Kişilik & Karakter Senin hayatındaki yazılı olmayan kurallar neler? Davina87 Takip Et Guru Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Güne kahveyle başlanır...Kaçan kovalanır...Talep edilmeden karsindakine sunduğun hersey seni degersizleştirir...Müşteri her zaman haklıdır...Kadınlar da her zaman haklıdır :) Senin hayatındaki yazılı olmayan kurallar neler? Cevapla Kadın Soruları Müşteri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Gizemm_li_ Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Her yemekten sonra kahve yanına sigara olmazsa olmaz😊 1 8 Yorumla Davina87 +1 yıl Haklısın: ) Yorumla Gizemm_li_ +1 yıl Ona da zam geldi bi keyfimiz oydu😊 Yorumla Davina87 +1 yıl Ha ha evet zam gelmiş bırakmak lazım demekki artık : )) Yorumla Gizemm_li_ +1 yıl Kolaymi ya benle yanan tek dostum 😊 Yorumla Davina87 +1 yıl :) Yorumla Gizemm_li_ +1 yıl 😊😊 Yorumla Gizemm_li_ +1 yıl Eig için teşekkür ederim Yorumla Davina87 +1 yıl Rica ederim Yorumla
UfkunÖtesi Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 494 cevap paylaştı. Her doğru her yerde söylenmez 1 2 Yorumla UfkunÖtesi +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Davina87 +1 yıl Rica ederim Yorumla
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl su içmek sabah uyanıncatrt 1 her zaman 1 numarada o doğruve telefonu açmak istemediğimde açmam sürekli aranmak açacağım anlamına gelmiyor 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Benim kurallarım ancak beni yaşarken anlaşılır. İsteyen uyar, istemeyen uymaz. Benim hayatımda kimse bana uymaya zorlanmaz... Net❤️👀 2 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı. Hayatımın yazılı olmayan kuralı, biten şey yeniden başlamaz ve giden geri gelemez. 1 0 Yorumla
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Sol ayakla cikilir evdenSağ ayakla girilir eve... 1 0 Yorumla
ÇıldırmışÇıldırık Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 878 cevap paylaştı. Senin kurallarına bakarsak, demek ki ben yanlış yoldayım... 1 0 Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Sabah kalkar kalkmaz bir bardak sert nescafe ve 1 sigara 0 0 Yorumla
harbidelikanlıyım Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Benim bildiğim ne varsa başkasının bildiğinden kıymetlidir 1 0 Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Sevgililer arasında hesabı erkeğin ödemesi : )) 1 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Sabah uyandıysam o gün kötü geçer 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Saygısızlık yasak 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar