Annemin ciddi psikolojik sorunlari var?

artik dayanamiyorum. evde bir tane kedimiz var, onu 'desip' kendi bogazini da 'halledecegini' soyleyip duruyor. surekli bagiriyor. su ister, bardagini begenmez, bagirip kafama atar. evi temizler toplarim, yastigi ters koymussun der bagirir. babam sabahin 4'unde ise gider, aksam 8'de gelir. haliyle adam yemek istiyor, huzur sakinlik istiyor, yok. yemek yapmiyorum hadi yaptir diye bagirir, ben yaparim, sen ne demek istiyorsun diye yemegi cope döker. babam eve gelince ozellikle daha cok bagirir. adam sus biraz dese hadi sustur, ben kendimi kesip bu kesti diye seni hapise attiririm diye kavga cikartir. her gun oluyor bunlar. doktora gidelim diye yalvarıyorum, bana deli dedin diye basliyor. daha biraz once bu kedi neden mirliyor diye cikardi kavga, komsular tam 5 kez aradi polis cagiracagiz susun artik gecenin yarısı diye. onlara da mahcubuz, her gün her gun. 10 yasinda kardesim var, surekli aglarken goruyorum, gidip sariliyorum opuyorum, neden benim annem bu kadin diyor. babam cok mutsuz, surekli dalip gidiyor. ben i etmeyi dusunuyorum, ben gidersem babamla kardesim ne yapar diyorum, vazgeçiyorum. normal olmak istiyorum sadece. ben iyi biriyim, onu kizdiracak hicbir sey yapmiyorum, yemin ederim. biraz tavsiye, lutfen.

Annemin ciddi psikolojik sorunlari var?