Güncellemeler
1 yıl
Çok üzüldüm asla yanlış biri olmak anlaşılmak istemezdim. Belki sanal ortam ama nasıl zor bir çocukluğum oldu annesiz neler çektim.. yaşım kaç olmuş gözlerim doluyor. Kim bilir ki öyle rahat büyümüş insanlar ne bilir ki. Çok acıyor içim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
ön yargıları vardır
Gecenin bir vakti bir kıza cinsel içerikli mesaj yazarken düşünmüyorsun kızda annenin durumunu bilmediğinden sana küfür ediyor olayı kendi tarafından anlatmak ne kadar basit ya? Kızları taciz ediyorsun, sonra anneme küfür ettiler diyorsun!
Üzülme Oktay, hepsi bunun hesabını verecekler.
Kıza yan hesaptan küfür eden Oktay da burada ya sen adam olsaydın da kıza “o kız sana vermez” diye bir cümle kurmazdın, şeref yoksunu haysiyetsiz.
İşte buna ön yargılı olmak deniliyor
Esas ön yargı tek taraflı olan yani Oktay ve siz
@buzlukizli insanları tanımadan yargılamak çn yargılı olmaktır, şu an sizin yaptığınız gibi.
@buzlukizli ben sadece başlığı okuyup yorum yaptım çünkü ana sayfada detay görünmüyor.
Oktay da kızları taciz etmeseydi annesine küfür gelmezdi
Boşa yorum yapmayın soruyu yazanda cevaplayanlarda tek kişi dakikaları bile anında yazılmış bu kadar tesadüf olamaz
@buzlukizli ne saçmalıyorsun
@buzlukizli sana kendimi ispatlamak zorunda değilim
Namussuzdur
Küfür eden kıza cinsel mesaj yazan Oktay mı namussuz yoksa kendini savunup olayı bile bilmeyen kız mı?
@buzlukizli olay karışık ben çekildim
Oktay genç bir kıza cinsel içerikli imalarda bulunmuş kızda sövmüş annesine ama annesi gerçekten hayatta değil Oktay ve Allahtan başka bilen yok. Kız da buna bana ad soyad şehir ver yaşını söyle araştırayım gerçekten doğru mu demiş vermemiş. Ben özel paylaşmam demiş ve ailesinin özel durumlarını açmış. Hem kızı taciz etmiş, hem de kız annesine sövdü diye kızı linçlemiş. Sonra da kızı engellemiş. Olay bu. Kızla konuştum durumu anlattı hatta annesine soru açıp rahmet dilemiş. Ama Oktay durmamış yan hesapla kızı taciz etmeye gelmiş. Sana her türlü yavşarım demiş. Haysiyetsiz.
Hayatta değil mi bilmiyoruz Belki de yalan söylüyor.
@buzlukizli ya cocugu
Kız da diyor ki özel paylaşmam dedikten sonra ailesinin özelini açmak bir çelişki değil midir? O zaman bu tamamen yalan.
@buzlukizli neyse hadi ordan et lütfen kafam almıyor
İşine gelmeyince tabii
@buzlukizli nasıl işine gelmeyince ne biçim konuşuyorsun saygısız
@buzlukizli ne işime geldi de yaptım terbiyesize bak
Yan hesaplarla Oktay’a destek çıkmak tamamen bir kardeşim eseri zaten hepimiz taciz edilen kızın yanındayız Oktay’da adam olsaydı annesine laf getirmeseydi sonuna kadar kız haklı bir gün anneniz bacınız yengeniz sevgiliniz de kızın durumunda olabilir oktay gibi erkekler yüzünden sözlü tacize maruz kalabilirdi peki bu Kadınlar küfür ederek kendilerini koruyamazlarsa nasıl olacak? Yazık ya şu hale bak.
@buzlukizli ulan benım kadar kadınları savunanmı var kaç kişinin burnunu kırdım kaç kere heryerde savundum bi kardeşim öldü parçalandı tanıdıktı onu gördüm kaç haftadır kendıme gelemedim canımı sıkma iyi sabahlar
@buzlukizli oktay kim oktayın * koyayım öyle yaptıysa