Annemin psikolojisi mi bozuk?

Merhabalar aslında ben annemi çok seviyorum asla annemden nefret için yazmıyorum nefretimi dökmüyorum annemle çok şey yaşadık babam yüzünden gerçekten psikolojisinin bozulmaması imkansız ama ben gerçekten çok kırılıyorum hep oluyor babama da aynısını yapıyor bu yüzden de kavga ediyorlardı ben her zaman içime kapanık biriydim ne abim ne kardeşim ne de arkadaşım vardı ailemde her zaman şiddet oluyordu annemin önüne geçerdim şiddet sesle büyüdüm ama annem asla benim gerçek duygularımı görmedi çünkü hiç göstermedim göstermemeye çalıştım bunu bir zayıflık olarak gördüm şimdi dün gece ben yataktayım pijama yeni yıkanmıştı ve soğuktu ben de yorgan altına girdim ısınayım diye o sırada annem gelmiş aldı telefonumu gitti hiç bir şey anlamadım ne yaptığımı sordum sorduğum için hayvan gibi dövüldüm saçlarımdan tutup beni yere mi çekmedi dayanmadığım için dizlerim mi kanamadı öyle tüm gücüyle tokat attı ki yerde iki yanağım da mosmor canım acıyor uyuyamıyorum ama utanmadan gelip özür diliyor öpüyor midem bulanıyor artık annemi çok seviyordum ama sevgimin azaldığını farkediyorum bana beni bırakıp yurt dışına gitme diyor ben de başın sıkıştığında mı sevgin oluşuyor dedim yüzüm çok yaşlı gözüküyor çok çirkin hissediyorum lütfen düzelmesi için de bildiğiniz bir şey var mı

Annemin psikolojisi mi bozuk?