Sonuçta bir erkeği doğuran kadın neden erkekler genel de daha üstün görülüyor İkisinin eşit olması eğer bir üstün olması gereken varsa onun da kadın olması gerekmez miydi Sonuçta kadın istemezse erkeği doğurmaz
Cevabın nedir?
Kadınlar erkeklerden daha zekidir bu tartışılmaz bir gerçek. Benim hayat bakış açımda kadınlar beyin erkekler kas gücü olarak yaratılmıştır. İkisi bir birini tamamlar hani derler ya kadın adamı rezil de eder vezir de bu akıllı aptal kadın ayrımı değildir bu kadının yapabileceklerinin göstergesidir yeter ki istesin :) Dünyamız ne yazık ki kas gücü üzerine kurulu olduğundan kadınlar hep ezilmiştir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılErkek hormonu olmadan doğuramazsın sonuçta iki tarafında üstün olmaması gerekir. Herhangı taraflardan biri dahi olmazsa sorun çıkar.
14 Yorumla
Soran+1 yıltamam öyle ama erkek her zaman yiyi. mek ister Yani kadın hemen ona zevk verip hem de zorluklarla doğuruyor
- +1 yıl
Bu istekler tek taraflı değil yine eğer eşini seviyorsa o da istekli olur bana göre
Soran+1 yılya tamam tek taraflı değil ama sonuçta bunu en çok isteyen erkek Ve erkek çocuk doğurmak için zorluk çekmiyor
- +1 yıl
Yine de baskın taraf olduğu için öyle görülür
+1 yılBence çoğu alanda farkettirmeden sağlıyoruz üstünlüğü, bir kere fıtratımızda var bu erkek güçlüdür sahiplenicidir burda devreye kadın girer erkek onu korur, sahiplenir çok değerli bir şeymişçesine üzerine titrer (ki öyleyiz yani bir kere doğuruyoruz) bunun acizlik olduğunu düşünmüyorum ben bu büyük bir üstünlük
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen bence de
+1 yılKadın da tek başına yapmıyor sonuçta
Ama yok ben tek başıma yaparım diyorsan seni üstün görürüz sorun yok :)16 Yorumla
Soran+1 yılherkeste bunuu söylemiş erkekle yaptığını biliyoruz Ama seviiş. meyi her zaman daha çok isteyen erkek Erkek zevk alıyor Kadın da zorluklarla hamileliği geçirip çocuk yapıyor
- +1 yıl
Kadının doğurma zorunluluğu yoktur
Sen istemiyorsan korunursun
Anne olmak isteyen güzel duyguları tatmak isteyenler o acılara dayanır
Her güzelliğin zorluğu vardır
Ama doğurma gibi bir zorunluluk yok
Bireyin kendi seçimi
Bir bebeği bir kadın doğurabilir ama bir erkekte bakımında yardımcı olur
Çocuk tek başına büyütülmez
Tabi sen kendini üstün gör boşver.
Soran+1 yılTüm kadınlar sadece sevişşse ve doğurmasa O zaman yine erkek olmaz Yani her türlü kadın üstün
- +1 yıl
Neden anne olmak isteyen bir sürü insan var dkfkkd
Ve ne kadar da erkek düşmanısın sen dkfkkd
Soran+1 yılErkek dümanı değilim eşit olması daha iyi ama eşit değilse de kadın daha üstün olmalı Anne olmak isteyenler de sonuçta yine zorluk çekiyorlar
- +1 yıl
İstedikleri için biliyor herkes bilincinde acı yaşayacaklarını biliyorlar :)
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
24Cevap
Diğer konusunda 7,6b cevap paylaştı. Eşit ancak kanunlar nezdindedir kadın ve erkek birbirini tamamlayan iki varlıktır Dediğin türde erkekler kadınları maldan farklı görmez onların da çoğunluğu fazla
00 YorumlaBizim cakmamiz sonucu olusuyo biliyon demi kendi kendine kalamazsin ;)
06 Yorumla- +1 yıl
Anliyorum :) bir kadinin akli erkegin yarisidir beyninizin calismasi detaya iniyorsunuz detay detay arzulariniz yapilmadiginda ya bebek gibi gorunmeye calisiyorsunuz tabi o bebek halinizde tek oluyo diger turlu farkli seylere benziyo neyse trip atiyosunuz kiskancligi anlarim tamam ama sizin beyin detayci fizik gucu dusuk acilara karsi dusuk bazi kadinlar haric cok hizli nesneleri takip edemiyorsunuz ornegin bir sivrisinegi takip etmeye calis gozunle basin doner erkeklerin beyni detayci degildir bazi erkekler haric gozleri ile hiz takibi cok yuksektir aciya karsi dayaniklidir fiziki gucu yuksektir anliyacagin su bir kadin silahdir onu tutmak kullanmak zordur kullanmasini bilen biri olmasi lazim yoksa tutukluk yaptirirsin onu kullanmasini bilen erkekdir ayrica kadinlarin kemiklerinden diyorsun kendi kemiklerinizden parca alip sakat cocuklar doguracaksiniz eger oyle olsaydi zaten Allah erkekleri yaratmazdi erkek spremini sadece erkekde bulursunuz hadi eyvallah 😎
+1 yılKadınlar da tek başına yapmıyorlar diye biliyorum o işi ama.
