Aile & Toplum Aile evinde c*nnet getiriyorum i*tihar edeceğim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İyi değilim. İyi değilim Güncellemeler1 yıl Acil ö*mek istiyorum hiç iyi değilim yaptıkları burama kadar geldi Güncellemeler1 yıl Ne ahireti arkadaslar, komik misiniz ailem benim bu dunyadaki cezam a*k Aile evinde c*nnet getiriyorum i*tihar edeceğim? Cevapla Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ssude242_ Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Sonsuza kadar aile evinde olacak halin yok ya sabret 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ben de aynı şekildeyim şu an da intiharı aklından çıkar, senin kendine herhangi bir zarar vermen hiçbir şeyi değiştirmeyecek 0 6 Yorumla MadMaxx 1 yıl Tanışalım mı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @MadMaxx Niye? Yorumla MadMaxx 1 yıl Öyle canım çekti😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @MadMaxx Yok kanka başka gemilere yelken aç sen Yorumla MadMaxx 1 yıl Ben hep dümendeyim kızım zaten Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @MadMaxx İyiymiş devam et o zaman Yorumla
Şengül4 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl Bana da gelıyorlar böyle sakinleş ahiretini yakmaya değmez hıckımse 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Onları yaksam Yorumla Şengül4 1 yıl Abartma Yorumla
_quarex_ Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Sebep ne yaşamak istemeyecek kadar 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Bütün gençliğimi elimden aldılar yaşamama izin vermediler onları kendi ellerimle *ldürmek istiyorum biri zaten içipiçip kendini *ldürdğ pi*slk herif Allahım benie al bari İÇİNDE KALMASIN Yorumla _quarex_ 1 yıl Böyle dua etme hayırlısı için dua et ve sakin ol sadece Yorumla _quarex_ 1 yıl İntihar çözüm değil Yorumla
atmaca282instg Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 95% 1 yıl Sebep ne anlatmak istermisin 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Hayatımı elimden aldılar yaşama hevesimi de aldılar ölmemi bekliyor lar onlar brnim cezam Yorumla atmaca282instg 1 yıl Yok öyle düşünme kaç yaşındasın Yorumla Soran 1 yıl Babam beni bi işte çalışmama izin, vermedi a*kolikti ölüp gitti saç*ma sapan hareketleri olan a*ır cahil annem benle kaldı ö*mem lazım y*ksa onu ben *ldurucrm benim canıma tak ettirdi ailem keşke kaçsaydım uzaklara Yorumla atmaca282instg 1 yıl Neredesin sen nerelisin Yorumla Soran 1 yıl Yaşamak istemşyorum beni mahvettiler ol*lmek istiyorym yasamak asla Yorumla atmaca282instg 1 yıl Bak dertleşelim istersen daha iyi gelir Yorumla Soran 1 yıl Tamam hadi Yorumla Soran 1 yıl İstek attım mesaj atamoyorym Yorumla
Işıldayanmahoçı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Geçmiş olsun kim iyi ki 0 5 Yorumla Kleopatra19 1 yıl Ben iyim Yorumla Işıldayanmahoçı 1 yıl @Kleopatra19 sen tabi iyisin Kleopatra'nın biz saitamayiz evimiz yok canavarlar yıktı indirimli alişveriş yoksa açiz Yorumla Kleopatra19 1 yıl Komikmi Yorumla Işıldayanmahoçı 1 yıl @Kleopatra19 yo yukardaki belki gülerde intihardan vazgeçer diye yazdım Yorumla Kleopatra19 1 yıl Ožaman gülelim hjhjg Yorumla
Ateşşlina Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 97% 1 yıl Sabır çek 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Öylr bir şey değil Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sonsuza kadar aile evinde olacak halin yok ya sabret
Ben de aynı şekildeyim şu an da intiharı aklından çıkar, senin kendine herhangi bir zarar vermen hiçbir şeyi değiştirmeyecek
Tanışalım mı
@MadMaxx Niye?
Öyle canım çekti😂
@MadMaxx Yok kanka başka gemilere yelken aç sen
Ben hep dümendeyim kızım zaten
@MadMaxx İyiymiş devam et o zaman
Bana da gelıyorlar böyle sakinleş ahiretini yakmaya değmez hıckımse
Onları yaksam
Abartma
Sebep ne yaşamak istemeyecek kadar
Bütün gençliğimi elimden aldılar yaşamama izin vermediler onları kendi ellerimle *ldürmek istiyorum biri zaten içipiçip kendini *ldürdğ pi*slk herif Allahım benie al bari İÇİNDE KALMASIN
Böyle dua etme hayırlısı için dua et ve sakin ol sadece
İntihar çözüm değil
Sebep ne anlatmak istermisin
Hayatımı elimden aldılar yaşama hevesimi de aldılar ölmemi bekliyor lar onlar brnim cezam
Yok öyle düşünme kaç yaşındasın
Babam beni bi işte çalışmama izin, vermedi a*kolikti ölüp gitti saç*ma sapan hareketleri olan a*ır cahil annem benle kaldı ö*mem lazım y*ksa onu ben *ldurucrm benim canıma tak ettirdi ailem keşke kaçsaydım uzaklara
Neredesin sen nerelisin
Yaşamak istemşyorum beni mahvettiler ol*lmek istiyorym yasamak asla
Bak dertleşelim istersen daha iyi gelir
Tamam hadi
İstek attım mesaj atamoyorym
Geçmiş olsun kim iyi ki
Ben iyim
@Kleopatra19 sen tabi iyisin Kleopatra'nın biz saitamayiz evimiz yok canavarlar yıktı indirimli alişveriş yoksa açiz
Komikmi
@Kleopatra19 yo yukardaki belki gülerde intihardan vazgeçer diye yazdım
Ožaman gülelim hjhjg
Sabır çek
Öylr bir şey değil
Dur.
Sakin ol