Bazı şeyler kitaptan ogrenilmiyormus
-değer vermeyene değer verme
-duygular yanıltır
-çevrende ne kadar kalabalık olsa da o yalnızlık hissi asla geçmiyor
-hiçbir seyi ve hiç kimseyi takma
-iyi gün de 24 saat kötü gün de.
-değer vermeyene değer verme
-duygular yanıltır
-çevrende ne kadar kalabalık olsa da o yalnızlık hissi asla geçmiyor
-hiçbir seyi ve hiç kimseyi takma
-iyi gün de 24 saat kötü gün de.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Daha bir çok var ama uzun yazmak istemedim
Teşekkür ederim. Aşk, aile ve iş arkadasları ile alakalı var mı peki kısa da olda
*olsa
Aşk içim şöyle ki geçmiş tecrübelerim de var. Sevgilin varsa eğer çevrelerine iyi dikkat et mesajlarına falan bakmaya çalış yani hükmetmeye çalış fark ettirmeden.
Çünkü ilerleyen zamanda başka kızlar gelebilir ya da kendi erkek arkadaşları ya da başka bir kız arkadaşı onların kendi grubu içerisinden başka bir kız ayarlamaya kalkabilir .
Eğer sevgilin varsa bunu takibe alacaksın
Aile olarak şunu söyleyebilirim ki belki de kız olduğun için Masuda sorun yaşayabilirsin ya da abin falan varsa ona daha çok tavizler verilebiliyor olabilir.
Annem ve baban babandan asla gol yiyeceğini düşünmüyorum ama sen yine de dikkat et özellikle miras falan olduğunda herkes kesici bir şey oluyor .
Ailene karşı hiçbir zaman ofsaytta kalmamaya çalış mesela eski bir sevgilin vardır sorun çıkarmıştır ve ailen bunu biliyordur ve bu sana ekmek su olarak falan döner böyle toplara girmemeye çalış çünkü laf laf laf ileriye dönük seni hep engeller yeni bir sevgili mi yaptın eskisi gibi olmasın olabilir
İş arkadaşları en berbat kısmı bence çünkü sürekli bir haset sen kaç para maaş alıyorsun? Yok senin aran müdürle iyi? Yok sen şu amirliği yatıp kalkıyor musun?
Yani iş hayatında mesafe çok önemli bence . bana kalırsa iş arkadaşlarından çoğu kişiyle dışarıda da takılmamaya çalış özellikle erkekler. Eğer bir erkek olacaksa bu iki erkek iki kız olabilir ya da sevgilin olabilir.
İş için demiyorum bu hayatta nerede olursa olsun hiçbir dışarı çıkarma üzülürsün sevinirler sevinirsin üzülürler 😅
Teşekkürler
Önce saygı ve edep. Bu ikisi çok çok kıymetli ve aileden öğrenilen şeyler.
Hiç bir iyilik CEZASIZ KALMAZ
.
.
İyi olunca neden ceza alıyoruz onu anlamadım
Birine iyilik yap anlarsın
👏👏👏👏