09 Yorumla- +1 yıl
@güzelkız5 kusura bakma da tarih boyunca o tür deneyler hep hüsranla sonuçlanmıştır. Gentik bilimi bu kadar ilerlediği halde sence niye (insanı bırak, o ütopik) hayvan bile klonlamıyorlar verimli ırklardan? O olay düşündüğün kadar basit değil.
- +1 yıl
@güzelkız5 bir cinsiyetin üstünlüğünü savunan birinden gelince bu itham biraz çelişti açıkçası.
- +1 yıl
@güzelkız5 üstün? Üstün diye bir şey yok hayatta. Ya da olmamalı. Hepimiz eşitiz, hepimiz insanız çünkü. Hiçbir dinin, ırkın ya da cinsiyetin ğstünlüğü yok. Başımıza ne geldiyse bu düşüncelerden geldi hep.
- +1 yıl
@güzelkız5 niye olsun? Savunacaksan eşitliği savunmalıydın bence. Erkek üstün değildir, güçlüdür sadece, kadın da aciz değil narindir. Bu özellikler ile birinin diğerine artısı yoktur, olamaz da. Erkek barin olduğu için korur kadını ama bu üstünlük demek değildir.
+1 yılBu ergen kızların cehaleti nasıl bir baş belası olmuş hayatlarına yazık ya...
05 Yorumla- +1 yıl
@güzelkız5 yok öyle bir şey yok bir zamanlarda kolonlama buldular kimse olmeyecekti ama kopyaladıkları koyunlar falan normalden daha hızlı öldü. ALLAH'ın koyduğu bazı düzenler asla değişmez. sen bilimsel olarak kemik iliğinden sperm üretirsin ama ondan meydana gelen canlı yaşamaz yaşasa bir sürü eksikliği olur bunun dnası var rnası var kromozonu var zigotu var varda var .
Bilim adamları kadar ALLAH bilmiyormuydu bir gün erkeksiz doğum olacak o zaman en başından ben erkeği yaratmıyayım , böyle saçmalıklara nasıl inanıyorsunuz... - +1 yıl
@güzelkız5 doğru cevap veremezsin vermek için bazı şeyler gerekli ve en iyisi cevap verme çünkü senin gibi ergen kızlar hep aynı bilgi yok fikir yok sadece laf sokma çabası var...
