Annem ruh hastası?

(Sonuna kadar okuyun lütfen) Anne demeye bin şahit ister. Kahvaltıyla duruyorum akşama kadar. Ha, o da kahvaltı mı? Peynir, bal, ekmek. Her gün bu üçü. Aç aç dershaneye gidiyorum. Eve sala*k sala*k süs eşyaları almış. Babam bize harçlık veriyor onları elimizden alıyor, sonra da ben zaten size harcıyorum diyor. Her şeye bağırıyor. Yemek ne zaman olacak diyorum bağıra bağıra birazdan diyor. Diyorum ki kaç dakika var dakika? Birazdan diyor ya. Ula*n desene yarım saat mi var 2 saat mi var! Kapıyı kapatıyorum. Havyan gibi bağırıyor yavaş kapat diye. Haa... Bir de hele düşük not alayım. Evde 3. dünya savaşını başlatır. Elalemin 50 aldığı sınavdan 95 alıyorum niye 100 almadın diyor. Okulda 1. ci oluyorum ilçede neden değilsin diyor? İlçede 1. ci oluyorum seni ben başkalarıyla kıyaslamam sen kendinle yarış diyor. Ula*n ma*l! 0 zaman niye düşük not alınca Fatmagül seni geçmiş diyorsun? Sayesinde lisede 1. oldum ama psikolojime etti. Tabletim tablet değil fırın. Isınmaktan başka bi şeye yaradığı yok. Derste kopuyor düşüyor. Kendime tablet almak için 5 aydır 1 liraları biriktiriyorum, küçük yarışmalara katıldım, 1.500 liralık bir şey istediğim tablet. Biriktirdim sonra dolar yaptım artıyor diye. 100 dolarım vardı. Gitmiş yemiş hepsini. Bi bakayım diyecektim yok. Az önce kavga ettik. Size harcıyorum diyor ulan gerizekal*ı bana ne yardım ettin beni bi gün markete götürüp ne istiyorsun dedin mi ma*l? Ulan bari öğle yemeği yap. Bari kahvaltıyı insan gibi yap. Alıyor koyuyor ekmeği peyniri kahvaltı diye. Ha babam. Babam her şey yolunda sanıyor. Annem ona öğlen yemek götürüyor biz burada açız. Ula*n paranın olmaması imkansız! Babam her ayın başında anneme 2500 tl veriyor. 2500 tl ile 5 kişilik aile kirasını veriyor faturalarını ödüyor karnını doyuruyor. Annem günde 2 öğün yemek yapamıyor. Sinirden elim ayağım titriyor ya. Hadi parayı yönetemiyorsun evin içinde huzur bırak o zaman! Her boka bağırıyor. Kardeşim mutfağa giriyor çık dışarı diye bi bağırıyor çocuğun moralinin içine sıçı*yor. Kardeşim de sinirli onun yüzünden.
Annem ruh hastası?