Sevgilimle ayrı oldugumuz dönem bir sürü kızla gezmiş ben bunu sonradan öğrendim geçenlerde baya kavga ettim sonra kendisi beni sensiz bırakma dedi tekrar sevgili olduk ama sırf o istedigi icin zorladık baya simdide ayrılmamız daha iyi olur diyo kendisi ikimizinde sevgisi bitmiş diyo benn de tamam dedim ama arkadaş kalmak istiyo benimle hayatından cıkarmak istemiyormuş sizce napayım
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Seni cepte görüyor baştan hayır diyecektin bu saaten sonra heryerden engelle at gibi giden it gibi geri döner
Beni seviyormuş ama bu sevgisi aşk adı altında değilmiş niye o zaman geçenlerde yalvardın bana dedim sakın benden gitme diye dedim hatalıydı cunku ona cevap veremiyor şimdide ayrılalım dedi bnende tamam dedim
Baştan hayur dedim zaten ama aşırı ısrar etti pişmanlığını gördüm kabul ettim bir şans daha verdim
Bak kendinden ödün vermişsin benim de senim gibi aynı şeyleri yaşayan bir arkadaşım vardı çocuk bununla ayrılıyordu ama yedekte tutuyordu gidip diğer kızlarla eğlenip geri arkadaşımla çıkıyordu cepte görüyordu seni basit sanıyor kararlarından asla vazgeçme seven insan bir başkasıyla takılır ki yokluğuna bile dayanır insan nasıl sevmek oluyor bi eğer seviyorsa neden sonrasında birbirimize karşı duygumuz kalmamış diyor hani seviyordu sensiz yapamazdı? Bak kendisiyle çelişiyor işte dünyada 7 milyar insan var çürüğünü hak etmiyorsun sakin arkadaş olarak kalayım deme önüne bak bence hayatta çok temiz düzgün dürüst insanlar var bırak onlar seni saf ve temiz sevsin
Evet kendisiyle çelişiyor sence gerçekten seviyor mu beni sevmiyormu hayatında en uzun ilişkisi bendim daha gecenlerde diyordu ben senin gibisini bulamam diye gerçekten de bulamaz bu arada yarın yasadıgom sehre gelecek görüsmek istedi eger sennde istersen dedi ben de bişey demedim beni seviyor mu sence gerçekten
Sevseydi başka kızlarla takilmazdi beni seven birisi var tam bir çapkın birşeydi aylardır kimseyle çıkmıyor geçmişi bir köşeye bıraktı ona seni seviyorum vb demedigim halde bana sadık ama ben istemiyorum ama senin sevgilin başka kızlarla takılmış ve sana seni seviyorum diyor sana inandırıcı geliyor mu
İşte o zamanlar biz ayrıyken hem ayrıydık hem arkadaş devam etmeye calıştık o sıralar hem benle geziyordu hem de baska kızlarla takılıyormus bunu gizliyledu ben cıkardım ortaya gecenlerde işte yalvardı pisman oldu baya iyi olmutşu ama simdi diyo ki ayrılsak iyi olur şaka gibi
Bak kendine dert yapmışsın buralara kadar sormuşsun ne gereği var seji hak ediyor mu sence sana bunu yapan birisi hem seni sağ cebinde tutuyor hemde sol cebinde kızlarla hayırdır yani prens cars mi bu
Aşırı egolu aşırı simdi sey dedim ben istemiyorum artık görüsmek falan saygı duyarım dedi
EJAKDJAKFIISID
Egoluysa adını bile unut
Şuna baj hem yalvarıyor barışmak için hemde tavır yapıyor
Hiç görüşmezsem benim değerimi anlar mı
Evet yol verdim simdi baya sasırdı jsjjsjsj
Ne dedin fksjdkaks
Ya bu neyin kafasında biliyor musun sen en başta hayır dedin ya buda hırs yaptı insanlar böyle red ettigin zaman peşinde koşar elde etmeye çalışır elde ettiği zamanda hevesini alıyor bir önemi kalmıyor zoe olanı seviyor insanlar
Hiç görüşmezsen köpek olur.
Evet tam anlamıyla oyle oldu bu arada mesaj atamıyorum sana normalden orfan anlatsam devamını olue mu
Istek atabilirsin xperim yetmiyor dm atamıyorum ben mesaj atarsan yazabilirim
Attım istek
Seninde beni takip etmen gerekiyor galiba
Bir saniye ediyorum
Kusura bakma hem ayranım dökülmesin hem gtüm sklmesin yapamazsın de 😂
Ya şöyle diyo eger arkadaş kalamazsak zaten hiç görüsmeyelim diyo yarın benim bulundugum şehre gelecek görüsmek istedi sende istersen dedi ben de bişey demedim
Ayrıldığım insanla neden görüşeyim sie de 😄😄
Sence gerçekten hşç sevmemiş mi beni daha iki hafta önce yalvarıyordu ayrılma benden diye pişman olmuştu simdi diyo ki zorluyoruz bu ilişkiyi sevgimiz bitmiş bir daha asla ihtimal yok seni sevmeme falan dedi
Çocuk oyuncağı zannediyor ilişkiyi seni de oyuncak niyetine kullanıyor çünkü kendisi henüz küçük. Çocuk. Büyümemiş..
Evet doğru cocuk ergen daha arkadaş kalmak istemiyorum dedim şaşırdı
Ondan sonra niye türk kızı diyorsun oluyor türk kızları bitmiyor ki
Yol vereceksin, seni cepte görüyor tilki.
Israrcı degil arkadaş kalmada ama baya kendinden emin daha iki hafta önce yalvarıyordu pişmandı simdi ne degişti hic mi sevmemiş beni
ayrı olduğumuz dönem diyorsun istediğini yapar
Ama aynı zamanda da benimle sevgili gibi takılıyordu benden gizli ve ben bunu ortaya cıkarttım
Bali çekiyon galiba kardeş niye hala berabersinb
Daha gecen haftalarda yalvarıyordu sakın benden gitme diye simdi sevgim bitti diyo arkadaş kalamazsak da kalamayız hic görüsmeyiz diyo değişen ne?
Kafanızı yakalayamaz hicbir madde harbiden
Kendisi sorunlu beyninde arıza var beni de dengesizleştirdi
Ya bi gitsin salsın seni o ne öyle dalgamı geçiyo
Israrcı değil arkadaş kalmakta ama sevgisi bitmiş beyfendinin daha iki hafta önce bana yalvarıyordu sakın gitme benden diye ee ne degişti
Knka seni yedek olarak görüyo sanırım
Ee bu kenarda dursun istediğimde takılırım
B*k yapar görüsmek istemiyorum ben arkadas kalamam dedim saygı duyuyorum dedi jsjsjsjs
En iyisini yapmışsın tebrik ediyorum seni
Bu arada yaşlar kaçtı sizin
22 falan
Hic görüsmezsek kıymetimi anlar mı
Anlasa bile artık bence bir önemi yok unutmalısın onu
Doğru bence de beni sevmiyormuş zaten artık
Ee yani sevse zateen
Nasıl ya