Annemin psikolojik hastalığı olabilir mi?

Annem ve babam ben 9 yaşındayken boşanmıştı ve annem bu olaydan sonra çok değişti. Normalde çok otoriter ve disiplinli ama ondan sonra çok daha fazla olmaya başladı. Bir sınavda 95 aldığımda ya da okul 1. olamadığımda çok kızardı ve çok döverdi. Canı sıkılınca bana kızmaya başlardı ama bir sebep olmadan. Sürekli kendi kafasından bir şeyler uydurup bana kızardı ve döverdi. Mesela sürekli aslında söylemediği şeyleri sana söyledim diyordu söylemedin diyince de sen beni yalancı çıkartmaya çalışıyorsun diye kızıp döverdi. Bir hareketime sinirlendiğinde o gün yaptığım her şeye kızardı onu telefonla aramama bile. Ayrıca kavga edince çok ağır konuşurdu sadece kendisinin konuşmasını isterdi beni asla dinlemezdi üzgünken bile hiçbir derdimi dinlemezde sürekli kurallar koyardı ona bağırmadığım halde bağırdın diye kızardı ve dediğim gibi kavga edince sadece üzmeye odaklıydı aşırı ağır küfürler ediyordu daha çocukken bile. Dövüncede tam döverdiher yerimi morartırdı. Sonra da ya gelip bana manipülatörsün derdi ya da hiçbir şey olmamış sanki o yapmamış gibi normal ve çok sevecen davranırdı. Hep garibime giderdi. Bana çocukken bile sürekli sen hastasın uzmana ihtiyacın var yalancısın ya da beni manipüle ediyorsun derdi.

Annemin psikolojik hastalığı olabilir mi?