Ya kadınlar hassas olduğu için üstün tutulması gerekmez mi toplumda?

Bu hassaslık sağlık açısından bile öyle kadınlar hastalıklara daha açık bu gerçek. İlişkide bile kadının hastalık kapma riski daha çokken neden bu dünyada erkekleri dinliyoruz, erkekler hassas olup kadınlara uymuyor? Çünkü kendini ve hassaslıgını bilen bi tek kadındır o ne derse o şekilde işler hallolmalıdır diye düşünüyorum. Mesela bir erkek naparsa yapsın kadın gibi düşünemez ama kadın ne isterse o şekilde tam da bu yüzden yapmak ona uymak zorundadır. Asla ssaçmalamaz kadın kadına saçma diyen erkekten uzak durmak lazım bence. çünkü bir kadın nekadar hassas olduğunu ve en çok zarar görenin elbet kendisi olacağını anlatmaya çalıştkça erkek bunu anlamaz. Çünkü anlamaz işte. Anlamadığı için kadına uymalıdır diye düşünüyorum. Toplumda ağır işleri erkeğin yapması kadının da bulasık yıkaması çok normal çünkü kadın ağır işi yapsa hemen hastalanır. Bulasık bile fazla belki kadına. O derece diyorum evet. Örneğin ilişkide kadının enfeksiyon kapması kaç kat daha riskli biliyor musunuz elbette bilmiyor erkekler eşitiz sanıyorlar. Bu da benim sinirlerimi bozuyor ve Anlayan erkek olmayacagı için asla ben de kimseye vermiyorm. Onların doğası pis iğrenç. Hassas olana hakaret etmek üzerine kurulu. ben tertemizken en ufak şeyden hastalanıp ölebilecekken bir erkek bunu anlayacak diye ömrümü harcayamam. Ciddiyim. Hiçbiri anlamaz bunu.

Güncellemeler
+1 yıl
Ama böyle olmak yerine hassas olanın üstün olduğu bir dünya yerine haklı olan kadının bastırıldığı erkeklerin egemen olduğu bir dünyadayız. Çok mu haklılar da bizi bastırınca onlar egemen? Benim sağlıgım yani hassaslıgım yüzünden hastalanıp kolayca ölebilecek olan doğamı dinlemeyip saçma bulup onları dinlemimizi sağlayan bu düzen çok mu haklı? Kadın haklı arkadaşlar ama dinlenmiyor. Bu yüzden hiçbir şeyi hak etmiyorlar. orneğin fıskırtmak çok kolay ama annelik?
Güncellemeler
+1 yıl
Kadınlar üstün olmalı ve erkekler onları dinlemeli bence. Çünkü kadın yalan söylemez, erkeğin kadını saçma bulduğu gibi erkeği saçma bulmaz, hassaslık akıllılıktır aslında ama ona asla uyulamayacagı için erkeklere saçma gelir. Kadın doğası da hassas ve saçma geliyor erkeklere. ama asıl uyulması gereken hassaslktır. kadın kendisi için kötü olan şeyi bilir içten içe. ama erkeğe saçma geldiği için erkekler bizi cinsellklte eşit görür ama başka şeyler de eşit görmezler çünkü işlerine öyle geliyor
Ya kadınlar hassas olduğu için üstün tutulması gerekmez mi toplumda?