Özellikle kadınlar tarafından alkış tutulan bir söylem var.
"Ben mini etek giyeceğim sende bana bakana ayar vereceksin, beni kısıtlamıcaksın."
Özellikle kadınlar tarafından alkış tutulan bir söylem var.
"Ben mini etek giyeceğim sende bana bakana ayar vereceksin, beni kısıtlamıcaksın."
Neden mi cahil bir ülkeyiz? Bu durumda o manyakları temizleyeceğimize erkeklere adam olunmasını öğreteceğimize kadınları kısıtlıyorsunuz o kadın açık giyindi diye salyalı sapık gibi iğrenç bakışlara maruz kalamaz herkesin giyim tarzı farklıdır herkes herkese saygı gösterecek kimse edepsizlik yapamaz o sapık orspuları temizlemezsek işimiz zor, lütfen erkek çocuklarınızı düzgün yetiştirin.
demezler mi senin yetiştirdiğin çocuk tacizci oluyorsa suçlu kadındır?
aa nerden bilecek kadın değil mi?
nereye temizliyorsun? tek şiddete uğrayan kadın mı zannediyorsun? bu ülkede psikopat manyaklar tarafından yüzlerce erkek hedef alınıyor,
ortalık manyak doluyken sen özgürlük masalındasın, tamam
anlat o masalı anlatta, sen erkek misin be dayatması yaptığın anda yanındakine, o erkekte seni korumak zorunda kalır ve belkide eşini sevgilini kurban edeceksin.
erkek dikkat ettiği kadar kadın da dikkat etmek zorunda , fransa da değil ortadoğu ülkesinde yaşıyorsun.
Cevap
2Cevap
Onlar beklentilerini "Manyak Piyasası" na göre değil ; "Ülke Ekonomisi" ne göre belirliyor. Beklenti ve taleplerine sürekli yukarı yönlü zam yani🤣🤣🤣
kısıtlanmak istemiyorsa sevgilisi olmasın ben bodyguard değilim sevgiliyim
tamam aynen sensin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?