Anne katili olacağım galiba?

Merhaba güncel problemim annem. Babam çok iyidir hiç kısıtlamaz bana iyi davranır. Amma annem hiç öyle değil. Saçıma tırnağıma kadar karışıyor, dışarı arkadaşlarımla çıkmama izin vermiyor ve sadece okuldan arkadaş edin diyor. Bana çok kötü davranıyor, normal bir soru sorunca bile kızıyor, ota kızıyor, boka kızıyor. YETER ARTIK HER GÜN AĞLAMAKTAN BIKTIM HAYATIMI ZEHİR EDİYOR ANASINI SATAYIM. Yaşıtlarımın anneleriyle ne kadar iyi geçindiğini, arkadaşlarıyla eğlendiklerini gördüğümde çok kıskanıyorum. Annem diyor ki 20 kuruş bile harcasan, bir adım bile atsan bana söyliyceksin. Ben onunla hiç konuşmamaya, uzak durmaya çalışıyorum o hep küçük şeylerden kavga çıkarma derdinde. Üstelik neden böyle yaptığını sorduğumda da bana akıl öğretme bok kadar boyunla küçük falan diyor. Yalnız ben değil babam da bıkmış ondan. O gelince yanımıza her kes çıkıyor odadan kardeşimden başka (daha anlamıyor küçük) Evimizin huzurunu, neşesini kaçırıyor, negatif enerji saçıyor. Evdeki her kesi baskı ve korku altında yaşatmaya çalışıyor kendisi bile dedi bunu. Ne yapa bilirim onu islah etmek için? Gerçekten gençliğim onun yüzünden heba olmuş durumda...
Anne katili olacağım galiba?