23 yaşındayım ailemden nefret ediyorumm herügn sürekli kavga edip laf söylüyor demedigi şey kalmıyor evde anne demeye 10 şahit lazım onun kadar lanet kötü bi anne yok gaddar bıktım ondan defolup gitse hayatımdan lanet bi insan
herşeyime laf edip beni kötülemeye çalışıyor sürekli hakaret ediyor öl diyor
herşeyime laf edip beni kötülemeye çalışıyor sürekli hakaret ediyor öl diyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
annenin ciddi bir psikolojik sorunu olabilir, durumunuz el veriyorsa mutlaka bir uzmandan yardım alın
evet var birde bana ettigi laflar
bu önemsiz bir konu değil mutlaka iyi bir uzmandan destek almanız lazım, ileride sende bir ebeveyn olacaksın ve böyle bir ortamda hiç sağlıklı bir psikolojin kalmaz.
zaten kalmadı benim psikolojimi bozuyor evde hergün cidden çok mutsuzum okadar igrenç bi insanki anlatamam onunla kimse yaşamaz çünkü o şeytanın önde gideni beyinden rahatsız
o evden nasıl uzaklaşabilirsin bunun icin çabala, yoksa o evde kaldığın sürece daha da kötü olacaksın
biliyorum ama nasıl uzaklaşıcam sevgilimle kaçmayı düşünüyorum
güveniyorsan ve imkanın varsa bir dakika bile durma
Aynen Okadar haklısınki durmak falan istemiyorummmm çok kötü burası
yağmurdan kaçarken doluya da yakalanma ama, ekonomik gücün mutlaka olsun. kimseye muhtaç kalmamaya çalış
hergün herşeyden kavga çıkarıyor kötülüyor bide bana trip yapıyor cidden rahatsız sonra bana hakaret etmeye kalkıyor sen bişe başaramassın başkalarından bahsediyor anneliginden şüphe ediyorum
İş bak kendine, gündüzleri çalışırsın akşamları da geldiğin gibi odana çekilirsin. Senden başka cocugu var mı? Onlara tutumu nasıl? Baban ne diyor bu durum hakkında?
3 kardeşiz onlara bu kadar hiç davranmıyor bana hep bi ayrım yapıyor daha önce girdim ama olmadı babam pek karışmıyor bişe demiyor oda aynı
Ekonomik bir gücün olmadan sakın evden kaçma. Önce ayaklarını yere rahat basabilecek kadar güçlü ol. Sonra ayrı eve çıkarsın
Evet haklısın bunun içinde baya bi zaman sürücek ayrı eve çıkmam falan :/ cidden zor bi durum şu an 1 sn bile durmak istemem burada bütün şanssızlıklar beni bulmuş hiç bişeyden yüzüm gülmüyor
Sen onun kızı değilsin o yüzden
gerçektenmi
Yani öz kızı olsan bu kadar olmaz diye düşünüyorum
bilmem belkide degilimmm böyle igreçn bi annenin kızı olmak istemiyorum
Olan olmuş artık her neyse işlerini yoluna koyarsın sonra evlenir kendi yuvana bakarsın
ok
Desene kanka annen gavurluk yapıyor az 😅
gavurun teki zatennn
Hahha lan kanka varya benimde babam öyle la adam tam şeytan anasını ölmüyorda sağlığı yerinde nefret ettim adamdan valla
Doktor destek şart.
Abartma
abartmıyom
lanet etme annene ne olursa olsun çok ayıp bu söylediklerin
gebersin gerçekten bana demedi şey yok hakaret
Ne yapıyor seni dövüyor mu sokağami atıyor
yakından onuda yabar öldürmeyede kalkar
@Tulaysusluuu kim?
Ne oldu ki
yok bişe olmadı