyze incirlide indi onun ardına adam benimle yakın olamayınca koşar gibi oda incirlide indi. Herşeyi geçtim asıl sıkıntı bende zevk aldım neden zevk aldım neden o öyle yapınca bir süre sonra bende popomu sürttüm bilmiyorum. Bi psikolojik sıkıntım olabilir mi?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Senin mantığına göre tipi iyi olan taciz edebilir mi yani? Taciz tacizdir bunun tipi sıfatı olmaz rahatsız olmamana bisey diyemem ama meşrulaştırman yanlıs bir sürü sapığa cesaret veriyorsun
Sanırım hayatında karşı cinse duydugun ciddi bi özlem var bı erkegın ılgısınden hoşlanmışsın acele bı sevgılı yap kendıne😉
Yok sevgili istemem kafam böyle rahat
Ama işte bak sonra metrobuste sarmalayan adam bıle cezbeder seni😄😄😄reglin mi yaklaşıyo
Zaten dün adetimin ilk günüydü
Ondan öyle azıtık davranmışsın demek😃😃😃sen de cocugu tacız mı etmiş oldun😃😃
Merhaba, bu psikolojik sıkıntı değil aslında, o an sürtünme senin zevk almana neden olmuş, aslında bu durumu yaşayan tek kadın değilsin
Soru troll gibi geldi değilse de çok anormal bir durum değil aslında keyif alman
Yemin ederim trol falan değil
Çok absürt değil ki hoşuna gitmesi. Hatta ıslanmış bile olabilirsin eve gidince hayal edip mastürbasyon denedin mi?
Yok müsait zamanım olmadı
Olsa yapabilirdin yani düşündün? Yaş kaç bu arada? O anının heyacan ve ortamı ile gizli olması ve kalabalıkta bir şey yapamayacağını güven duygusu ile kendini salmış ve zevk almış olman normal aslında
24
Seni için sorun olmazsa anlatır mısın detaylı şekilde ya da anlatmak ister misin?
Ne yalan söyleyeyim keşke dedim indiğim durağa kadar kalsaydı sonra konuşsaydı inince ya bilmiyorum şu an adetim acaba ondan dolayımı böyle oldum
burada mısın halen?
şu an birisi ile yazışıyor ve fantezi kuruyor olabilir misin
Yeni bir fantezini keşfetmiş oldun artık herhalde :D
Ayak üstü cinsellik yaşamışsın tek sorun seviyesizce olmuş başka bişey yok
Hayır o anda sende haz aliyorsun metrobuste benimde basima benzer olay geldi iki defa
O ne
Sitede bir sorun var background hatasi veriyor çok kiside gördüm su sıralar
hemen neden psikolojik soruna bağladın ki. Bunu fantezi olarak yapanlar bile var.
Hayır benim böyle bir durum da zevk almamı anlamadım
Böyle adı insanları heveslendirmek açısından kötü bir durum. Lakin zevk alman da çok olasılık dışı bir durum değil. Sonucta bur temas olmuş...
Bana y*z
Normal ya. Karsillikli zevk alinmis, etkilenmişsin.
Adama cesaret vermis oldun. Seni affetmiyorum.
Alan memnun veren memnun
@Batuhann34 o adam o cesaretle baskalarina da hallenecek
Orası doğru en son biryerde iyi bir dayak yer olur biter
Doğru haklısın normalde başkası yaşasa ve oda benim gibi tepki verse bende aynen bu yorumu yaparım. Ama ne bilim adamın tipi çok kötü değildi çok iyi olmasada o yüzden bi an bende de istekmi oluştu bilmiyorum. İlk etapta tepki vermeyi ya da ondan uzaklaşmayı düşündüm ama hem metrobüs aşırı kalabalıktı uzaklaşacak yer yoktu hemde galiba bi an hayatımda biri olmadığı için duygusal cinsel boşluğuma geldi galiba. Bilmiyorum bu yaptığım psikolojik rahatsızlık olabilir mi emin değilim antidepresan kullanıyorum bide şu an adetim genelde kadınlar adet olunca daha fazla isteklenir belki ondandır. Uzaklaşacak yer olsaydı zaten en başında uzaklırdım o kadar kalabalıktıki 1,2 defa sanki nefesim tıkanmış gibi hissettim uzaklaşamayınca hiç olay çıkarmakla uğraşmak istemedim hani derler ya taciz kaçınılmazsa zevk almaya bak derler o kafaya girdim galiba bilmiyorum.
Hikaye olabilirmi bu yazdiklarin
Yemin ederim hikaye değil ben bunları hikaye sanırdım derdim böyle bir durum gerçek olsa hemen insan tepki verir ya da hiç yapamadı uzaklaşır ama ne kalabalıktan uzaklaşabildim nede olay çıkarmakla uğraşmak istemedim. Anın tadını çıkarim kafasına girdim galiba.
Konuşmak isterim sende istersen şayet
Bu konuyu
Beklerim
Niye gelmedinki
Senin hosuna gitmis taciz degil bence ilk defami böyle oldu
Evet ilk
Nasil yanasti o lkin huylandin mi peki ilginç geldi
Kizisma zamanın gelmiş
Kızışmamı
Artık iyice olgunlasmussin orasıni yaracak birini istiyon
Öküzsün
Thanks. Otobüste hiç tanımadığı birine gtunu vermiş biri bana öküz dedi. Siz kadınlar var ya seytansiniz
Ne popon vermesi ya adam bana yanaştı bi git
Hı hı tabi. Öküz lafını geri al
Yani seni çeken bir şeyler olmuş demek ki
Seninki sulandı mı peki
Biraz
Normaldir gayet insani duygular
Bir gün belki denk geliriz 😀
Hoşlanmış olman psikolojinle ile alakası yok
Bir kere onu yaşadın bundan sonra Muhtemelen devamlı aynısını isteyeceksin
O derece mi diyorsun 😂
O derece hafif kaldı kesinlikle öyle 😀 anılarımı anlatabilirim sana
İstemez misin yeniden aynı şeyi yaşamak peki
Sen anlatırken ben de zevk aldım şimdi kalktı
Sonra adam teyzeye sürtünmeye devam mı etti
Sen istiyormuşsun sanki altında ne vardı
Tayt kazak
Kalçan nasıl peki
Canın mik istiyor
Hala burada mısın?
Buyur
Bunu yaşadıktan sonra bi daha istedin mi böyle bişey yaşamak?
Bazen
Yaşadın mı hiç? Böyle kaçamak ve toplum içinde olması tahrik edici oluyor.
Hayır
Özelden konuşabilir miyiz?
Kac yasındasın
24
Detaylı konusalım mk
Mı
Off seni istiyorum
Geçmiş olsun
Azgınsın
Çok
Duramazsın sen yerinde
benim gibisine denk gelirsen grinin 50 tonunu yaşatır sana