Merhaba herkese ben üniversite öğrencisiyim. W ay önce çok sevdiğim erkek arkadaşım annesi beni istemediği için ayrıldı. Oysa annesi beni hiç görmedi. Benimle hiç konuşmadı nasıl bı kız olduğumu bilmiyor. Üslubumu bilmiyor buna rağmen beni istemedi. Erkek arkadaşım uyurken gizlice onun telefonundan numaramı almış ve bana hakaretler küfürler edip " o senden vazgeçmiyor, sen vazgeç" falan dedi. Erkek arkadaşım ayrılmak istemedi annemle konuşup düzelteceğim durumu bana zaman ver dedi. Çok sevdiğim için tamam dedim. 3-4, gün geçmeden benden sebepsiz ayrıldı. Ve çok düşmanca ayrıldı. Sanki ben ona bir kötülük yapmışım gibi davrandı. Ben onun hayatına baktığını ve geçenlerde de kızlarla takiplesmeye başladığını görünce kendimi kötü hissettim ve numaramı değiştirdim. Niye bilmiyorum ama değiştirdim işte. Hala çok seviyorum bana 2 ayda kötü şeyler yaşattı ama elimde değil kimseyi hayatıma alamıyorum onunla uyuduğum geceleri el ele gezdigimiz günleri çok özlüyorum. Oluru yok artık anladım. Lakin beni bu kadar yıpratan şey annesi ve kendisi benim hakkıma girdiler. Bana kötülük yaptılar. Ben bu kadar kötü iken onlar gayet mutlu hayatlarına devam ediyorlar. İlahi adalet yok muydu? Neden bu çark bende işlemiyor. Kötülüğünü istemem hangi insan sevdiğinin kötülüğünü ister? Ama bana bunları yaşatmalarinin onların yanına kâr kalıyor olması canımı çok yakıyor. Zaten unutamıyorum seviyorum üstüne bir de bu ekleniyor.
Güncellemeler
+1 yıl
W "2 ay önce"
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar