Uğradım/yakınım-tanıdığım uğradı
Hayır şahit olmadım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Uğradım basit ve çirkin biri tarafından kolunu sürtüp durdu igrendim bişey diyemedim korkumdan
travesti miydi
Yok annesi de önde oturuyordu annesiyle konuşup duruyordu sürekli salagn tekiydi
Çok şey gördüm yaşadım
anladım peki şöyle sorayım günde 1000 kişi biniyorsa bir otobüse kaçı tacize uğruyordur
Kadın sayısına bağlı
Tamam işte 1000 kadın de
Yüzde 50 kesin
Yok be o kadar olsa toplu taşımaları şimdiye ayırırlardı en fazla yüzde 2-3 çıkar bu oran
ki 2-3 bile fazla. Bu zamana kadar bu devran böyle gittiyse demek ki o kadar fazla olay olmuor
Çokk
kaç kez uğramışsındır ve bunlar gerçekten o kadar fazla yaşanıyor mu
4 5
Yani
Çok geçmiş olsun. Peki kaç yıldır toplu taşıma kullanıyorsun?
Çok değil 18 yaşındayım yeni işe girdim 2 ay oluyor
2 ayda 4-5 kez tacize uğradın yani peki nasıl oluyor bunlar elle taciz mi
arkadan yapışmak mı
Yok mesela ayaktayım ya akşam oluyor genelde. arkam dönükse çıkışa yakın direkt arkadan sokuyor yani hissediyorsun birkere de yüz yüze oldu işte nefes hissettim adamla biraz daha yakınlaşsak öpüşme olacaktı 🤮
Ayakta taşınan yolcuları azaltmalilar yapay zeka destekli kameralar kullanılmalı içerdeki yolcuyu saymali o uygulama kalabalık fazla olunca şoföre ceza yazılmalı
Aman nerde ya Allah aşkına sosyal medya işe gerçek hayat çok farklı adamın gözlerine bakınca altına işiyorsun birde ses mi edeceksin
Edersin linç ederler onu karakola gidersin biraz uğraşırsin işte hepsi o
Kalsın sonra öldürür falan
Öldüremez korkar o zaten
Biraz haberlere baksan
Şimdi istatistik düşünmek lazım orada kaç kişi arasında sorun yaşanıyor kaç kişi böyle bir şey yapıyor haberdekiler genelde eski koca eski sevgili oluyor bir mazisi oluyor onların saplantılı eski sevgili eski koca yiyor bu haltlari
Haklısın da korkuyor artık insan
Hemcinsim tarafından uğradım tacize
Böyle bir şey sorulur mu awk
niye sorulmasın
Sormanın amacını nedir
amacım merak bazı insanlar toplu taşıma ayrılmalı bu tür olaylar sebebiyle diyor gerçekten ayrılmasını gerektirecek kadar fazla mı bu olaylar
Türkiyede yasiyoruz her gün ne kadar olay oluyor hic mi görmüyorsun belki bazi insanlara travma oldu onlari hatirlattiriyorsun bunu düsüncek bi kapasiten yok maalesef
Senin gibi kapasitesizler yüzünden hiçbir şey araştıramaz olduk. merak edemez olduk soramaz olduk. Senin gibi kapasitesizler 85 milyonluk ülkede medayada gördüğü birkaç olayı toplumun geneline geneller oldu. Bir şeyi anlamaya çalışmak senin gibi anlaması kıt, linç kültürüne sahip her şeye anlar anlamaz burnunu sokan insanlar yüzünden zor oluyor.
Kes sesini ya senin gibi gizli üye olmus bi ucubeyi takıcak degilim biraz dikkatli ol diye uyardım aptal
Sen kes sesini beğenmiyorsan insan gibi görüşünü belirtirsin haraket etmeye hakkın yok. İnsan gibi konuşamıyorsan da insanların arasında kaynaşma doğal ortamında kal.
Susmaya, üstünü örtbas etmeye alışmış bu kız. Sorsan mücadele ediyorum der ama hemcinslerine verdiği zararın farkınd değil, yazık
Yani burada konusulduktan sonra ne yapmayi planlıyorsunuz başımızdaki insanin bu konuları fark etmesi gerekiyor sen burada sorunca hic bir sey degismez akıllı insanlarim benim 🤗🤗🤗
Sanaldan konusalım ama reel de önümüzde bi kız tacize ugrasa susalım dimi hep böylesiniz zaten
burada bile gizli üye olup kendini saklıyosun 😆
Neyse selin hanım uzatmayacağım ikimizde birbirimizi anladık bence iyi akşamlar
Aynen canimm
Evet
peki toplu taşımada kadın ve erkeğin ayrılmasını gerektirecek kadar çok mu oluyor bu olaylar yani şöyle sorayım günde 1000 kişi biniyorsa otobüse kaç kişi taciz ediliyordur
İstatistiği bilemem
Tahminin nedir
Yazsana bi sen