AILEM DE BENIM EKSIGIM NE?

Öncelik ile merhaba benim böyle işler ile pek işim olmaz ama ilk defa bir öneri ve eksiğim hatam olup olmadığı 'nı tanımadığım inşalardan bilmek istedim.

6 yıllık evliyim ellerizinzden öper 6,5 yasinda bir oğlum var oğlum kalp hastası baypas oldu 9 günlükken eşim 97 li ve ev işlerini yapmak istemiyor gibi ben bunu şunu yap demedigim taktirde hiç bir şey yapılmıyo ev dağınık mesala takip ediyorum soyledigim zaman zoruna gidiyor böbürlenmeye başlıyor böyle olunca da ben sinirleniyorum evden çıkıp halısaha ya iniyorum oğlum ana okuluna gider ken çocuğa kitap oku yazmayı öğret ilerisi için dedim yapmadı ben de işim gereği sabahçı sabit çalışan olduğum için akşam sbh 7 akşam 6 çalışıyorum çocuk ile 1 -2 saat oynama vaktim kalıyor şimdi çocuğum 1 snifa başladı okuma yazmak yapmak istemiyor eşim sabahtan aksma kadar ne yapıyor anlamıyorum sorduğum da çalıştırdım diyo gördüğüm de hiç bir değişiklik yok eşimin akrabaları arayıp sormaz kendisini sonra çocuk dan önce hep kendisini düşünüyor. Kendisinin ev ile ilgili düzeni ve ailesine saygısı olmadığını düşünüyorm

Kendim ile ilgili

Maaşım yattığında çocuğumu eşimi alır bir restoranta götürüyorum istediklerini alıyorum 30 bin tl maaş alıyorum 24 bin tl ödemem var kalan param ile bunları yapıyorum. Ogulumu arada bir halısaha ya götürüyorum onunla top falan oynuyorum.

Boşanmak istiyorum ama eşimin ailesinin oğluma bakamayacağı düşünüyorum ve baypas olmuş bir çocuk kendi çocuğunu 14 yaşında okuldan alıp çalışıyor. Kayın babanın yüzüne karşı senin zihniyetini. vs dedim sen çalış üstüne çocuğu okutma bir de ondan destek beklebyaziklar olsun dedim.

Anlatmak istediğim çok şey var ama hepinin buraya doğacağını düşünmüyorum cevaplar ile sığarsa artık.

AILEM DE BENIM EKSIGIM NE?