Metrobüste tacize uğradım bi psikolojik sıkıntım olabilir mi?

Bu akşam dersten dönerken metrobüse bindim ve aşırı kalabalıktı zaten iş çıkış saati olduğu için boş olan gelmez dedim bindim arkama hemen bir adamda bindi yol boyu bana arkadan sürtündü ilkin dedim ben yanlış anladım emin olmak için bende popomu bastırdım hafif sonra dahada bastırdı camdan gördüm bazen kafası benim saçlarımın arasındaydı sanki 2,3 cm daha yakınlaşsa ensemi boynumu öpücek gibiydi. Benıı perpa durağında binmiştim oda bindi incirli durağına kadar sürtündü 1 kez uzun süre elini belime sırtıma değdirdi. Ne yalan söyleyeyim adamın tipi çok iyi olmasada çok kötüde değildi o yüzden biraz hoşuma gitti bir kaç durak sonra bende popomu bastırmaya sürtmeye başladım zaten. İncirliye yaklaşmaya doğru belimde kıyafetimin kumaşında biraz nem hissettim adamınki sepsert olmuştu. En son bi teyze geçti dedi kızım sen buraya gel ben oraya geçtim teyze incirlide indi onun ardına adam benimle yakın olamayınca koşar gibi oda incirlide indi. Herşeyi geçtim asıl sıkıntı bende zevk aldım neden zevk aldım neden o öyle yapınca bir süre sonra bende popomu sürttüm bilmiyorum. Bi psikolojik sıkıntım olabilir mi?

Metrobüste tacize uğradım bi psikolojik sıkıntım olabilir mi?