+1 yılÜstünlük konusunda doğurma açısından bakmak yanlış ama üstün biri varsa oda bayandır
00 Yorumla
+1 yılErkek isterse diye dusunmek lazim. Kadinin ustunlugune inanmiyorum. Esitlik desen hee hee derimde. Kadin ustunlylugune noo diyorum
08 Yorumla
Soran+1 yılmanyak mısın ne erkek isterse o zaman erkek tecaavüz mü etsin Bak sonuçta ikisi çoocuk yapıyor Ama seviişmeyi her zaman daha çok isteyen erkek Erkek zevk alıyor Kadın da zorluklarla hamileliği geçirip çocuk yapıyor Yine o zorlukları çeken kadın sonuçta
- +1 yıl
Ustunlukten kastin cinsellikse. En buyuk hakimiyet genel evdeki kadinlarda olur. Bel alti ustunluk seninkisi
Soran+1 yılya ne üstünlükten kastım cinsellik ya işte senin gibi tüm erkekler böyle akılları sadece ciinselliğe çalışıyor
- +1 yıl
Sevisme konusundaki zevk verenin kadin oldugunu soyluyosun. Sonrada hakli cikmak icin sacmalamaya basliyosun. Senin gibi zihniyetler yuzunden. Erkekler kadinlari cinsel obje gibi goruyor
Soran+1 yılBir kadın ciinsellik olmadan yapabilir ama erkeğin aklı fikri hep cinsellikte diyorum ama sen anlamak istemiyorsun ve ben ikisinin eşit olmasından yanayım ama eğer birisi üstün olacaksa bu tabiki kadın olmalıdır
- +1 yıl
Al senin olsun ustunluk. Hayatina al kilibik pasif bir erkek :)
Soran+1 yılManyak mısın 5 10 seneye kadar kaın doğurduğu cinsiyete karar verecek ve sperm de kadının kendi kemik iliğinden üretilecek Yani erkeklere hiç bir konu da gerek kalmayacak Kadın isterse erkeklerin sonunu getirecek Git haber oku ya cahil cahil konuşacağına
- +1 yıl
Her cumlenin basinda manyakmisin diye ergencemi konuscan.. kadin ustunlugune inaniyorum. Ama bilimden dolayi değil . Dini acidan. Ayetlerden. Erkeklerin sayisinin azalacagini ve erkeklerin nesli tukenecek seviyeye geleceginden.. ozaman erkeksiz ustunluk hayallerin gercek olur kiyamete az kala :)
+1 yılHerkes eşittir. Kadın-erkek ayrımcılığı yapmayın lütfen.
20 YorumlaBu bir takım çalışması kanka erkek istemezse kadın hamile kalamaz
03 Yorumla
Soran+1 yıltamam sonuçta ikisi çoocuk yapıyor Ama seviişmeyi her zaman daha çok isteyen erkek Erkek zevk alıyor Kadın da zorluklarla hamileliği geçirip çocuk yapıyor Yine o zorlukları çeken kadın sonuçta
Soran+1 yılArtık erkeğin spermine gerek kalmayacak 5 10 seneye kadar kaın doğurduğu cinsiyete karar verecek ve sperm de kadının kendi kemik iliğinden üretilecek Yani erkeklere hiç bir konu da gerek kalmayacak Kadın isterse erkeklerin sonunu getirecek Git haber oku ya cahil cahil konuşacağına
Diğer konusunda 10,4b cevap paylaştı. Erkeği doguran kadın diyosunda biz jeton atmazsak çalısmazsınız canım bunu da bil lütfen ;)
05 Yorumla
+1 yılAnnem ve ablalarım herkesten üstün benim için zaten.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜstün değiliz ama ben feministim biraz. dünyayı %90erkeklerin mahvettiğini düşünüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeği doğuran kadında erkek olmadan kadın nasıl başarcak onu
11 YorumlaYoo bence daha da aşağı bir konumdasınız :D
08 Yorumla
Soran+1 yılİyi misin 5 10 seneye kadar kaın doğurduğu cinsiyete karar verecek ve sperm de kadının kendi kemik iliğinden üretilecek Yani erkeklere hiç bir konu da gerek kalmayacak Kadın isterse erkeklerin sonunu getirecek Git haber oku ya cahil cahil konuşacağına
- +1 yıl
Kadın istese erkeğin sonunu getircekmiş 😂
- +1 yıl
Konu Çocuk değil
- +1 yıl
Zaten ne kadın erkeksiz erkekde kadınsız durabilir
Erkek olmasa kadın kendini p.. rmaklar artık
05 Yorumla
Soran+1 yılBak sonuçta ikisi çoocuk yapıyor Ama seviişmeyi her zaman daha çok isteyen erkek Erkek zevk alıyor Kadın da zorluklarla hamileliği geçirip çocuk yapıyor Yine o zorlukları çeken kadın sonuçta
Soran+1 yılOnları yazanların çoğu kız hesabıyla yazan erkekler ve hayat ks den ibaret değil Ayrıca artık kadınlar da erkekler kadar çalııyor
Soran+1 yılçalışıyor
+1 yılArkadaşa koca gönderin.
