Lütfen üşenmeyip okuyun arkadaslar. Lafı çok uzatmayacagim. Buyudugum ailede anne baskın surekli kendini hakli goren karakter, baba ise lafini geciremeyen pasif bi karakter. Bu arada 22 yasındayim.
Annem 19 yasinda beni dogurmus tabii o yaşın şeyiyle cok eziyet cekmis dayak yemis. Onuda anliyorum travma. Babami da surekli bu konularda gecmisi hatirlatiyor. Babam da toy o zamanlar 23-24 yaslarinda.
Su an gunumuzde ise ikiside birbirini aldatti babam bundan 10 yil once bunu yapti annem ise hâlâ daha devam ediyor. Babam yakalandi annemi ise ben yakaladim. Sirf evlilikleri bitmesin diye de susuyorum.
Annem her kavgada surekli eskileri yuzune vuruyor babamin ailesi hakkinda agiza alinmayacaklar laflar ediyor ve babam bunlari yutuyor. Ben de annemi bu konuda tehdit ettim babami aldatma konusunda eskileri acmayacaksin sen sutten cikmis ak kasik degilsin diye.
Arkadaslar ailemizde surekli kavga tartisma var. ben eskiden babamin yaninda kufur etmeye cekinirken anneme or*sp k*s*r gibi hitaplarda bulunuyorum ayni sekilde o da. Biliyorum bu cok terbiyesizce ama insani cinnet gecirtecek kadar zorluyor. Ona vurmuslugum ittirmisligim bile var o da beni. Bu hikayede babamda pek masum degil aslinda. ikili oynuyor. Anneme ilk gelip isteyene vericem gibisinden konusuyor. Tabii bu sinirliyken dedigi bir sey bilemiyorum artik.
Beni surekli arkadaslarimla kiyasliyor beddua ediyor. Size en ufak ornegi su an bi sevgilim var annem ve babam taniyor onu hatta ailesini bile taniyor ama sevgili olarak degil. Bana şaka gibi dersiniz ama inşallah seni s*kerde birakir dedi boyle bir sey yok ya.
Annemin hastalikli bi insan oldugunu dusunuyorum. Surekli bagris cariş. Benim bile psikolojim bozuldu. çift karakterli bi insana dönüştüm. Disardayken nazik ılımlı evde ise cellata donusuyorum bana fikir verin lutfen. Yani anneme psikolojik ilac bile vermeyi dusunuyorum insani gevşeten relax olmasini saglayan. yasadiklarimi gorseniz kafayi yersiniz. Artik sey dusunmeye basladim. Sevgilime desem ayri eve cikalim cikacak bi insan yapar bunu dusunmuyorum degil delirmek uzereyim evlenmenin bi kacis oldugunu dusunmeye basladim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer