Hepimizin karşısına iyi insanlar çıksın umarım. Bugün yüzünüze gülenler yarın arkanızdan konuşmasın.

#ZorundamıyımEfsane ✌️ 1903<
Hepimizin karşısına iyi insanlar çıksın umarım. Bugün yüzünüze gülenler yarın arkanızdan konuşmasın.

#ZorundamıyımEfsane ✌️ 1903<
Her yerde arkamızdan konuşanlar çıkar. Kaçış yok. Kanatsız melek olup uçmaya çalışırken çakılmak kadar hayal kırıklığı kaçmayı sanmak laflardan.
Kesinlikle çıkar. En kötüsü de güvendikten sonra karşılaştıkların.
✌🏻
Onlar hep iyi gün dosları arkadaşları sadece sen bilmiyordun boşuna demişler insan düşmeye görsün düştümü bak bakalım kim kaldırıyor seni kim yanında görürsün aslında adam gibi adamlar her daim yanında olurlar ama işleri güçleri menfaatse kardeş hele bir soğuk su getir dersin
Kardeş bile birbirine düşman oluyor.
Sorma. İş maddiyat olunca insan kardeşini tanımıyor. Yazık.
Rica ederim kardeşim ✌😊
Hayır 😅😅 hep ben ve kardeşim vardık iyiyi günde de kötü günde de hep beraberiz 😌☺
Birde bir iki arkadaşım var onlarda yanımda
Ve son olarak bir kişi daha eklendi listeye 🤭🤭 oda son zamanlarda yanımda oldu 🤭
Ne güzel ✌️👏😊
Kötü günde teselli etmek daha kolaydır da asıl başarili olduğunda, güçlü olduğunda kıskanmadan senin mutluluğuna içtenlikle sevinecek dostu bulmak zordur..
Kıskançlık fesatlık varsa zaten durum fena.
Cevap
14Cevap
iyi ve kötü günde de kimse yok yanımda. ben varım sadece.
İllaki olur.
Hepsi değil. Bilirim zaten kimin ne olduğunu ve ona göre davranırım hepsine.
Emin adımlarla yaklaşım ✌️👏
İnsanlar o kadar sinsi ki yani yüzüne gülüp arkada kuyu kazan mı dersin, iyi gününden yararlanmaya çalışan mı dersin ne ararsan var. En güzeli uzak olmak. Sıcakkanlıysan eğer ki hepten yandın.
Kesinlikle öyle ✌️👏
Hiç kimse kalmadı herkes kendine düşen payını aldı gitti. Şimdi bir sevgilim bir de annem var. Sevdiğim kadın ise her günümde her saatimde yanımda Allah yokluğunu göstermesin.
Amin inşallah 🙏✌️👏
Ben genelde tekim, iyi günde kötü günde olsa kimseden böyle bir beklentim yok. Ancak her hangi bir sıkıntı olay olduğumda yanımda oldukları var.:)
Çok güzel ✌️👏
Çok vefasızlık görmekle birlikte çok vefa da gördüm. İnkar edemem, kötü günümde yanımda olanlar hep olmuştur. 🍀
Çok güzel ✌️👏
Yanım da değilse zaten kötü anımda hiç yanımda olmasin
Çok doğru ✌️👏
Ne iyi günde ne kötü günde kimseden bir şey beklemiyorum , vefasız insanlar..
Yine de kötü gün dostu var illaki.
Kim ne olduğunu zaten belli ediyor, biz de ona göre tavır alıyoruz...
Kesinlikle ✌️👏
Değiller. İyi günde de yanımda olmasınlar diye şutladim herkesi. Tek başıma keyfim miss
O da güzel ✌️👏😊
İnsanoğlu güvenilmez bir canlıdır keşke arkadaş biriktireceğime altın biriktirseydim 😂
Ahahah günlük değer kazanırdı demi 😂
Aynen😂
Olanlar var olmayanlar var insanlar değişik varlıklar
Evet. Bir bakmışsın sıvışıp yok olmuşlar
Bir çoğu evet yanımda, iyi ki de varlar bu konuda minnettarım ve şanslı olduğumu düşünüyorum
Gerçekten çok şanslısın o zaman.
Kötü anımda yanımda olmayan zaten iyi günümdede olmasın bir zahmet sahte ve gamsızlarla işim olmaz.
Çok doğru ✌️👏
Aynen öyle varsa eig alırım dostum👍
Feda olsun 😂
Eywallah 😉
Ben ne zaman kimin yanındaysam onlarda o zaman benim yanımda
Öyle insanlar hayatımızda gerekli zaten.
Bana iyi gün dostu & sevgilisi lazı m değil , bana kötü gün şeysi lazım
Aynen öyle. Kötü günde belli oluyor herkes
kötü günümü kimse göremez
İnsanlık halı düşmez kalkmaz bir Allah demişler.
şüphesiz öyle, görmez derken, göstermem hissettirmem anlatmam
Şanslıyım evet
Çok güzel ✌👏
Hayır değiller
Hala yanındalar mı peki.
Aslında şöyle iyi gün için ayrı dostlarım kötü gün için ayrı dostlarım var bunların hepsinin bir insanda toplandıgi tek kişi arkadaşımdı oda vefat etti zaten. Oyuzden gülüp eğlendiğim insanlarda var aglayabildigim dertlestigimde. Aslında iyi gün dostu daha önemli çünkü senin iyiliğinle iyi olamayan cookk kksi var
Üzüldüm arkadaşın için.
Bazıları öyle çok şükür
Aynen. Yüzsüzler.
Kötü günde yanımda olan az
Az olsun öz olsun.
Aynen öyle aslında
degisebiliyor
Günü gününü tutmuyor değil mi
kesinlikle oyun hamuru gibi oldu millet 😀
:D
Çok nadir evet
Genellikle yok oluyorlar.
Değil
Vardır illaki birileri.
Ailem sadece
İnsanın arkasında ailesinin olması çok güzel.
Öyle biri yok
Değil
Bazıları öyle
Genelde olmuyor lar
Evet bırakıp gidiyorlar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?