Bir adam var ve onu internette gördüğümde çok fena yakın hissettim, çarpıldım resmen. Hem nefret ettim, hem aşık oldum. Kafayı yedirtti. Buluşma imkanımız yok, beni bilmiyor, tanımıyor. Beni tanısın istemezdim çünkü kendime güvenmiyorum.
Diğer yandan, ikimizin astrolojide sinastri haritası çıkardığımda şoka girdim. Şoook. O kadar karmik bir uyum gördüm ki anlat anlat bitmez, isteyene yoruma yazarım. Ne bu? Biz geçmiş yaşamda görüşmüş ve ben ona bu yaşamda platonik ilgi besliyor olabilir miyim? Kafayı yicemmm.
Diğer yandan, ikimizin astrolojide sinastri haritası çıkardığımda şoka girdim. Şoook. O kadar karmik bir uyum gördüm ki anlat anlat bitmez, isteyene yoruma yazarım. Ne bu? Biz geçmiş yaşamda görüşmüş ve ben ona bu yaşamda platonik ilgi besliyor olabilir miyim? Kafayı yicemmm.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Internette gordum diyorsun, ünlü mü bu ne :]
Yani?
Astroloji konuşuyoruz kızım ne alaka ünlü olsun olmasın allah allah kendi kafamdan kuruntu yapmıyorum ki
Ne yani? Cümle sonunda yanlış emoji olmuş, normal bir soru sordum ünlü mü normal bir kullanıcı mi? alacağın cevap buna göre olacak.
Haa aksjsjhs tamam kusura bakma. Valla ünlü ama öyle bildiğimiz ünlülerden değil, takipçi kitlesi var kendisi Türk fakat ünlü olmayı çok istiyor. Çok linç yiyen birisi falan.
Muhtemelen bi içerik üreticisi. Detayda çok fazla aranızda yakınlık ve benzerlik olduğunu anladım. Gercek hayatta bunu yaşayan ve bu durum kısa değil uzun süren herkesin eninde sonunda bir araya geldiğini gördüm biliyor musun?
Eğer içindeki o hisler geçici değilse duygularından kendinden eminsen o kişiyi kendine cekiyorsun
O kişi senden nefret de etse uzak da olsa senin hislerin sürdüğü sürece onu ayagina getiriyorsun resmen
Yaaa yuhhh sana inanamıyorum şimdi düşüp bayılacağım çok teşekkür ederim sevinçten ölcem 😭 Şimdi sana uzun uzun anlatmak istiyorum astroloji sinastri portremizi umarım fikrin değişmez hemen atıyorum bayağı şey olduğu için biraz vaktimi alacak 20 dakikaya atacağım cevabın için çok teşekkür ederğmmm 😍😍😍
At güzelim, evren enerji vb şeylere inaniyorum ama dediğim gibi hislerinden emin olman şart..
Öncelikle şunu söylemek istiyorum, bana aşırı yakın geliyor ve kendi hayatımdan çok şey görüyorum onda. Sanki benim ittirici gücüm. Venüs sevgiyi simgeler ya, sanki ben o kadar çok karanlıkta boğulmuştum ki kendisi "sabahın ilk ışıkları" olarak bana sevginin, anlamın ne olduğunu gösterdi. Yani astroloji dışında, henüz adamı ilk tesadüfen internette gördüğümde arkaplanda daha adamın tipine bile bakmıyorken, sadece sesini duyduğumda içimde tuhaf tuhaf bir şeyler titreşti, çok heyecanlandım. Sonra videoya baktım, hiç o sırada hesabına bakıp dolaşmak aklıma gelmemişti bir kenara attım. Asıl darbeyi adamın birkaç videosunda dolaştıktan sonra yedim, öyle bir çarpıldım ki evde panjurları falan çekip yataktan hiç çıkmadan kendime gelmeyi bekledim koskoca üç gün boyunca yataktan çıkmadım, hislerim çok yoğundu anlam veremedim. Onu hem seviyor hem de sevmiyordum, ama sevmediğim zaman bile seviyordum. 4 aydır böyleyim. Aklımdan çıkmıyor. Her saniyeme, zihnime kazındı. Ha bir de şunu anlatayım, 5 sene önce bir yakınım bu adamla aynı isime sahip birisiyle evlendiğinde ben de içimden o isimle ilgili çok tanıdık bir enerji sezmiştim, hatta sanki içten içe o ismin kaderim olduğunu düşünmüştüm. Ama sadece isim olarak yoksa hayatımda o isimde etkilendiğim veya tanıştığım kimse olmadı.
