Annem Tam Bir Ruh Hastası?

7/24 benimle kavga etmeye çalışıyor. 1 dakika susmaz sürekli beni azarlar ki size yemin ederim şu evde varliğim yokluğum belli değildir. Babamin beni cok sevdigini kiskandigi icin gidil babama agliyor, sen kizini sev beni sevme zaten diye. Biz babam eve para yetistiremiyor diye kitap almaya korkuyoruz bu annem 5. Pardesusunu almis. 3 kardesiz ve annem hicbirimize diger anneler gibi sevgi gostermemistir. Hicbir sy bilmeden surekli konusur, toplum icinde aile sirlarimizi aciga cikarir. Kendi annesinin yogun bakima girdigi haberini aldi ve ciddi soyluyorum sadece 2 tane goz yasi akitti sonra güle güle candy crush oynamaya devam etti. Hic arkadasi yok cunku boyle bir insanla kimse arkadas olmak istemez. Ustelik yemek de yapmiyor. Su evde karnim doyarak yattigim hicbir gun hatirlamiyorum. Bu annemle ne yapacagim ben? Tek umudum universitye baska bir sehirde kazanmakdi ama kendi sehrimde kazandim ve bir 4 sene daha annemi cekmek zorunda miyim? Herkesin mi annesi boyle yoksa bir tek benimkimi aklini kacirmis?
Annem Tam Bir Ruh Hastası?