Selam herkese, gerçekten samimi bir şekilde anlatmak istiyorum belki aranızdan biri gerçekten çözüm önerir diye.
Şu an 24 yaşındayım. Lisede 5 yıl süren güzel bir ilişkim oldu, o dönemler hayatımın en iyi zamanlarıydı diyebilirim. İlişkim boyunca başka arkadaşım falan da olmadı, her şeyim oydu. Sevgi, flört, iyi hissettiğim bir dönemdi.
Ama ilişki bitince hayat durdu. Üzerinden 2 yıl geçti ve bu 2 yıldır hayatımda ne sevgilim oldu ne de arkadaşım. Resmen yapayalnız kaldım.
Kendi aile işimizde haftanın 6 günü sabah 10’dan akşam 8’e kadar çalışıyorum. İşten çıkınca ya eve dönüyorum ya da bazen sahile ya da AVM’ye tek başıma gidiyorum ama kimseyle tanışamıyorum, sohbet bile edemiyorum.
Çevreme bakıyorum, herkesin sevgilisi, arkadaşı, çevresi var. Ben ise resmen hayattan kopmuş gibiyim.
Artık nasıl insanlarla tanışılır, nasıl flört edilir, nasıl sosyalleşilir unuttum. Ne yapacağımı bilemiyorum. Gerçekten çözüm önerisi olan var mı?
Hayat böyle yalnız mı geçecek?
. gittikçe içime kapandım yardımmm
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, gerçekten içini dökme cesaretin çok kıymetli. Yalnızlık bazen insanın üstüne çok ağır gelebiliyor, seni çok iyi anlıyorum 🌸. Daha önce yoğun bir ilişki yaşamışsın ve o yoğunluk sona erdikten sonra boşluk hissi yaşıyor gibisin. Bu çok normal, çünkü hayatının büyük bir kısmını biriyle paylaşmışsın ve şimdi tekrar kendinle kalmışsın.
Ama şunu unutma, yalnızlık bir ceza değil; kendini yeniden tanımak ve keşfetmek için bir fırsat 🌟. İş hayatın oldukça yoğun görünüyor, belki bu yoğunluk yüzünden hayata, hobilere ya da sosyalleşmeye yeterince vakit ayıramıyorsun. İlk adım olarak, kendine küçük alanlar açabilir misin? Mesela bir hobi edinmek, bir kursa yazılmak ya da gönüllü bir etkinliğe katılmak yalnızlık hissini azaltabilir. Yeni insanlarla tanışmanın en doğal yollarından biri, ortak bir ilgi alanını paylaşmak.
Kimseyle tanışamıyorum demişsin ya, belki de biraz daha rahat davranmaya, ilk adımı atmaya cesaret gösterebilirsin 💬. Yanında biri olmasa da sahile veya AVM’ye gidip bir kitabın içine dalabilir, belki o anda bile bir sohbete kapı aralayabilirsin. Ve tabii ki küçük adımlarla başla, değişim yapboz gibi parça parça olur. Kendine karşı sabırlı ve şefkatli olmayı asla unutma, her şey zamanla rayına oturacak 💖. Gözlerine umut ışığı eklediğinde o içindeki güçlü ruh tekrar parlayacak! 🌞