03 Yorumla
Soran+1 yılKoca ne alaka sonuçta ikisi çoocuk yapıyor Ama seviişmeyi her zaman daha çok isteyen erkek Erkek zevk alıyor Kadın da zorluklarla hamileliği geçirip çocuk yapıyor Yine o zorlukları çeken kadın sonuçta
- +1 yıl
Sizin gibi kızlar son zamanlarda peyda oldu. Erkeği aşağılamaya çalışan kadını önplana çıkarmaya çalışan vs. Yanlış yanlış yanlış. Çünkü yaradılış itibariyle kadın erkek eşit değildir. Yaradılış olarak erkek daha kuvvetlidir. Hem fiziksel anlamda hemde psikolojik anlamda daha dirençlidir. Bu açıkça ortadayken neyin üstünlüğü ve neyin eşitliğ...
Soran+1 yılsen annen bir kadın ve annen olmasaydı sen olmazdın Hem hem fiziksel hem de psikolojik anlam da daha kuvvetli olan kadındır
+1 yılErkek olmadan doğursana 😀
04 Yorumla- +1 yıl
@güzelkız5 yok daha neler hiç gülceğim yoktu :D
- +1 yıl
@güzelkız5 hee ananda öyle diyodu cahilmiş
Gizli Üye(25-29)+1 yılIslama gore kadin daha ustundur
02 Yorumla
Soran+1 yılöyle bir şey mi var
Cevap sahibi+1 yılMuslumanlar bunu kabul etmesler ama öyle
+1 yılKesinlikle kadınların üstünlüğü tartışılmaz
10 YorumlaTek baısna yapyıo cocugu sankı kadın kanks
03 Yorumla
Soran+1 yılTmam sonuçta ikisi çoocuk yapıyor Ama seviişmeyi her zaman daha çok isteyen erkek Erkek zevk alıyor Kadın da zorluklarla hamileliği geçirip çocuk yapıyor Yine o zorlukları çeken kadın sonuçta Ben kadın üstünn olmalı demiyorum Eşit olmalı ama eğer birisi üstün olacaksa bu kadın olmalı
- +1 yıl
Kadının omur iliğinden sperm üretildi
Soran+1 yılayrıca kadınlar yakında erkeksiz doğurabilcek kendi kemik iliğinden sperm üretilecek ve erkeğe hiç gerek kalmayacak Biraz haber oku
öyle değil mi zaten. siz düşürüyorsunuz kendinizi
00 YorumlaErkek istemessede kadın doguramaz...
01 Yorumla
+1 yılZorla dogutturur erkek o zaman
02 Yorumla- +1 yıl
@güzelkız5 evet saat başı birine tecavüz ediyorum. Kaç benden sana da tecavüz ederim
bilmem kadınlar her zaman üstün. d
10 Yorumla
+1 yıl😯vay canına
00 Yorumla
+1 yılAynen öyle
116 Yorumla- +1 yıl
oyle degil :d
- +1 yıl
devrimci değil paramedik olcak o :D
- +1 yıl
@selambenaşk ikisi bir arada olmuyo diye kim dediyse kandırmış seni
- +1 yıl
komünüsmüsün
- +1 yıl
saa demedik la kıza dedik :D
- +1 yıl
@selambenaşk komünistim
- +1 yıl
uzunköprüden komünüsdemi cıkardı püü yüzkarası :p
- +1 yıl
@selambenaşk ya bir git. Sen nerden biliyosun ayrıca
- +1 yıl
her zamanki gibi düz mantık ve sinirlisin :D bayılıyorum snei kızdırmaya
- +1 yıl
@selambenaşk sen kimsin ya tanımıyorum bile görende bişey var sancak git bir başımdan
- +1 yıl
deli gönüll sevdasını ben bilirim ben biliriim :D
- +1 yıl
sende beni tanıyosunki istanbula gelince yavıklım olcaksın kacarın yok :p
- +1 yıl
nerde kaldın galiii
- +1 yıl
demek artıkkk böyle olduukkk
+1 yılGerekmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlar üstündür aysklarına kpanırım ben
00 Yorumla
+1 yılHe bacim he sensin
02 Yorumla
Soran+1 yılBak sonuçta ikisi çoocuk yapıyor Ama seviişmeyi her zaman daha çok isteyen erkek Erkek zevk alıyor Kadın da zorluklarla hamileliği geçirip çocuk yapıyor Yine o zorlukları çeken kadın sonuçta
- +1 yıl
Sen bu akilla cok yasamazsin
- Diğer konusunda 19,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet teyze haklisin.
00 Yorumla Eşit
04 Yorumla
Soran+1 yıleitliğe tamam ama erkeklerin üstün tutulmasını kabul etmiyorum
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem