Emzik kolye favorimdi ya bu barbie bebek ayakkabıları sanırım tarih oldu hey girl cosmo girl ve bluejeans dergisi posterlerimin temin yeri gibi idi sizin☺️🙃🥰🙏
Güncellemeler
1 yıl
Haa bu arada msn ve mırc vardı birde ıcq mesajlaşmak için başka öyle sosyal mecra nerdeeee☺️🤣
90’larda çocuk ve ergen olmak sizin aklınıza gelenler neler?
Eski barbieler daha kaliteliydi evet.. Hatta eski barbieler daha güzel ve yaratıcıydı eşyaları kağıttan değildi daha detaylıydı barbie evleri bile eskiden daha güzelken git gide basitleşti aralarında beğendiklerim olsada eski barbieleri ve bratzleri hatta winx bebeklerini hiçbir bebeğe değişmem ben 🙏🏻 ahaha
Aynen ananem madridden getirmişti o zaman bir barbie deniz kızı muhteşem bir şeydi hepsini ne yaptı bilmiyorum annemler kimseye de vermedik diyorlar 😂kayboldu gitti 60 tane barbie🙈☺️
Benimkilerin bir kısmıda öyle oldu hatta burger king ve mc donals tan okadar güzel oyuncaklarım vardı ki anlatamam kinder den çıkan oyuncaklar bile aşırı kaliteliydi.. Barbielerimin bir kısmı gitti bütün bodrumu aradık ama muhtemelen çaldı birisi çok üzüldüm ikili gitar çalan barbiem ve barbie büstüm gitti büstlü barbiem duruyo ama başka yüzü kayboldu Minişlerimin bir kısmını verdim güzel olanlar duruyor hala blade bebeğim duruyor 🥺 Winx bloom bebeğim gitti.. Pony çiftlik evim gitti... inan hiçbir şey yapmadım öyle kayboldu bodrumada kaldırmadım oysa.. Ama olsun önemli barbielerim duruyor ahah 🙏🏻😍
Bqhcelerde agaclara dalmak gece yarilarina kadsr sokakta oynamak :).. Birbirine hikayler anlatmak.. Oyunlar yaratmak. Vqkti verimli kullqnmqk.. Cikma teklifi :).. Edebuyat sanat klupleri. Renkli tartismalar.. Kahvede mac izlemek.. Efsanz zokak lezzetleri say say bitmez :))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
oynadığım bilgisayar oyunları geliyor en çok.
Tom raider atlantis🙃☺️
Blood
kesinlikle abla ☺️☺️
Bende oynuyordum eskiden😂
evet çok güzel oyunlardı 😂
Birde şey vardı bazı yerlerde bölüm zorsa geçme kodları oluyordu abim yapıyordu bazen çakall😂
Bende hugo da hile kullanırdım en çok çünkü zor oluyordu bazı yerler 😂
Eminim herkesin denediği bir yoldur ablacım 😉
Bence de şimdiki nesil bilmez abla :D
Şimdi ki nesil tablet nesli nerden bilcek🙃
Kesinlikle 🙏☺️
O günler daha samimiydi daha güzeldi gadası
Öyle valla🙏
Yaa hepsii 🥺 90 larda yaşamasamda hepsini gördüm. Ama benimde aklıma seninki gibi barbie ayakkabıları geliyor yaa 🙏🏻☺
Evet şimdikiler direk ayakkabılı falan bizim barbilerin bacakları bile et gibi yapılıyordu o zaman şimdi bildiğin sert bir plastik
Eski barbieler daha kaliteliydi evet.. Hatta eski barbieler daha güzel ve yaratıcıydı eşyaları kağıttan değildi daha detaylıydı barbie evleri bile eskiden daha güzelken git gide basitleşti aralarında beğendiklerim olsada eski barbieleri ve bratzleri hatta winx bebeklerini hiçbir bebeğe değişmem ben 🙏🏻 ahaha
Aynen ananem madridden getirmişti o zaman bir barbie deniz kızı muhteşem bir şeydi hepsini ne yaptı bilmiyorum annemler kimseye de vermedik diyorlar 😂kayboldu gitti 60 tane barbie🙈☺️
Benimkilerin bir kısmıda öyle oldu hatta burger king ve mc donals tan okadar güzel oyuncaklarım vardı ki anlatamam kinder den çıkan oyuncaklar bile aşırı kaliteliydi.. Barbielerimin bir kısmı gitti bütün bodrumu aradık ama muhtemelen çaldı birisi çok üzüldüm ikili gitar çalan barbiem ve barbie büstüm gitti büstlü barbiem duruyo ama başka yüzü kayboldu Minişlerimin bir kısmını verdim güzel olanlar duruyor hala blade bebeğim duruyor 🥺 Winx bloom bebeğim gitti.. Pony çiftlik evim gitti... inan hiçbir şey yapmadım öyle kayboldu bodrumada kaldırmadım oysa.. Ama olsun önemli barbielerim duruyor ahah 🙏🏻😍
Sen şanlısın bende hiçbiri kalmadı
Bqhcelerde agaclara dalmak gece yarilarina kadsr sokakta oynamak :).. Birbirine hikayler anlatmak.. Oyunlar yaratmak. Vqkti verimli kullqnmqk.. Cikma teklifi :).. Edebuyat sanat klupleri. Renkli tartismalar.. Kahvede mac izlemek.. Efsanz zokak lezzetleri say say bitmez :))
2000 liyim ama görsellerin bazılarını biliyorum
Yani bilebilirsin tabi hugoyu biliyor musun sunucu tolga kitlenirdik resmen ekrana😂🙈
Evet hugoyu biliyorum
Ah ah nereden hatırlattın o günleri Keşke tekrar dönebilsem
Leblebi tozu, sulugöz sakız, futbolcu kartları, seyyar lahmacuncular muhallebiciler. Saygı ve insanlar o donem mutluydu...
Hepsi ayrıca meybuz, leblebi tozu tasolar vs baya güzel çocukluk yaşadım şahsen
Aynen o tasolar neydi ya saçma bir oynama şeki de vardı😂
Aaa lütfen ne saçması en iyilerden biriydi. Hatta futbolcu kartları vardı.😂
Hee birde dergisi vardı😂
Evet ne günlerdi be 😅
Eski bayramlar geliyor aklıma
Ne güzel çocukluk yaşadık be 🥹
Valla öyle masum tertemiz oyuncaklara eğlencelere bak ya
Üstünden çok zaman geçmiş ama bazı şeyler dün gibi..
Mesela sulugöz hala var aşko😂🙏
Onu bilmiyorum işte djjd
Ben sana gönderirim ya türkiyeden sen yeterki sulansın gözüm de deli😂
Şeker mi o hddj
Sakız minnoşum ağzına alınca cidden gözün doluyor sonra tatlış oluyor
Ekşili falan 🫠 bayılırımmmm
İvetttt🥰
Bizim zamanlarımız cok güzeldi yaa
90 lara ait şarkılar ve blujean dergisi 😃
90 lari bilmiyorum 2008 de doğduğum için
Bişi gelmiyor
Çok güzel zamanlardı