Selamünaleyküm 🦋 Allah bizleri biz olmadığımız zamanlar da bile bize laf söyletmeyen karakterli Dostlar ile karşılaştırsın 🤲 iki yüzlü hatta binbir suratları evren bizden uzaklastırsın🤎👇
Bazı insanların kaçtane yüzü var sayabildiniz mi?
Beğen
Paylaş
Takip Et
18 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Bazı insanlarda haysiyet şeref samimiyeti ne gezer, birileri yüzümüze güler arkamızdan konuşur. Sonra birileri gider bir sürü hesap açıyor diye aşağıda dedikodu yazar yok ben kim yemek fenomeni olmak kim bun yazar
Sonra
Özelikle de birisi var ki sürekli hesap değiştip sonra çift hesaptan tacizlere devam ediyor. Abi ben yaptım sen yapma büyüklük göster diyen adam en son ikinci hesabından yine arkamdan konuşuyordu. Fenomenliğini aldılar da yine hesap değiştirdi. Yemek fenomeniymiş sen kim yemek yapmak anlamak kim. Kalem gibi değerli bir eşyayı alet ediyorlar kendilerine. Der
Hayır en azından ben kendisi gibi boynuzlu değilim onu demez ama, burada evli adam sitede sevgili olmadığı kadın kalmaz. Onunla konuşan kadınlar zaten ayrı bir karaktersiz de onu bir kenara geçiyorum. Bu da yetmez sevgili olduğu kadın gidip başkasıyla sevgili olur bu da gider onlarla arkadaş olur boynuzları kapıdan sığmaz, birde insanların fiziki durumu ile dalga geçer halbuki kendi oğlu da var bir gün onunda başına gelir diye hiç düşünmez.
Ha birde üç gün önce dostum kankam dediği kadını başkasına kötüler hakkında siteye gelir gelmez soru açar. Birde bize burada gelip delikanlılık adamlık dersi verir onu da sanki anlaşılmayacağını düşünüyor gizli kullanıcı olarak sağda solda yorum yapıyor. Kendi sorusuna açıktan gidiyoruz delikanlı gibi karşıma çıkmaz yorumları kandırır burada da adamlık dersi vermeye kalkar ben burada gördüğüm yüzsüz nankör çıkarcı değer bilmeyen insan modelini hiç bir yerde görmedim, gerçek hayatta da var ama bu kadar değil.
Ha birde kalem malem diye yorum yazmış eli kalem tutan ne konuşacağını bilir senin gibi inşaat amelesi iki lafı bir araya getirmez. Kalem tutan adam hatasını bilir arkasında durur eğitimsiz adam böyle sağda solda arkadan kudurur. Bunca zaman boyunca bokelemon bile bu insanlardan az yüz değiştirir.
O yüzden bu insanların kaç yüzü var bilmem ama yüzsüz olduklarını iyi bilirim.
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
1 yıl
Bir de şunu da eklemek istedim Bu kişi bu sitede kişilik karakter fenomen olmuştu zamanında hani benim yemek fenomenliğimi laf ediyor ya sanki kendinde kişilik ya da karakter var da bir de kişilik karakter fenomen olmuştu neyse ki karaktersiz olduğunu anladı da hesabını kapattı o etiketi hak etmiyordu
İnsanların o kadar çok yüzleri var ki sizin saymaya ne vaktiniz yeter ne gücünüz yeter ne başka bir şeyiniz yeter Ben size bunu açık bir şekilde söyleyeyim sanal ortam olsun gerçek ortam olsun dostluk arkadaşlık kankalık samimiyet bunların hepsi yalan ölüm olan bir dünyada böyle şeylerin gerçek olacağını hiçbir zaman düşünmeyin. İnsanların dostlukları arkadaşlıkları samimiyetleri sizin onlara verdiğiniz değer kadardır kıymet kadardır siz onlara ne kadar değer kıymet verirseniz ne kadar el üstünde tutarsanız size o kadar severler ama el üstünde bıraktığınız zaman sizden kötüsü olmayacaktır. Bir de şunu söyleyeyim insanların bir yaptığı bir yaptığı hiçbir zaman tutmaz söyledikleriyle yaptıkları bambaşkadır Ben aile içinde de bunu gördüm arkasından konuştukları insanın yüzüne gelince abim canım gülüm diyen insanları gördüm böyle insanlarla mecburen yaşıyoruz çoğu zaman da yaşamak zorunda kalıyoruz Ama şunu görüyorsunuz belli bir zaman sonra, kendi karakterinizi kendi doğruluğunuzu ve ne kadar vicdan rahatlığında yaşadığınızı görüyorsunuz O yüzden bazı insanların kaç tane yüzü var ve sayma konusunda hiç kendimi yormuyorum çünkü artık insanları tanıdım Özellikle de burayı ele alacak olursak buradaki insanların kaç tane yüzü var ben saymayı unuttum 10 yıldır burayı kullanırım.
