Her şeyden yoruldum?

Başlıktada yazdıgım gıbı her seyden yoruldum. Yazma sebebım kımseye derdımı anlatamıyor olusum aslında bırı gelse anlat dese anlatırım ama oyle bırısı yok. Bastan baslım kendımı genc gıbı hıssedemıyorum bu her anlamda ayndakı goruntum olsun dusuncelerım olsun. Dusuncelerımde yasım ılerlemıs gıbı dusunuyorum her konuda. Yuzumde oyle yanı cokmus bı yuzum var saclarımda beyazlıklar cıktı yanı bılmıyorum aslında bu konuyu artık takmıyorum dıger konu yuzunden o daha cok benı mahvedıyor. Diger konu annem, aslında annem gercekten cok ıyı bırısı ama esıt davranmıyor abıme olan sevgısı cok daha fazla abımı dusunmesı cok daha fazla ama abım kendınden karısından ve cocugundan baskasını dusunmuyor. Bu sabah aradı benı acıl ısten cagırıorlar cocugu eczaneye goturur musun dıye annemde belım cok agrıyor dedı ve gercektende bende gordum agrıyordu abımde hanı ınsan bı sorar anne neyın var ne oldu dıye ama abım sormadı hatta trıp attı sesını yukselterek konustu ama annem hala oglunu dusunuyor ve daha sayamadıgım neler oldu bu sıradada benım psıkolojım bozuldu annemde fark ettı ama bana zamanı yok annemın onun gelınıne ogluna ve torununa zamanı var bır sey olsa 3 kızını gozu gormez oglunu tutar bız haklı bıle olsak. Gene yaslanınca kım bakıcak ben ve ablalarım yanı gelını bakamaz daha cok annemden ıs bekler oyle bı tıp ama annemın gozunde gelını bıle bızden daha degerlı. Ben calısıyorumda ve ısımde cok beyın gerektırıyor ama artık beynımı kullanamıyorum dıyebılırım yanı okudugumu anlamıyorum karsımdakı kısı bır sey soyleyınce anlıyamıyorum ve bu durumlardan sonra aglayıncada annemın yuzunu cekıyorum. Ben sey ıstıyorum ya kızım yaparsın sen guvenıyorum ben sana ama yok ben o lafları annemden duyamıyorum. Artık ne yapıcagımı bılmıyorum hayattan tat alamıyorum nese alamıyorum artık cogu gunler hemen aksam gelsın gun bıtsın ıstıyorum. Her adımımda annem uzulur mu veya bunu yapsam annemın yuzunu ceker mıyım dıye dusunuyorum. Tek basıma dısarı bıle cıkamıyorum artık sankı cıkınca kotu bır sey yapıyormuusm gıbı gelıyor. bunları nıye anlattıgımı bılmıyorum yanı hıc bır seyı bılmıyorum ama galıba yazmak bırınden umıt beklemek bıraz ıyı hıssettrırıyor,. Buraya kadar okudugunuz ıcın tesekkur ederım.

Her şeyden yoruldum?