her şey iyiyken güzelken bazı "dostlar" kötü günde hayalet Casper’e dönüşüyorlar😄 ama ben hayaletlerden korktuğum için şutluyorum🥹

her şey iyiyken güzelken bazı "dostlar" kötü günde hayalet Casper’e dönüşüyorlar😄 ama ben hayaletlerden korktuğum için şutluyorum🥹

Birkaç tanesi hariç değiller. Zaten bu böyledir her ikisinde de yanımızda olanlar hee zaman daha azdır çünkü onlar değerlidir.
Sadece iyi günde olanlar her yerde bulunur. Herhangi bir yerde birine bir iyilik yap veya fayda sağla hemen yakınlık kurarlar. Fakat diğeri zordur, emek ister, empati ister vs.
Bu da aslında bir eleme olmuş oluyor, boş kalabalık olmuyor. O yüzden en iyisini yapıyorsun şutlamaya devam jdjjd
Cevap
15Cevap
Öyle canım öyle. Casperlar çizgi film ve masal kahramanı olarak güzel. İnsanında çekilmiyor.
Kötü günümde kimse yanımda olmadı ki. Bu arada ayakkabın çok güzelmiş rengini beğendim. Ayağına oturmuş.
Benim değil
Hmm anladım
Bu zamanda iyi gün dostu bulmak da çok zor hepsğ bi fesat
Doğru
Seçimlerimi buna göre yapıyorum zaten. O yüzden iyi günümde de kötü günümde de yanımda aynı kişiler olur hep.
İyi günümde de kötü günümde de hiç yanımda olan yok sadece ailem var
boyle olmayanlari hayatimdan hemen cikardigim icin evet su an yanimdalar
iyi günümde yanımda olmayanları unutamıyorum kotu gün klasiktir
Hayatımda çok insan yok olağanlar da zaten hem iyi günümde hem de kötü günümde yanımda oluyorlar
Bu dersi 24 yaşında aldım iyi gün dostları , kötü günde yanımda yoktu o yüzden hiç biriyle görüşmüyoruz
Kötü günümde yanımda olanlar, iyi günümde yanımda değil 🤦
Evet öyle vallaha
yanımda sadece annem ve kardeşim var
Evet elhamdülillah
Kötü günümde yanımda olmadılar..
Emin değilim. Sitedeki arkadaşlar hariç
Genelde kötü günde yalnızım 😣
Benim hep yanımdalar saolsunlar
Onların hepsininin a.. q sildim o yüzden dost gibi gorunen sahte insanları
Kimsenin varlığına ihtiyacım yok.
İkisinde de kimse yok
Evet yanımdalar. Ben çevremi güzel oluşturdum.
evet hep yanımdalar
evet kimisi öyle
Sadece biri.
Hayır
Birkaç kişi
önce can sonra canan
Malisef yoklar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?