Aile & Toplum Şöyle bir şey ne zaman nasip olur? ? Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Bu gönderiyi Instagram'da görüntüleyin Çok da bir şey istememiştim sanki 😔 videoyu goremeynler güncelleme de Güncellemeler1 yıl www.instagram.com/.../?igsh=NDFnZW8zNTVhNGs3 Güncellemeler1 yıl Yalnız yazıyı okumamisim videoya baktım sadece hdjdjb Şöyle bir şey ne zaman nasip olur? ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 16b cevap paylaştı. Hayırlısı olsun gadası 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. OLabilir bir gün ama bana olmaz maalesef. 0 0 Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Türk kızından ne beklersin olmayan beyniyle bir seyler yapmaya kalkıyor kendi cinslerini arkasında götürüyor beyinsizler ordusu var 0 0 Yorumla
Xelvioris Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Doğru insanı bulunca. İnsanın dış güzellikten ibaret olmadığını anladığında. 0 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı. Biri bir şey paylaşıyor. Diğerlerini de özendiriyor. Sanki her zaman böyle gibiymiş gibi 0 0 Yorumla
Ustabilir Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ya çok tatlı çok güzelBende istiyorum ama 0 0 Yorumla
KisacaHido10 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Bunlar hep kamera karşısında böyle bunun birde kamera arkası var 0 0 Yorumla
Nesliççe Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 740 cevap paylaştı. 3 sene sonra bugün kanka😂 0 6 Yorumla Kirginimcokk0 1 yıl Neden 3 sene kanka jdjfjdh Kirginimcokk0 1 yıl Bu sene olacak 😂 Nesliççe 1 yıl Öyle hissettim, 6. hissim kuvvetlidir 😂 nasıl yani ufukta bir şeyler mi var fjdkdkdkd Kirginimcokk0 1 yıl Kanka öyle diyelim de öyle olsun jdjdjb Kirginimcokk0 1 yıl Cidden kuvvetli mi Nesliççe 1 yıl Evet ama o kuvveti bu seneye yönlendirebiliriz😂 dediğin gibi nasıl düşünürsek öyle olur
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Olur inşallah bir gün 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,3b cevap paylaştı. Her şey gönlünce olsun güzel arkadaşım 0 0 Yorumla
ahmetrhn Takip Et Xper 3 Yaş: 27 1 yıl Abartı değil mi tapmak falan 0 2 Yorumla Kirginimcokk0 1 yıl Evet abartı ben videoya vuruldum ya yazıya değil Yorumla ahmetrhn 1 yıl 😄😄 Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. 😆😆😆😆 0 0 Yorumla
Ali-Rıza Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ahhh ah 😏😒 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Hayırlısı olsun gadası
OLabilir bir gün ama bana olmaz maalesef.
Türk kızından ne beklersin olmayan beyniyle bir seyler yapmaya kalkıyor kendi cinslerini arkasında götürüyor beyinsizler ordusu var
Doğru insanı bulunca. İnsanın dış güzellikten ibaret olmadığını anladığında.
Biri bir şey paylaşıyor. Diğerlerini de özendiriyor. Sanki her zaman böyle gibiymiş gibi
Ya çok tatlı çok güzel
Bende istiyorum ama
Bunlar hep kamera karşısında böyle bunun birde kamera arkası var
3 sene sonra bugün kanka😂
Neden 3 sene kanka jdjfjdh
Bu sene olacak 😂
Öyle hissettim, 6. hissim kuvvetlidir 😂 nasıl yani ufukta bir şeyler mi var fjdkdkdkd
Kanka öyle diyelim de öyle olsun jdjdjb
Cidden kuvvetli mi
Evet ama o kuvveti bu seneye yönlendirebiliriz😂 dediğin gibi nasıl düşünürsek öyle olur
Olur inşallah bir gün
Her şey gönlünce olsun güzel arkadaşım
Hayırlısıyla inşAllah 🙏🏻
Tapma lafı saçma canım olmş
Her şeyin hayırlısı
Abartı değil mi tapmak falan
Evet abartı ben videoya vuruldum ya yazıya değil
😄😄
😆😆😆😆
Ahhh ah 😏😒