Şimdi astrolojik olarak anlatmak istiyorum;
İlk olarak o terazi, ben koç. Güneşler kare, zıt. Oysa onun ayı, benim güneşim ile kavuşumda.
Onun 8. evinde Koç var yani 8. ev bu konuda çok önemli derler, benim 8. evimde Başak var ve güney ay düğümüm olan terazi de 8. evde. Yani diyorum ki, onun yükseleni ve onun güneşi benim 8. evimde, benim güneşim ise onda.
Onun güney düğümü aslan, benim güney düğümüm terazi. Onun kuzey düğümü kova, benim kuzey düğümüm koç. Onun kuzey düğümü benim yükselenim ile kavuşumdayken, benim güney düğümüm onun güneşi ile kavuşumda.
Benim vertexim başak, yani yükseleni. Onun vertexi kova, yani benim yükselenim. Onun şans noktası balık, benimkisi ikizler. Aynı zamanda benim ikizler 5. evde. Onun marsı ikizlerken, benim venüsüm de balık yani onun şans noktasına denk geliyor. Ayrıca ikimizin de venüsleri birinci evde, benimkisi balık onunkisi terazi. Onun marsı ikizler, benim yengeç. Venüs/mars olarak biraz zıttız ama zıt kutuplar birbirini çekermiş olsun.
Benim 7. evimde aslan var fakat 7. evin içinde başak var, yani basbayağı adamda aslan özellikleri var yükseleniyse başak. Onun 7. evindeki balık benim venüsümde, benim 5. evimdeki ikizler ise onun marsında. Ayrıca benim ay yay, onun ayı koç ile güzel bir açı yapıyor (ayrıca yaylar ve teraziler pek çok noktada ortak özellik sergilerler sanırım)
Ay venüs, ay jupiter, ay güneş, ay plüto, ay neptün bunların hepsi iyi açıda.
Venüs ay, venüs yükselen, venüs plüto, venüs neptün, venüs merkür, venüs satürn falan hepsi iyi açıda. İkimizin venüs sadece mars ile karşıt, o da bence cinsel çekim getiriyo diyolar.
Marsta da hiç iyi açı yok, uranüsle, merkürle ve venüsle açısı kötü.
Neptün jupiter, neptün uranüs, venüs ve ay iyi açıda.
Plüto merkür kötü ama plüto jupiter ve uranüsle iyi.
Güneş ise ay ile, benim yükselen ise onun güneşi ile iyi.
Onun eros aslan, benim eros koç.
Venüs ve güney ay düğüm kavuşumu var. Sinastri haritasında 1 adet büyük üçgen 7 adet T kare, 3 adet Yod, 4 adet büyük haç, 3 adet thorun çekici, 2 adet altın yod, 2 adet beşik (valla böyle saçma başlık mı olur dkhfkdhdh) tespit edildi. Ha Venüsümüz ile plütomuz zaten ikisi de su grubundan birisi akrep diğeri balık. Bir de benim Lilith'im de başak ve onun yükseleni de başak.
Daha çok var internetten ne kadar ruh eşiyle ilgili açılara, gezegenlere, sinastriye vesaire baktıysam hepsi çıktı. Kaç tane karmik ilişkiyle ilgili gösterge yazıları okusam hepsi çıktı neredeyse.