O kadar çok adam gibi görünen ama beş para etmez insanlar tanıdım ki o kadar çok beş para etmez dedikleri adam gibi görünen insanlar tanıdım ki sanal ortamdaki insanlar artık ben ciddiye almıyorum bu ne zaman ciddiye aldım elime hiçbir şey geçmedi özellikle böyle bir platformda herkesin her şeyi tam bir sahte benim için bu tarz insanlar internet bağlantısı kesildiği zaman arka planda kalmış insanlardır ama benim için değerli olan insanlar her dakika ulaşabileceğim insanlardır ve bana değer vermediğini hissettiğimde üzüldüğüm insanlardır Ben böyle insanlara üzülmem ama bana değer verdiğini hissettiğim insanlara üzülüyorum
Aleykümselam Amin insanlar yüzlerini göstermedikleri için ne kadar yüzleri var bilinmez farklı bir yüz gösterilse zaten birden fazla yüzü olduğu anlaşılır çünkü normalde insanın bir yüzü olur ikinci bir yüz varsa üçüncüde vardır kesin
Karakterli insan olmayı başarmış insanların bir yüzü vardır ; karaktersiz, şerefsiz, arkasından iş çeviren kendi menfaatini her şeyin üstünde tutan arkadaşlık dostluk ettiğine uymayan hatta hatta bunun arkasından en yakın akrabaların bile sayamayacağım kadar birçok yüzü olabilir Yeter ki menfaatleri çakışsın. Ama Rabbim o kadar büyük ki ne kadar şeytanlık yaparsa yapsın ne kadar hak yerse yesin eninde sonunda hesabını görüyor bunu yaşadığım hayatta çok kere gördüm Allah kötü insanlardan herkesi korusun.
İnsanların farklı ortamlarda farklı yüzler sergileyebilmesi, sosyal becerilerinin bir parçasıdır. Herkesin farklı rolleri ve kimlikleri olabilir; iş yerinde, evde, arkadaş grubunda veya toplum içinde farklı davranışlar sergileyebilirler. Bu, adaptasyon ve ilişkileri yönetme becerilerinin bir göstergesidir.
Burada görmediğim insan tipi kalmadı. Kardeşim diyen, abi diyen yüzüne gülüp arkandan soru açıp sonra ben ettim sen etme deyip ağlayanı mı dersin yoksa uzanamadığı ciğere laf atıp kötüleyeni mi dersin hepsini gördüm. Hatta yazdığımı sildirecek kadar yüzsüzler. Kendilerinin ne olduğunu görmeye tahammül edemiyorlar. Yapıp yapıp sonra hiç bir şey yokmuş gibi yanında dolaşıyorlar. Bazıları da seni savunmayıp ortamdan kaçıp, yanına gelip yalamalık yapıyor. O kadar ki yüzsüzler.
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
1 yıl
Özelikle de birisi var ki sürekli hesap değiştip sonra çift hesaptan tacizlere devam ediyor. Abi ben yaptım sen yapma büyüklük göster diyen adam en son ikinci hesabından yine arkamdan konuşuyordu. Fenomenliğini aldılar da yine hesap değiştirdi. Yemek fenomeniymiş 😂 sen kim yemek yapmak anlamak kim. Kalem gibi değerli bir eşyayı alet ediyorlar kendilerine.