Her şeyden bıktım?

Babam aşırı sorumuz bize para getirmeyen bi insan annemin ileri seviye okb hastalığı var ailemden ötürü özgüven problemlerim var kaygı bozukluğu yaşıyorum son birkaç yıldır dış görünüşüme takmış durumdayım yeme bozukluğumda var sanırım hiçbi şey yapmak istemiyorum arkadaşlarımla vakit geçirmek istemiyorum sosyalleşmek istemiyorum evde oturup yatmak sürekli bi şeyler yemek dizi izlemek falan istiyorum hayattan zevk alamıyorum dindende uzaklaştım iyice ne yapcağımı bilmiyorum bu aralar okulu aşırı kafaya takıyorum şeytanın vesveseleriyle uğraşıyorum bazen tüm dış hayattan soyutlanıp eve bağlı yaşamak istiyorum okula gitmek istemiyorum dışarı çıkmak istemiyorum özellikle birileriyle psikolojik yardım aldım kısa bi süre pekte bi ise yaramadı belkide düzgünce utanmadan konuşamadığım kendimi ifade edemediğimdendir bilemiyorum ama gerçekten o kadar bunaldım ki ev bile bi sorun gibi geliyo bana taşınmayıda kafama taktım bu aralar ama o da mümkün değil güzel taraftan bakmak istiyorum şükretmek istiyorum ama o kadar yoruldum ki ne yapcağımı şaşırdım

Her şeyden bıktım?