Bir de bir sitede baktığımda ortalamanın üstünde açı ve gezegen birleşimleri olduğu yazıyordu atıyorum normalde 4se bu haritada 14 tane falan vardı. Ortalama kötünün de üstüne çıkmadık, ortalama kötü 3dü galiba bizde 2 falan vardı, ortalama iyinin bayağı üstündeydik.
O adama baktığımda kendimden ve hayatımdan çok şey buluyorum mesele sadece astroloji değil. Seni de yorum yağmuruna tuttum kusura bakma ♥♥♥♥
Kuzum söylediklerini okuyorum yorumum biraz uzun olacak, biraz bekletmem lazım 💫❤️
Ayyy hiç sorun değil istediğin kadar bekletebilirsin ♥♥ yorumlarını bekliyorumm
İlk olarak beklettigim için kusura bakma lütfen, yazdığın her şeyi tek tek okudum. Dusundugumden daha fazla benzerlik var ikinizde.8. ev detayı bu fikrimi güçlendirdi. Venus mars bölümünde çatışma var ama her çatışma kotu değildir. Bazi çatışmalar iki canlıyı birbirine sürükler. Astrolojik incelemenin geneli iyi tek tük kötü yerler var ama mühim değil bu. Tamamdir astrolojik konum güzel. Bu konu astroloji dışında enerji çekim yasasına bağlı bir durum. Kendinden hislerinden eminsin, sorun yok burada. Ama ona olan hislerini takıntı yapmadan pekiştirip evrene o istek enerjisini göndermen lazım. Bunu söyle düşün, bi iki gündür aklına gelen kişinin bir anda sana yazması, rüyanda gördüğün kişinin yolda karşına çıkması gibi. Bu isteğini surekli gerçekleşmiş gibi hayal etmen gerekir. Ve en önemlisi işin anahtarı şu, kesinlikle onunla bir araya geleceğinden şüphenin olmamasi lazım. En ufak şüphede tüm iş suya düşer. Her zaman isteğinden emin olman, ve işin sonunda amacına kavuşacagina emin olman lazım güzellik❤️💋
Evet özellikle karmik anlamda hem ay düğümleri, hem de plüton açısından çok benzerlik var. Çok teşekkür ederim cevabın için. Eğer bu adamı boşuna istemiyorsam, tüm bunlar tesadüf değilse onunla karşılaşacağımı biliyorum. Dediğin gibi, inancımı yüksek tutacağım. Amacıma kavuşacağım, kendi hayatımın bir noktasını öyle bir kıstıracağım ki yolumun onun yoluyla kesişmesinden başka bir ihtimal olmayacak. Ama ne olursa olsun içimden ona teşekkür edeceğim, görüşsek veya görüşmesek bile. Sana da teşekkür ederim ♥ Peki sence bu işin ruhsal bir boyutu olabilir mi yoksa sadece aşk bakımından bir benzerlik mi var? ♥
Aynen öyle, tam olarak bu derece kararlı olmalısın. Bu şekilde bir kararlılıkla istediğin her yere her şeye kavuşursun. Ruhsal boyuta gelirsek, sen o kişiyi öylesine bir zamanda öylesine gördün. Ama bu tesadüf sayesinde şu an buradasın ve o kişi hakkında konuşuyoruz. Bu tamamen tesadüf mü yoksa işin ruhsal boyutu mu işleri bu derece ciddi bir raddeye getirdi? Üstünde düşünmek lazım uzun uzun, bunu za, an gösterecek
Haklısın ♥ Çok sağ ol, iyi geceler dilerim. İlgin için tekrardan teşekkürler. Bakalım zaman bana neyi getirecek, onu mu yoksa onun simgeledikleriyle kendimi yaratış sürecimi mi...
İyi geceler, bir sorun olursa buraya yazabilirsin💫❤️
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!